1 martta test yapmaya başladım o günden itibaren 1-3-5-6-7 hepsini değerlendirdik, 6-7 zaten pozitif 8inde çatladılütfen sadece yumurtlama günü birlikte olmayın , yumurtlama görene kadar 2 günde 1 ilişki yaşayın. yumurtlamadan sonraki silik çizgiyi kesin değerlendirin
İnşallah bebekte olur çok yordu beni süreç. Bi kızım var 3.5 yaşında ona hiç uğraşmadım evlendim 2. Ay hamile kaldım, geçtiğimiz mart ayında yani 1 sene önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bu süreçtede sürekli deniyoruz ama henüz oluşan bi gebelik olmadıYumurtlamanız olmus
6-7 yumurtlama 8i çatlama oldu. 1-3-5-6-7 tarihlerini değerlendirdiklütfen sadece yumurtlama günü birlikte olmayın , yumurtlama görene kadar 2 günde 1 ilişki yaşayın. yumurtlamadan sonraki silik çizgiyi kesin değerlendirin
Yaa gecmiş olsun doktor takvıye vs önerdımı acabaİnşallah bebekte olur çok yordu beni süreç. Bi kızım var 3.5 yaşında ona hiç uğraşmadım evlendim 2. Ay hamile kaldım, geçtiğimiz mart ayında yani 1 sene önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bu süreçtede sürekli deniyoruz ama henüz oluşan bi gebelik olmadı
Bende gecen ay ilk ovulasyon takıbımı yapmiştım acılmadan bır öncekı testınız gıbıydı ilişkiye gırdım sabah testım sılınmiştı gebelık olustu onunla ama kımyasal s donduKızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyeliminşallah güzel sonuçlar alırız
yine de yüksekk ihtimaller inşallah gönlünüze göre olur, genel kadın doğum kontrolünüze gittiniz mi herhangi bi sıkıntı hastalık vs var mı6-7 yumurtlama 8i çatlama oldu. 1-3-5-6-7 tarihlerini değerlendirdik
Herhangi bir takviye önermedi, insülin direncin yüksek dedi ama 15 çıkmış yüksekte değil bu yüzden diyet önerdi ama çok kilolu değilim 72 kiloyum 1.65 boy ki bu dönemde ben diyet yapıyordum neden bunu söylediğini anlamadım. Sizin sonuçlarıda gördüm günlerce negatif negatif sonra pozitif çıktı, size de çok geçmiş olsun. Sebepsiz oluyor dış gebelik sebebini bilen yok henüzYaa gecmiş olsun doktor takvıye vs önerdımı acaba
Benımde bu ay kımyasalım oldu okumussundur
Acaba nasıl bı ek takvıye yada önlem alabılırım dıye arastırıyorum
İlişki ile birlikte progestan kullsnımı verıyormus bazı doktorlar mantıklı gelıyor bana
Polikistik over dedi ama hormonlarım düzgün hiçbir sıkıntı yok, adetimde düzenli sadece ultrason görüntüsüde yumurtam çok o kadar ama olmayınca olmuyor bazenyine de yüksekk ihtimaller inşallah gönlünüze göre olur, genel kadın doğum kontrolünüze gittiniz mi herhangi bi sıkıntı hastalık vs var mı
Polikistik over dedi ama hormonlarım düzgün hiçbir sıkıntı yok, adetimde düzenli sadece ultrason görüntüsüde yumurtam çok o kadar ama olmayınca olmuyor .
Kan değerlerim böyleMerhaba,Prolaktin seviyeniz kaç çıkmıştı
size ibrahim saraçoğlu soğan kürünü incelemenizi öneririm allahın izniyle devasız dert yok gönlünü ferah tut lütfenPolikistik over dedi ama hormonlarım düzgün hiçbir sıkıntı yok, adetimde düzenli sadece ultrason görüntüsüde yumurtam çok o kadar ama olmayınca olmuyor bazen
Çok duydum soğan kürünü ama hiç denemedim bu ay oluşmazsa önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle soğan kürü de yapayım. Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz içinsize ibrahim saraçoğlu soğan kürünü incelemenizi öneririm allahın izniyle devasız dert yok gönlünü ferah tut lütfen
kesinlikle ovülasyonu dene canım inşallah tutmuştur da gerek kalmaz bunlara. laboquick ovülasyon testi al eğer olumsuz olursaÇok duydum soğan kürünü ama hiç denemedim bu ay oluşmazsa önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle soğan kürü de yapayım. Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için
Evet catlamiş muakkak ılıskıde bulununkızlar bende pcos var 5 ay denedım piki hiç göremedim bırakmıstım dun kasık ağrım vardı öylesıne yapım dedım ama pıkı gordum bugunde alttakı gıbı sılık cıktı çatlamış oluyo degılmı
Çok teşekkür ederım inşallah isteyen herkese nasıp olur çok zor bi süreçEvet catlamiş muakkak ılıskıde bulunun
İnşallah gönlunuze göre olsun rabbım isteyen herkeze kolay şekilde nasıp eylesınÇok teşekkür ederım inşallah isteyen herkese nasıp olur çok zor bi süreç
Amin inşallahİnşallah gönlunuze göre olsun rabbım isteyen herkeze kolay şekilde nasıp eylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?