10-12 yaşlarında iki çocuğa yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rica ederim canım.Ufacık şeylerle mutlu olacak okadar çok insan var ki.Biz sıcak evimizde sıcak yatağımızda karnımız tok uyurken buna muhtaç insanları düşünürsek sanırım cebimizden çıkacak 20-30 ytllik malzeme gözümüze gelmez.Allah kimseyi düşürmesin.:Saruboceq:

Doğru söylüyorsun arkadaşım ama inan o 30 kişiye ulaşmak çok zor.Ben kendime şöyle bir görev verdim sizlerde deneyin gerçekten manevi hazzı çok güzel.Her aya bir yardım yapmaya çalışıyorum.Bu ufacık birşeyde olabailir ama her ay yapıyorum.Daha fazlasını yapmak isterim ama benim durumumda fazlasına izin vermiyor.Bu ay ki yardımımı bu kardeşlere yapıcam.Bugün kargomu yapıp göndericem.kaydirigubbakcemile5

Bencede,onların düzenli bir gelire ihtiyacı var.a.sAma bizler nereye kadar ve kaç kişiye yetişebiliriz.:sm_confused:En güzeli onlara kalıcı çözümler bulabilmek.:1hug:Gidecek olan arkadaşımız iyi haberlerle gelir umarım.a.s.

Konuyu daha yeni gördüm.Bende yardım etmek isterim.Elimde hiç malzeme yok yeni alacam.Eksik kalan bişeyler varsa söyleyin bende alayım

İKİ KARDEŞİN AYNI İHTİYAÇLARI OLDUĞU İÇİN İKİŞER ADET ALALIM ARKADAŞLAR...
orta boy resim çantası
resim defteri
pastel boya,
sulu boya,
guaj boya,
kalem boya, - EV HANIMI
Defter Kabları - EV HANIMI
yağlı boya
fotokopi kağıdı 3 pk - OZGURDU
palet fırça seti
kalem
silgi
kalemtraş- EV HANIMI
kalem kutu -EV HANIMI
klasör dosya
4.sınıfa giden için oyun hamuru
resim kalemi
türkçe ingilizce sözlük,
türkçe sözlük
deyimler sözlüğü.
pergel ve cetvel takımı
bir tane atlas.
beden eşofmanı
defterler
kare çizgili çizgisiz adedini yazmıycam size bırakıyorum
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler

GİYECEK
ÇOÇUKLARA
Ayakkabı
Mont - DAĞ ÇİÇEĞİ
Kazak
Çorap
Pantolon
İç çamaşırı
Hırka
Süeter

ANNE için 42 Beden kıyafet
Pantolon,
Kazak,
çorap,
Mont- OZGURDU
Ayakkabı
Anneye- Babaya Kıyafet - EV HANIMI

Bu listeden alabildiklerimi alacam.Sizede yazarım ne aldığımı..Kargo adresini verirseniz.Aldığım gibi yollarım

Bu listeden alabildiklerimi alacam.Sizede yazarım ne aldığımı..Kargo adresini verirseniz.Aldığım gibi yollarım

Özel mesajla bana gönderilen kargo adresini sanada gönderdim.Ama arkadaş soyadını yazmamış.Soyadınıda yazıp bize gönderirse iyi olucak.kaydirigubbakcemile5

Canım,sweet takım ve yine sweet kapşonlu ekledim.Ayrıca,mum boya,sulu boya takımı,10 lu kurşunkalem,2 li silgi,kalemtraşuçlu ve tükenmez kalem 4 lü,1 resim defteri. Ekledikçe yazıcam canlarım yada unuttuklarım varsa. Şeniz

merhaba arkadaşlar bugün evime geldim ama yarın yine gidicem ikili test için bugün okulla görüştüm numarasını aldım 18811den rehber öğretmenleriyle görüştüm yatılı okul fikrini verdi ama çocuklar ne derler bilmiyorum sonuçta birinin 2 yılı kaldı zor olur onlar için uzun bir görüşme yaptık okula yardım gelmiiyormuş aidat parası istiyormuşsunuz bu çocukların ne eti varki kemiğini istiyosunuz dedim yarın detaylı bi şekilde yazıcam konuşulanları bu arada bugün ilk yardım elime ulaştı kujata çok sağol canım allah kabul etsin yardımını yarın görüşmek üzere arkadaşlar.allaha emanet olun

canım alışverişi cumartesi yapabilicem sen gidene kadar eline ulaşır mı?

durumlarına çok üzülüyorum ama bi sefer yardımla olacak şey değilki? belediye prefabrik ev verdiğine göre durumun farkındadırlar ama ne bileyim yapacakları başka birşey yokmu?
ayrıca sende hamileliğinden dolayı yardımları ulaştırabilmek için kendini yoracaksın bu paketleri onlara ulaştırmanın bi yolu olmalı .. yardımı muhtarla ulaştırmakta pek sağlıklı değil. sen yinede adreslerini öğrenirsen belki onlara ulaştıracak kargo buluruz.

allah senden razı olsun bizide haberdar ettiğin için ama hamilesin içim rahat değil yorulacağın için hakkın geçecek bize hakkını helal et şimdiden.

birde evet soyadını banada yazarsan :)

Arzucum çok güzel bir şeye değinmişsin.Ben arkadaşta araba vardır diye sesimi çıkarmadım ama Eşimi ayarlayabilirim.Levestory cnm aklının bir köşesinde kalsın.Götüreceğin zaman ayarlarız araba eşimdede var kardeşimdede (hangisi müsaitse)ihtiyaç olursa arabayla hep beraber götürürüz.(Bende geri kalmayayım)
kaydirigubbakcemile5

Bu arada arkadaş banada özel mesajla adını soyadını göndermiş buraya yazmakta sakınca yoktur sanırım soyadı YORGAN.

