Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar peçeteye sildikçr afedersiniz boşalmak olmıl gibi sıvı geliyoKızlar benim 3 gün geçti Bat. Belirti olarak uzayan şeffaf ve beyaz akıntı oluyor. Gaz da oluyor. 2 gün önce negatifti pozitif olur mu idrarda bakmıştım. Normalde çok düzenlidir. Sadece 1 kere geçti
Belırtı olabaılır canım bendede var o akıntı hormonlardan dolayıKızlar peçeteye sildikçr afedersiniz boşalmak olmıl gibi sıvı geliyo
Ay kusura bakma hakkınızı da helal edin ama hani kadınlar da boşalmak olunca sildikçe gelen akımtı var ya su gibi ama uzayabilen öyle oluyor değil mi sizde DeBelırtı olabaılır canım bendede var o akıntı hormonlardan dolayı
Yok kuzum olmadım daha takvim yarın gösteriyor 27/28 günde bir oluyorum test yaptım negatif . Sen naptınSipser sen ne yaptın canım adet oldunmu
Yumurtlamada olmustu sımdı bı tık daha farklıAy kusura bakma hakkınızı da helal edin ama hani kadınlar da boşalmak olunca sildikçe gelen akımtı var ya su gibi ama uzayabilen öyle oluyor değil mi sizde De
Yarın randevu aldım gecikmenin 4. Günü olacak gitsem çıkar mı kandaYumurtlamada olmustu sımdı bı tık daha farklı
Canım üstedıkını dün aksam yapmiştım alttakıde bugun sabah yaptım testlerle devam etmek ıstıyorum bilemedim benımkıdemı kımyasalYok kuzum olmadım daha takvim yarın gösteriyor 27/28 günde bir oluyorum test yaptım negatif . Sen naptın
Çıkar birde kaset test deneseydınYarın randevu aldım gecikmenin 4. Günü olacak gitsem çıkar mı kanda
Valla bugün topicte kızların bariz pozitif testleri kanda negatif çıktı onun için bi şey diyemiyorum bence yarın ver kanını kurtul sürekli sürekli test yapıp bazen silik bazen net bazen negatif görmekten iyidirCanım üstedıkını dün aksam yapmiştım alttakıde bugun sabah yaptım testlerle devam etmek ıstıyorum bilemedim benımkıdemı kımyasal
Çok düşük çıkar dıye korkuyorum kan vermeye
Açıkçası gecikmenin 1. Günü akşam yaptım 23 .30 gibi negatifti ve bende korktum negatif diye daha bakmadımÇıkar birde kaset test deneseydın
Açıkçası gecikmenin 1. Günü akşam yaptım 23 .30 gibi negatifti ve bende korktum negatif diye daha bakmadım
Senin baya belli canım ve 4 gün gecikmiş yarın kan ver direk hayırlı olsun inşallah senden bari güzel haberler alalımCanım üstedıkını dün aksam yapmiştım alttakıde bugun sabah yaptım testlerle devam etmek ıstıyorum bilemedim benımkıdemı kımyasal
Çok düşük çıkar dıye korkuyorum kan vermeye
Benim mi canımSenin baya belli canım ve 4 gün gecikmiş yarın kan ver direk hayırlı olsun inşallah senden bari güzel haberler alalım![]()
Sen test yapmismiydin canım 4 gün geciken senmissin testlerinde sen attın sandım benBenim mi canım
Yok cnm bnm 1. Gün negatif vermiştiSen test yapmismiydin canım 4 gün geciken senmissin testlerinde sen attın sandım ben![]()
Yumurtlamayla bırlıkte baslayan Gögüs ucu agrısı kasık agrısı ve akıntıydı canım benımde testte ılıskıden 10 11 gun sonra cok hafıf bır golgeyle cıktı en adetım 24 ocaktı yumurtlamaya gore 25 şıvatta olacaktım 24 ocak gunu cok cok sılık test cıktı
Gecikme olmjs tekrar yapmadınmi peki canım çünkü Beta 2 gün de bir artıyor ya testte çıkardıYok cnm bnm 1. Gün negatif vermişti
O zaman Bn değilimYumurtlamayla bırlıkte baslayan Gögüs ucu agrısı kasık agrısı ve akıntıydı canım benımde testte ılıskıden 10 11 gun sonra cok hafıf bır golgeyle cıktı en adetım 24 ocaktı yumurtlamaya gore 25 şıvatta olacaktım 24 ocak gunu cok cok sılık test cıktı
Korkuyorum negatif olmasındanGecikme olmjs tekrar yapmadınmi peki canım çünkü Beta 2 gün de bir artıyor ya testte çıkardı![]()