10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Reglin kaç gün geçti kuşum
Saglık ocagından pazartesıye randevu almiştım kan için devlette yapmıyorlarmiş tahlıl bende yıne test yapayım dedım sılık cıktı üzüldüm ya bir taraftanda acaba dış gebelık olabilirmi diyede korkuyorum

Benimde bugün reglin son günü,yumurtlama takip eder miyim bilmiyorumİnşalllah mart ayı güzel geçer

25 inde olacaktı yumurtlamaya gore bugun 28 i 3 gün geçmişti
Gene de olmazsan bence kan ver, kimyasalsada öğrenmiş olursun , normalse de için rahat eder testlere hiç güven olmuyor en iyisi kan vermek en azından kafanda soru işareti kalmaz balım, inşallah hakkında en hayırlısı olsun

Benimde bugün reglin son günü,yumurtlama takip eder miyim bilmiyorumİnşalllah mart ayı güzel geçer
Benim de ikinci günü , aldım ovulasyon .. ama 2 güne bir en sağlıklısı ; takıntı yapmasam mı takip edicem diye diyorum ..

Testlerim bu şekıl canım ilerledi en alttaki son test ama çizgi cok gec cıktı bekledıkce yani

Eklentiler

• IMG_4780.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
Selam kızlar akşam yaptım çizgi yoktu sabah bi baktım ikinci çizgi var kuruma olabilir mi ya adet gününe 4 gün var

Eklentiler

• D0ACC1C6-6489-42A9-9894-84E27E8CA288.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 25

İnşallah Ramazan bereketiyle gelir, bayram sevinci yaşarız evlerimizde

Benim de ikinci günü , aldım ovulasyon .. ama 2 güne bir en sağlıklısı ; takıntı yapmasam mı takip edicem diye diyorum ..
Bence takip et ilk bıraz acemı oluyorsun ama burda arkadaslara sorarak ılerlersın kuzum bence denemenı tavsıye ederim

Kimyasal gecıren arkadaslar nasıl olmustu sızde belırtıler
Kanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız

Canım senı. Kımyasal gebelık gecirdıgın ne zmn bellı oldu kanama gelıncemı anladın yoksa benımgıbı testlwrmı takıp edıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…