10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızlar benim 3 gün geçti Bat. Belirti olarak uzayan şeffaf ve beyaz akıntı oluyor. Gaz da oluyor. 2 gün önce negatifti pozitif olur mu idrarda bakmıştım. Normalde çok düzenlidir. Sadece 1 kere geçti
Kızlar peçeteye sildikçr afedersiniz boşalmak olmıl gibi sıvı geliyo

Yok kuzum olmadım daha takvim yarın gösteriyor 27/28 günde bir oluyorum test yaptım negatif . Sen naptın
Canım üstedıkını dün aksam yapmiştım alttakıde bugun sabah yaptım testlerle devam etmek ıstıyorum bilemedim benımkıdemı kımyasal
Çok düşük çıkar dıye korkuyorum kan vermeye

Eklentiler

• IMG_4763.webp
    IMG_4763.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_4761.webp
    IMG_4761.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 12
Canım üstedıkını dün aksam yapmiştım alttakıde bugun sabah yaptım testlerle devam etmek ıstıyorum bilemedim benımkıdemı kımyasal
Valla bugün topicte kızların bariz pozitif testleri kanda negatif çıktı onun için bi şey diyemiyorum bence yarın ver kanını kurtul sürekli sürekli test yapıp bazen silik bazen net bazen negatif görmekten iyidir

Açıkçası gecikmenin 1. Günü akşam yaptım 23 .30 gibi negatifti ve bende korktum negatif diye daha bakmadım
Senin baya belli canım ve 4 gün gecikmiş yarın kan ver direk hayırlı olsun inşallah senden bari güzel haberler alalım 🤲🤰😍

Y Yasmizee canım belirtilerin nelerdi
Yumurtlamayla bırlıkte baslayan Gögüs ucu agrısı kasık agrısı ve akıntıydı canım benımde testte ılıskıden 10 11 gun sonra cok hafıf bır golgeyle cıktı en adetım 24 ocaktı yumurtlamaya gore 25 şıvatta olacaktım 24 ocak gunu cok cok sılık test cıktı
Yumurtlamafa 10 nu 11 e baglayan geceydi ilişkide o zmn oldu ovulasyon kullandıgım için net biliyorum

Yumurtlamayla bırlıkte baslayan Gögüs ucu agrısı kasık agrısı ve akıntıydı canım benımde testte ılıskıden 10 11 gun sonra cok hafıf bır golgeyle cıktı en adetım 24 ocaktı yumurtlamaya gore 25 şıvatta olacaktım 24 ocak gunu cok cok sılık test cıktı
O zaman Bn değilim 😪

Back