- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Evet daha kötü olacak. Çünkü kaynanamlarla ile babaların evi yakın..Uyuzluk yapip seni yıpratacak ya ....Sabret ,görme ,duyma inan Babanne ve babanın yanında bu evi bile arayacaksın belli ...Allah ve çocuğundan başka kimsen yok o yüzden bu günlerin sınav olduğunu düşün elinden geleni yap okulunu bitir ,atan kurtul ...Güzel bir bölüm secmissin önü açık bir bölüm .Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin
Kızlar benim bir sıkıntımda su.
Oğlumu okuldan alınca hemen kapıdan alıyorum eve geçiyorum.
Çünkü önceden otururdum ya da yemeği beraber yiyelim diye kal derlerdi
Birleşik yasam istiyorlar.
Kalırdım
Eşim gelinceye kadar türlü türlü laf sıkmalar
En sonunda kaynanam beddua edince ve ör.pu diyince girmemeye başladım
Bugün alırken kayinbabam da evdeydi almaya gittiğimde içeri girmek istemeyince
Niye gel burası ev değil mi falan dedi yattığı yerden
Biliyorumki o da bana cephe alıyor.
E ona göre artık unutulması gerek alttan benim almam gerekiyorAlsın canım. Kimse sana hakaret edemez. Suçlu arıyorsa dönüp eşine baksin
E ona göre artık unutulması gerek alttan benim almam gerekiyor
Ben hep büyüklere karşı hürmet etme taraftarıyım. Ama bu sadece büyük büyüklüğünü bildiği sürece. Sen dönüp onun sana dediği gibi ona o*** desen altdan alınırmiydi acaba? Bence girmemekle iyi yapiyorsunuz.ve özür dilemedikce de girmeyin. Öyle yattığı yerden laf sallayacagina zamanında karısına müdahale etseydi.
Biliyor musun halaa aynı. Hatta bu gece biri yazdı kayıtlı olmayan bir numada slm diye benim yanımda olunca kimsin diye geri donut verdiSık dişini güzelim....bu bir süreç ..sürecin sonunda sen kendi ayaklarının üzerinde durabilen ve yanında da can yoldaşı -evladi olan bir kadın olacaksin.Tamamen kendine ,çocuğuna ve okuluna yogunlas .Görme /duyma...bu kadar telefonla ve balkonda kişisel vakit geçiren bir adamın sanal arkadaşlıkları olduğuna ve kendisini farkli biri olarak tanittigina eminim .Sen onun gerçek yüzünü biliyorsun ..bu yüzden onun için cazip değilsin .Sen okulunu bitir,bu süreci minimum kavga ve kişisel gelişimine destek olacak her türlü desteği alarak geçir.Cocugunu sadece ihtiyaç duyduğun zaman dilimlerinde bırak ailesine...okulunu bitirdigin gibi kpss ye odaklan (matematik ve hemen unutmayacagin konulara şimdi de çalışabilirsin) doğu filan demeden basvurunu yap ve oglunla görev yerine git...o süreçte zaten boşanma işlemlerini baslatirsin.Ama şimdi ona kesinlikle rengini ,niyetini belli etme.
İşte aynı evde kaldıkça mecbur devam ediyorsunKuzum sen kafanda bitirmedin mi bu adamla olan evliliğini? Tek beklediğin yeni hayatına başlamak için şartların olgunlaşması değil mi? Yoksa aslında senin içinde hala onun değişeceğine, sana eş /hayat arkadaşı olacağına dair bir umut mu yeşeriyor ?