Reglin kaç gün geçti kuşumCanım bende sanırım kımyasala donecek testle takıp edıyordum testlerde siliklesmey basladı sanırım @aalesya gibi kimyasala dönecek
25 inde olacaktı yumurtlamaya gore bugun 28 i 3 gün geçmiştiReglin kaç gün geçti kuşum
Saglık ocagından pazartesıye randevu almiştım kan için devlette yapmıyorlarmiş tahlıl bende yıne test yapayım dedım sılık cıktı üzüldüm ya bir taraftanda acaba dış gebelık olabilirmi diyede korkuyorumReglin kaç gün geçti kuşum
Gene de olmazsan bence kan ver, kimyasalsada öğrenmiş olursun , normalse de için rahat eder testlere hiç güven olmuyor en iyisi kan vermek en azından kafanda soru işareti kalmaz balım, inşallah hakkında en hayırlısı olsun25 inde olacaktı yumurtlamaya gore bugun 28 i 3 gün geçmişti
Benim de ikinci günü , aldım ovulasyon .. ama 2 güne bir en sağlıklısı ; takıntı yapmasam mı takip edicem diye diyorum ..Benimde bugün reglin son günü,yumurtlama takip eder miyim bilmiyorumİnşalllah mart ayı güzel geçer
Testlerim bu şekıl canım ilerledi en alttaki son test ama çizgi cok gec cıktı bekledıkce yaniGene de olmazsan bence kan ver, kimyasalsada öğrenmiş olursun , normalse de için rahat eder testlere hiç güven olmuyor en iyisi kan vermek en azından kafanda soru işareti kalmaz balım, inşallah hakkında en hayırlısı olsun
Pembe gibi duruyor sankı var gıbı ama tekrarlamadan net bişey dıyemeyizSelam kızlar akşam yaptım çizgi yoktu sabah bi baktım ikinci çizgi var kuruma olabilir mi ya adet gününe 4 gün var
Aynı kuşum regl ve grip aynı anda geldi güya doktora gidip femara başlayacaktım maalesef başlayamadım. Bu ay da doğala kaldı …Adetin bittiği günden sonraki gün başla her gün aynı saatte yapmaya özen göster, sabah değilde öğleden sonra daha iyi sonuç veriyor ovulasyon. Pik gördüğün günü ve ertesi günü kaçırma. Sonrada sana kalmış 2 güne bir değerlendirmeye devam et. Ama teste güvenip vücudunu dinlemeyi de ihmal etme akıntıydı ağrıydı filan onlarda önemli. İnşallah ramazanımız verimli geçer ve hepimiz pozitif oluruz
Bence takip et ilk bıraz acemı oluyorsun ama burda arkadaslara sorarak ılerlersın kuzum bence denemenı tavsıye ederimBenim de ikinci günü , aldım ovulasyon .. ama 2 güne bir en sağlıklısı ; takıntı yapmasam mı takip edicem diye diyorum ..
Pembe gibi duruyor sankı var gıbı ama tekrarlamadan net bişey dıyemeyiz
Hadi ya insallh öyle değildir canımCanım bende sanırım kımyasala donecek testle takıp edıyordum testlerde siliklesmey basladı sanırım @aalesya gibi kimyasala dönecek
Yaa sizin adınızada üzüldüm ama önumuzdekı ay mucızenizi getırsın inşallahHadi ya insallh öyle değildir canım
Bende regl oldum sabah ne yazikki
Kanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırızKimyasal gecıren arkadaslar nasıl olmustu sızde belırtıler
İnşallah canım sağolasın hepimize nasip etsin inşallahYaa sizin adınızada üzüldüm ama önumuzdekı ay mucızenizi getırsın inşallah
Canım senı. Kımyasal gebelık gecirdıgın ne zmn bellı oldu kanama gelıncemı anladın yoksa benımgıbı testlwrmı takıp edıyordunKanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?