10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Canım herkezın belırtı olacak dıye bırsey yok herkezın vucudu hormanları farklı
Bende göğüste renk değişimi ve göğüs ucu şişmesiyle fark ettim 11. Gün negatifti 12 negatif 14 negatif 15 sabah negatif ama hala yok bişry akıntı oluyor. Bat 24 şubattı

aynı tarihlerde yumurtlamam oldu bugün gecikmemin 4. günüydü sabah kaset test yaptım ikinci çizgi kıl kadar ince gölge gibi çıktı, 2 saat sonra yoğun kahverengi lekelenmesi başladı kendimi yerleşme diye avuturken akşama doğru kanamaya döndü :)) oraya odaklanınca sürekli her belirti öyleymiş gibi sandım. bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip olsun insallah

aynı tarihlerde yumurtlamam oldu bugün gecikmemin 4. günüydü sabah kaset test yaptım ikinci çizgi kıl kadar ince gölge gibi çıktı, 2 saat sonra yoğun kahverengi lekelenmesi başladı kendimi yerleşme diye avuturken akşama doğru kanamaya döndü :)) oraya odaklanınca sürekli her belirti öyleymiş gibi sandım. bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip olsun insallah
Geçmiş olsun canım 🥺 inşallah yeni dongude nasip oljr bizlere🤲🤰

Bende göğüste renk değişimi ve göğüs ucu şişmesiyle fark ettim 11. Gün negatifti 12 negatif 14 negatif 15 sabah negatif ama hala yok bişry akıntı oluyor. Bat 24 şubattı
Ovulasyon takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın adet olana kadar Ümit vardır benım

Yaa çok üzüldüm canım ya acaba benımkıde mı kımyasala donecek. Senınkı bırdenmı sılıklestı
Evet canım dün yaptığım test ondan önceki gün yaptığım testle aynı renkti. Hatta demiştim hiç koyulaşma olmamış diye. Bugünde kan testi 7 çıkınca sırf ne cıkacak diye gittim aldım ve sadece yeri belli olacak şekilde gölge çıktı. Degerim düşmüş.

Zaten kimyasal öyle oluyor canım deger artıyor ama yavaş artıyor sonrasında ise tekrar düşüş oluyor ve adetle sıfırlanıyor. Benim yaptığım kaset testin hassasiyeti 25 miş nerdeyse erken gebelik hassasiyeti var. Bu testi az çok bildiğimden daha çok koyu çıkması gerekirdi normal hamilelik olsaydı. O yüzden hep içimde şüphe vardı.

Back