10 aylik bebek çabasız koca. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Babam evine çocuğuna bakıyorsa boşver diyor

Ben laf söylesem seni ordan alırım diyor.

Ama oda başkasıyla evli çocuğu var.
Bie yandan dusumuyorumda
Ben bahanem beni başından atsın diye evliliğe ikna edildim .

Şu hayatta neyi anladım biliyor musun, bazı şeylerden korkuyoruz ya " acaba kızar mı acaba lâf söyler mi, acaba ne yapar" diye. Bu cümleler aslında bizim korkularımız. Karşındakiler o kadar senin hayatının yönetecek kadar güçlü değiller. Bunu biz öyle zannediyoruz. Misal nisanlandigim zaman eşim beni öyle bastırmış ki ondan o kadar çekiniyormuşum ki ya da bu iliski biterse dünyanın sonu gelecekmiş gibi düşünüyordum. Ne derse yapıyordum. Ama şimdi ki aklım olsa eyvallah bile etmem. Demek istediğim bu olayları, eşini , ailesini bu kadar büyütme gözünde. Tepkini koy ortaya. Sen çekineceğine onlar senden çekinsin.

Eşiniz sıkıntılı, geleneksel anneci, büyümüş ama dam olamamış bir Türk erkeği. Bu tarz tipler evlenince eşini karısı olarak değil ''annesinin gelini olarak'' görüyorlar. Annelerinin ağızlarına bakıp, eşleri sanki onlara ve ailelerine düşman gibi tavır alıyorlar.

Eşinizle olan problemlerinizi çözmek ve yola onunla devam etmek istiyor musunuz* Asıl soru bu? Eğer bunu yapmak istiyorsanız bu uzun zaman alabilir ve biraz çabalamanız gerekli. Mevcut sorunları bir not alıp onları çözmek için neler yapabilirsiniz düşünüp uygulamaya koymalısınız.

Bu zamanla olacaktır, çünkü şu açık ki eşiniz laftan anlayacak, hemen mantığı kavrayacak birisi değil. Bu süreçte sabırlı olmalısınız.

Ama, bu tarz erkeklere o kadar çok kızıyorum ki. Bir kaşıkda boşabilirim böylelerini. Yahu madem böylesin neden evlenip elin kızının başını yakıyorsun Allahın belası. Git ananın dizinin dibinde otur ölene kadar.

Bölüm ne bu arada ?
Okulincesi ogrt

Çok yokmuş okulunuzun bitmesine sabredin az daha.umarım iyi bir bölümdür hemen iş bulursunuz ondan sonra da yolunuza bakarsınız.bu arada tekrar bir şey yakalarsanız mutlaka delil bulun mahkemede yardımcı olur.

Evet teşekkkür ederim öncelikle bu değerli yorumun için...
Aslında ben aramız kotuyken bile evde kek yapsam sarma yapsam hep götürdüm Allah var onlarda gönderdi.

Esimin keyif aldığı şey telefondan oyun oynamak
Is saatleri cok yogun
Iki gün sadece gündüzleri daha az çalışıyor ama o gunlerde hafta ici. Kesinlikle aksama yime gec geliyor.
Isım var diyor..
Eve geldiğinde ki rituel
Tuvalet yemek balkon
Tv telefon balkon
Uyku.
Film izlemez izlese bile telle ilgilenir.
Oğlum 11 gibi uyuyor
eşim genellikle 10 gibi geliyor akşam

Tabu sessiz sinema gibi oyunlar ona saçma geliyor malesef
Benle keyif aldığı sohbet ettiği bisey yok..

Dediğin gibi
Cehenneme cevirirsem ben daha mutsuz olacağım ve yaptığı hataları da sürekli 1hatirliyorim aldattığını.
Kendisine de söyledim
Evdekine yetemiyorsun diye.
Onur kırıcı birşey ama benimde onurum kırıldı....

Normalde çocuğu olan bir kadına asla ayrıl demem ama bu tam bir işe yaramaz. Bunu koca diye başınızda tutmayın Allah aşkına.
İyi yönleri demişsiniz ya saydığınız şeyler o kadar normal ki... size bunu bile bir lütuf olarak sunuyor.
Lütfen yakanızı kurtarın ! Bebeği de sizden asla alamaz. Mahkeme direkt size verir. Bırakın bir yaşasın şu korkuyu.

Yaz okulundan o dersleri mutlaka al. Ne yap ne et harç ücretini bul buluştur. Babaannenden falan iste
Yaz okulunun açılmama ihtimali var açılırsa harç ücreti için eşim sıkıntı cikarmaz
Ha bir de bu süreçte çok iyi korunun. Lütfen bir çocuk daha yapmayın.
Evet korunuyorum

Bende koyuyorum tepkimi ama işte sonucları böyle oluyor.

Kusuyor birde

Açıkçası çözümü olabilecek bişeyde denemeden bırakmam..
Ama aklıma yapacagim hiçbişey gelmiyor artık...
Çocuğum niye babasız büyüsün elbette istemem ama böyle ortamda onun için iyi değil.