Son düzenleme:
güzel kalbiniz hep mutlulukla çarpsın inşallah arkadaşlar..
hangi arkadaş söyledi önceki sayfalarda hatırlayamıyorum ama 30 kişi 10 ar lira olayı çok hoşuma gitti.
bunu yapabiliriz. her ay çok uzun süreler devam etmez belki ama en azından bayağ bi işerine yarar gönderilen süre zarflarında.
lütfen bunu ayarlayalım.ortak bi hesap numarası belirlensin herkes o hesap numarasına yatırsın.10 yada 20 yada isteyen 5.ne olursa.az veren candan çok veren maldan.
büyük rakamlardan bahsetmiyoruz çoğu kişiye koymaz bu rakamlar.lütfen organize olalım.

Burda yardım kampanyaları yapılırken takip ediyorum para toplamak yasak.Aramızda iyi kalpliler olduğu gibi kötü kalplilerde olabilir.Şikayet olursa arkadaş hakkında yasal işlem başlatılır.Maalesef..Çok üzgünüm çoook

bu şikayetini sevgi mağazasına yazmayı denedinmi:1shok:eğer gerçekten dediğin gibiyse bu affedilemez

bazen diyorum neden allah her kuluna eşit davranmıyor bazen büyükler kendi cezalarını çekiyor ama ya çocuklar onların ne suçu günahı var
bu şekilde konuşmamalısın:1shok:hiçbirimiz kullarını Allah'tan çok düşünemeyiz.hayatta herşeyin bir sebebi var.yardımlarımızı yapmalıyız elbet ama bu sırada işi isyan boyutuna getirirsek yaptığımızında bir faydası olmaz diye düşünüyorum.
biraz derin düşünebilirsek aslında zor durumda olanın bizler olduğunu görürüz.çevremizdeki bu tip insanları fark etme ve yardım sorumluluğu verilmiş bize...

resim defteri,türkçe ingilizce sözlük, pergel ve cetvel takımı,atlas,silgi,ve 3 er adet defter ben yollayabilirim.özgürdü bana özelden göndereceğim adresi yazarsan sevinirim

resim defteri,türkçe ingilizce sözlük, pergel ve cetvel takımı,atlas,silgi,ve 3 er adet defter ben yollayabilirim.özgürdü bana özelden göndereceğim adresi yazarsan sevinirim

Canım sana özel mesajla bana gelen kargo adresini sanada göndereyim.a.s.
KIZLAR BEN TAKİP EDİYORUM AMA YANLIŞ ANLAMAYIN YARDIMI BEN TOPLAMIYORUM.Yanlış anlaşılmakta istemiyorum sanki burda durmadan yardım toplamış gibi görünmeyeyim.Açılan her yardım kampanyasını takip etmeyi seviyorum.

arkadaşım öncelikle teşekkürler aile için yaptıkların adına ,okuyunca çok üzüldüm ALLAHım yar ve yardımcıları olsun ,şu mübarek cuma günü o yavruların anne ve babasının yüzünü güldürsün ,yok yerden bir ışık kapısı doğsun ,aşcının yaptıklarını okuyunca deli oldum ,seviyesiz adam canım adresi verirsen sevinirim ,kalbindeki ışığı ALLAHım hayatınada yansıtsın :))a.s.

listeyi güncellemeye çalışıyodum ama benim cimcime izin vermiyor son olarak neler kaldı arkadaşlar bi güncelleyebilirsek iyi olur..

canım saolun bu duyarlı yaklasımınız ıcın...şu cuma gunude meleklerın yere ınıp duaları hemencecık kabul oldugu o an hurmetıne allah yardım meleklerını gondersın...ve carcabuk zor durumu atlatsınlar...
allah yardımcıları olsun...daıma...yanmarında olsun ve sansları donsun ısallah....

merhaba kızlar ben kendi aldıklarımın listesini veriyorum
iki çocuğada ;
birer adet kot pantalon
birer takım pijema
birer adet sweet
birer takım iç çamaşırı
10 çift çorap
birer adet pantalon içine giymeye kışlık tayt
anneye hırka etek
çocuklara okul çantası
bu yazdıklarım sıfır arkadaşlar
birde mont var oğlumun ama güzel yani az kullanılmış sanırım 10 yaşındakine olur
gıda;
bi kaç paket makarna
1 paket çay
2 kilo şeker
1 paket tuz
1 kutu konserve bezelye
" " domates salçası
evimden tarhana ve erişte de koycam
şimdilik bu kadar
arkadaşlar aldıkça buraya eklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…