10 aylik bebek çabasız koca. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Evet daha kötü olacak. Çünkü kaynanamlarla ile babaların evi yakın..
Komşular ortak.
Iftira yalan herşey var kaynanamda
Inşallah bu kararlılıkla ilerlerim.
Unutmak istemiyorum bu yapılanları...
Bir düzelir dedim iki de artık düzeleceğini düşünmüyorum
He düzelirse kalkipta ayrılmam ama aynı şekilde olursa başka çarem yok

Kızlar benim bir sıkıntımda su.
Oğlumu okuldan alınca hemen kapıdan alıyorum eve geçiyorum.
Çünkü önceden otururdum ya da yemeği beraber yiyelim diye kal derlerdi
Birleşik yasam istiyorlar.
Kalırdım

Eşim gelinceye kadar türlü türlü laf sıkmalar
En sonunda kaynanam beddua edince ve ör.pu diyince girmemeye başladım

Bugün alırken kayinbabam da evdeydi almaya gittiğimde içeri girmek istemeyince
Niye gel burası ev değil mi falan dedi yattığı yerden
Biliyorumki o da bana cephe alıyor.

Alsın canım. Kimse sana hakaret edemez. Suçlu arıyorsa dönüp eşine baksin

E ona göre artık unutulması gerek alttan benim almam gerekiyor

Ben hep büyüklere karşı hürmet etme taraftarıyım. Ama bu sadece büyük büyüklüğünü bildiği sürece. Sen dönüp onun sana dediği gibi ona o*** desen altdan alınırmiydi acaba? Bence girmemekle iyi yapiyorsunuz.ve özür dilemedikce de girmeyin. Öyle yattığı yerden laf sallayacagina zamanında karısına müdahale etseydi.

Olur mu hiç öyle olmaz
Ben desem yedi mahalleye yayarlardı. Şimdi bana dedi desem öyle bisey dememiştir der.

Aman Allaha havale ediyorum

Kızlar iki gündür esimle aramız iyi çok şükür.
O kavgadan sonra bende çoğu şey bitmiş diyoedum
Ama kavgadan sonraki gün dışarı çıktık arkadaşlarımızla ayarlamışlar
Ertesi gün sevdiğim dondurmayla geldi ve gündüz çocuğu gönderme konusunu ben temizlik yapıyorum diye önerdi
Iftardan sonra goturmedi cocugu
Bakalım bugün goturcek mi merak ediyorm. Dün aksam işi azdi

Ya çok sinirlendim.Sonuna kadar okuyamadim.Ne münasebet ya.El kadar bebeğin annesi babasi olmadan ne işi var başka yerde.Dediginiz gibi zorunluluk olur.Birakirsiniz ama.Ozleyen gelsin evinizde sevsin.Asla göndermem .Benkm de 2 buçuk aylık bebegim var.Sevmeye bzie geldiklerinde bile bebeğimi birakip başka odaya geçmiyorum.Yetiskin mi bu iftara gidiyor..Yaşı biraz daha büyük olu.Kendisi gitmek ister anlarım.Hastalik olur,iş güç olur anlarım ama bu çok saçma gerçekten .Alıştırmayin bu duruma.Siz nasıl alistirirsaniz öyle gider.Musade etmeyin.Annesi sizsiniz..

Biliyor musun halaa aynı. Hatta bu gece biri yazdı kayıtlı olmayan bir numada slm diye benim yanımda olunca kimsin diye geri donut verdi
Kız Adını söyledi ben hatırladım. Yaz dedim diye yazdı sözde
Niye yazdın de deyince yazmadı
Niye uzatayım dedi.

Kpss de kendi bölümmde siralamadayim çok şükür...
Başımdan def etsem
Ofkeme hakim olamıyorumbir sürü şey söyledim ama her seferinde sakın kaliyor

Eve birşey taktırmis olma ihtimali var mıdır evi gözetlemek veya dinlemek için....

Kuzum sen kafanda bitirmedin mi bu adamla olan evliliğini? Tek beklediğin yeni hayatına başlamak için şartların olgunlaşması değil mi? Yoksa aslında senin içinde hala onun değişeceğine, sana eş /hayat arkadaşı olacağına dair bir umut mu yeşeriyor ?

İşte aynı evde kaldıkça mecbur devam ediyorsun
Ben olgunlaşmasını beklerken adam da normallesmeye çalışırken elbette umut yeşeriyodu
Ama her zaman naneleri çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…