canlarım benim bu gece interneti olan komşuya geldim ve bi bakayım güzel haberler varmı diye ben yokken ozgurdu ilgilendiğin için çok teşekkür ederim çok güzel mesajlarınızı gördüm dağ çiçeği canım sayfamı ziyaret etmişsin evet yaşım küçük ama bizde zor şartlar altında yetiştiğimiz için bu ailenin durumu hassas bi noktaya değiniyo bu gece beni çok mutlu ettiniz yarın sabah dönüyorum kısmetse sişzlerle daha güzel haberleşiriz sizler benim ablalarımsınız alah hepinizden razı olsun bugün bu aile yarın allah korusun bizlere yarının ne getireceğini kimse bilemez.sizlerden bir ricam daha olucak çevrenizde çamaşır makinesini yeniliyecek akraba konu komşu var ise ve elindeki makineyi vermek isteyen olursa mutlaka haberimiz olsun arkadaşlar anne 43 yaşında ve hala merdaneli makineyle yıkamaya çalışıyor çamaşırları sıkma yeri bozukmuş.kasımın ilk haftasında gittiğim zaman fotoğraflarınıda koyucam buraya evin halini durumunu o zaman daha net anlamış oluruz.şimdilik bu kadar güzel yürekli arkadaşlarım kızım ve ben sizlere kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz hepinize iyi geceler
Amin canım. çoğalır elele verirsek küçük katkılarımızla büyük işler yapabiliriz.
Örneğin:yardımın devamlılığı için-30 kişi her ay 10 ar YTL versek 300 YTL lik
bir maaş bağlanmış olur. yavaş yavaş çoğalarak bu maaşı artırabiliriz.
Yüce rabbim hiç kimseyi yoksullukla sınamasın.
Amin canım. çoğalır elele verirsek küçük katkılarımızla büyük işler yapabiliriz.
Örneğin:yardımın devamlılığı için-30 kişi her ay 10 ar YTL versek 300 YTL lik
bir maaş bağlanmış olur. yavaş yavaş çoğalarak bu maaşı artırabiliriz.
Yüce rabbim hiç kimseyi yoksullukla sınamasın.
Bu listeden alabildiklerimi alacam.Sizede yazarım ne aldığımı..Kargo adresini verirseniz.Aldığım gibi yollarım
canım alışverişi cumartesi yapabilicem sen gidene kadar eline ulaşır mı?
durumlarına çok üzülüyorum ama bi sefer yardımla olacak şey değilki? belediye prefabrik ev verdiğine göre durumun farkındadırlar ama ne bileyim yapacakları başka birşey yokmu?
ayrıca sende hamileliğinden dolayı yardımları ulaştırabilmek için kendini yoracaksın bu paketleri onlara ulaştırmanın bi yolu olmalı .. yardımı muhtarla ulaştırmakta pek sağlıklı değil. sen yinede adreslerini öğrenirsen belki onlara ulaştıracak kargo buluruz.
allah senden razı olsun bizide haberdar ettiğin için ama hamilesin içim rahat değil yorulacağın için hakkın geçecek bize hakkını helal et şimdiden.
birde evet soyadını banada yazarsan :)
güzel kalbiniz hep mutlulukla çarpsın inşallah arkadaşlar..
hangi arkadaş söyledi önceki sayfalarda hatırlayamıyorum ama 30 kişi 10 ar lira olayı çok hoşuma gitti.
bunu yapabiliriz. her ay çok uzun süreler devam etmez belki ama en azından bayağ bi işerine yarar gönderilen süre zarflarında.
lütfen bunu ayarlayalım.ortak bi hesap numarası belirlensin herkes o hesap numarasına yatırsın.10 yada 20 yada isteyen 5.ne olursa.az veren candan çok veren maldan.
büyük rakamlardan bahsetmiyoruz çoğu kişiye koymaz bu rakamlar.lütfen organize olalım.
arkadaşlar biz ilk olarak kimse yokmu deniz feneri başta olmak üzere bu gibi yerlere baş vurduk ama oradan çok fazla şey istiyolar ve çıkacağı malum ancak ben bir kez daha bütün evrakları tamamlayıp kimse yokmuya başvuru yapacağım.artık işimiz kısmete kalmış çınarcık küçük ve yazlık bir yer kışın çok sessiz oluyor bir gün ben anneyi alıp istla getirdim sevgi mağazasına okadar övüyolarki kendilerini yardım paraları topluyolar ama yardıma muhtaçlara para vermiyorlar mağaza demeye bin şahit lazım aline bir poşet tutuşturuyolar bütün kıyafetler boyalı yırtık pırtık ben kendi adıma utandım o kadıncağızı oraya götürdüğüm için iki saatte yer aradık ama yorulduğumuza deymedi belki çocuklara kıyafet vardır diye geldi ne kıyafet ne ayakkabı hiç bişey yok bizim burda hayır çarşısı var orada öyle titiz davranıyolarki yapılan hayırlara kıyafetler yıkanıyor ütülenyor paketleniyor ama dediğim gibi belediye olduğu için pendikte oturanlara sadece yardım yapabiliyor.bunun yanında ev eşyasıda veriyor.dediğim gibi bir kez anneyi getirmiştim ben sevgi mağazasına okadar ümitlenmiş.ama eli boş döndü zavallıcık ben geçen sene ben aldım okul ihtiyaçlarını ayakkabılarını sağolsun esnafta baya yardımcı oldu hallerini anlatınca.bu senede inşallah el birliğiyle eksikleri tamamlarız allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.
bu şekilde konuşmamalısın:1shok:hiçbirimiz kullarını Allah'tan çok düşünemeyiz.hayatta herşeyin bir sebebi var.yardımlarımızı yapmalıyız elbet ama bu sırada işi isyan boyutuna getirirsek yaptığımızında bir faydası olmaz diye düşünüyorum.bazen diyorum neden allah her kuluna eşit davranmıyor bazen büyükler kendi cezalarını çekiyor ama ya çocuklar onların ne suçu günahı var
İKİ KARDEŞİN AYNI İHTİYAÇLARI OLDUĞU İÇİN İKİŞER ADET ALALIM ARKADAŞLAR...
orta boy resim çantası
resim defteri
pastel boya,
sulu boya,
guaj boya,
kalem boya, - EV HANIMI
Defter Kabları - EV HANIMI
yağlı boya
fotokopi kağıdı 3 pk - OZGURDU
palet fırça seti
kalem
silgi
kalemtraş- EV HANIMI
kalem kutu -EV HANIMI
klasör dosya
4.sınıfa giden için oyun hamuru
resim kalemi
türkçe ingilizce sözlük,
türkçe sözlük
deyimler sözlüğü.
pergel ve cetvel takımı
bir tane atlas.
beden eşofmanı
defterler
kare çizgili çizgisiz adedini yazmıycam size bırakıyorum
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler
GİYECEK
ÇOÇUKLARA
Ayakkabı
Mont - DAĞ ÇİÇEĞİ
Kazak
Çorap
Pantolon
İç çamaşırı
Hırka
Süeter
ANNE için 42 Beden kıyafet
Pantolon,
Kazak,
çorap,
Mont- OZGURDU
Ayakkabı
Anneye- Babaya Kıyafet - EV HANIMI
resim defteri,türkçe ingilizce sözlük, pergel ve cetvel takımı,atlas,silgi,ve 3 er adet defter ben yollayabilirim.özgürdü bana özelden göndereceğim adresi yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?