Canım herkezın belırtı olacak dıye bırsey yok herkezın vucudu hormanları farklıO zaman Bn değilim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım herkezın belırtı olacak dıye bırsey yok herkezın vucudu hormanları farklıO zaman Bn değilim![]()
Bende göğüste renk değişimi ve göğüs ucu şişmesiyle fark ettim 11. Gün negatifti 12 negatif 14 negatif 15 sabah negatif ama hala yok bişry akıntı oluyor. Bat 24 şubattıCanım herkezın belırtı olacak dıye bırsey yok herkezın vucudu hormanları farklı
Herkeste farklıdır ama bende ilk gebeliğimde gecikme oldugundaO zaman Bn değilim![]()
Böyle daha çok stres olursun sanki canımKorkuyorum negatif olmasından
Yarın vericemBöyle daha çok stres olursun sanki canımkan vermen testten daha iyi olur ama varsa çıkar çünkü testlere de güven olmuyor çizgisi olanlar kanda değer görmedi
![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım kaç gibi vericeksinYarın vericem![]()
Geçmiş olsun canımaynı tarihlerde yumurtlamam oldu bugün gecikmemin 4. günüydü sabah kaset test yaptım ikinci çizgi kıl kadar ince gölge gibi çıktı, 2 saat sonra yoğun kahverengi lekelenmesi başladı kendimi yerleşme diye avuturken akşama doğru kanamaya döndü :)) oraya odaklanınca sürekli her belirti öyleymiş gibi sandım. bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip olsun insallah
Ovulasyon takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın adet olana kadar Ümit vardır benımBende göğüste renk değişimi ve göğüs ucu şişmesiyle fark ettim 11. Gün negatifti 12 negatif 14 negatif 15 sabah negatif ama hala yok bişry akıntı oluyor. Bat 24 şubattı
Evet canım hastaneden sonra gittim aldım tekrar yaptım ve rengi nerdeyse yok denecek kadar silikleşmişti.Ya canım gebelık testıyle tekarar yapmişmıydın
rengın koyulasmasını takıp ettınmı çok üzülecem yaaa
Geçmiş olsun canıminşallah yeni dongude nasip oljr bizlere
![]()
Kimyasal mi oldu acabaEvet canım hastaneden sonra gittim aldım tekrar yaptım ve rengi nerdeyse yok denecek kadar silikleşmişti.
İnşallah amininsallah kolaylıkla nasip olsun amin
Yaa çok üzüldüm canım ya acaba benımkıde mı kımyasala donecek. Senınkı bırdenmı sılıklestıEvet canım hastaneden sonra gittim aldım tekrar yaptım ve rengi nerdeyse yok denecek kadar silikleşmişti.
Canım kaset testinde koyulasmiştı amaEvet canım hastaneden sonra gittim aldım tekrar yaptım ve rengi nerdeyse yok denecek kadar silikleşmişti.
Öyle olduğunu düşünüyorum canım. Yarına kesin adet olurum.Kimyasal mi oldu acaba![]()
Evet canım dün yaptığım test ondan önceki gün yaptığım testle aynı renkti. Hatta demiştim hiç koyulaşma olmamış diye. Bugünde kan testi 7 çıkınca sırf ne cıkacak diye gittim aldım ve sadece yeri belli olacak şekilde gölge çıktı. Degerim düşmüş.Yaa çok üzüldüm canım ya acaba benımkıde mı kımyasala donecek. Senınkı bırdenmı sılıklestı
15.30 da randevuHayırlısı olsun inşallah canım kaç gibi vericeksin![]()
Yeni döngünde nasip etsin rabbimÖyle olduğunu düşünüyorum canım. Yarına kesin adet olurum.