Evet keşke bu kadar erken olmasaydı birşeyler ama olsun yinede okulunu birakmamissin ...Bölümün çok güzel ve bildiğim kadarıyla alımı iyi ve puanı çok çok yüksek puanlar gerektirmeyen bir bölüm ..
En kotu özelde calissan oğlunu da yanına alırsın o zaman 2 yaş civarı olacağı için hem ise gidersin hem oglunda yanında olur .
Hiçbir zaman politik bir insan olamadim,sevmem de ama senin durumunda 1 yıl sabretmen gerekecek sanırım .Babanne zaten çok sahip çıkacak olsa küçücük yaşta seni evlendirmezdi .Baban yeni ailesinden dolayı zaten almaz yanına .O yüzden 1 yıl sabret .Gerekirse esinin ailesine de iyi ol,daha doğrusu duyma .Çocuğumu gituruyo ona bırakma kendin al git eşinin ailesine ,sen gitmiyorsun diye yapıyor.
Madem okuluna maddi manevi engel olmuyor 1 yıl sabret okulunu bitir .Ailenin yanına dönersen okuyamayacaksin belli 1 yıl kalmış günah .
Seneye kpss de var yapabilirsen ona da gir sonra inşallah atanıp defet.hayatundan bu yaratıkları
Rabbim yardımcın olsun

ben şeye takıldım
eşinizin eve abur cubur alması iyi bir özellik mi?
hatta özellik mi bilemedim.
Konu sahibi daha kendisi çocuk tabiki onun için abur cubur önemli ben 24 yaşındayım nişanlım şeker hastası. Eve abur cubur namına bir şey alamıyorum o da yemesin, canı çekmesin diye. Ama ders çalışırken canım çekiyor arıyorum vallahiii.

Evet...
Aslında çocuğu ben götürüyorum hafta ici hergun görüşüyorlar neredeyse

Ben götürüp bırakıyorum ben alıyorum

Ben hiç gitmiyorum değil yani

Evet...

Sık dişini güzelim....bu bir süreç ..sürecin sonunda sen kendi ayaklarının üzerinde durabilen ve yanında da can yoldaşı -evladi olan bir kadın olacaksin.Tamamen kendine ,çocuğuna ve okuluna yogunlas .Görme /duyma...bu kadar telefonla ve balkonda kişisel vakit geçiren bir adamın sanal arkadaşlıkları olduğuna ve kendisini farkli biri olarak tanittigina eminim .Sen onun gerçek yüzünü biliyorsun ..bu yüzden onun için cazip değilsin .Sen okulunu bitir,bu süreci minimum kavga ve kişisel gelişimine destek olacak her türlü desteği alarak geçir.Cocugunu sadece ihtiyaç duyduğun zaman dilimlerinde bırak ailesine...okulunu bitirdigin gibi kpss ye odaklan (matematik ve hemen unutmayacagin konulara şimdi de çalışabilirsin) doğu filan demeden basvurunu yap ve oglunla görev yerine git...o süreçte zaten boşanma işlemlerini baslatirsin.Ama şimdi ona kesinlikle rengini ,niyetini belli etme.

Evet...

Uyuzluk yapip seni yıpratacak ya ....Sabret ,görme ,duyma inan Babanne ve babanın yanında bu evi bile arayacaksın belli ...Allah ve çocuğundan başka kimsen yok o yüzden bu günlerin sınav olduğunu düşün elinden geleni yap okulunu bitir ,atan kurtul ...Güzel bir bölüm secmissin önü açık bir bölüm .Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin

okulunuz ne zaman bitecek?
sizin durumunuzda olsaydim okul bitip ayaklarimin uzerinde durana kadar ev arkadasi modunda takilirdim

Evet zaten kendisini bekar biri olarak çocuğunu yiğeni olarak yansıtıyor.
Şuan bu süreçte bende yıprandım. Oğlum benim herşeyim.
Eşime de kirginim ama kendi huzurumm icin zitlasmayip laf söylemesem daha iyi olcak sanirim.
Bende zorunluluklar haric gitmesini birakmayi istemiyorum ama gitmesinler diye önüne geçsem bu sefer ittirip kaktirabiliyor.
Gideceği zaman bende peşine takılacağım yalnız birakmasindansa beraber olmak daha iyi

11 aylık bir çocuk 12 de uyumaz. En geç 9.30 da yatakta olmalıdır.

Önce bunun düzenini kurmalisiniz.

Okul bitene kadar sabretmeye çalışın, çatışmayın . Başka yolu yok ki.

Aslında bakarsanız 9 10 gibi uyanıp 12 gibi yatiyor
Sonra 3 4 gibi.
Sonra 6 8 bazen 9 a kadar
Sonra 11 buçukta uyumak istiyor
Ama sürekli babası götürdüğü için sabit bir düzeni yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…