- 31 Ocak 2025
- 508
- 119
- 18
- 25
İyi değilmi canım 5 den sonrası gebelik diye biliyorm amaKızlar kan sonucum 7 cıkmış. Kibüyük ihtimal kimyasal geçirdim yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi değilmi canım 5 den sonrası gebelik diye biliyorm amaKızlar kan sonucum 7 cıkmış. Kibüyük ihtimal kimyasal geçirdim yine
laboquick kesin al canımBu ay ovülasyon testi kullanacağım ilk defa bana marka önerir misiniz
Görsel atarmisn canım birde hangi marka aldın sen15 dk yı geçti
yok cnm negatif 0.8İnşallah hamilesinizdirben de cuma gününe kadar olmazsam kan testi verecem cuma günü
Aşırı ince bı çizgi var sankii canım ama emin olmak adına iki gün sonra tekrarla istersen. Bende prodoctor yaptım hicbisiy çıkmadı ama bunda var gibi sankiiiKızlar merhaba, ovulasyon benim de aynı, sat 25 Ocak bat 21 Ocak, bu testler prodoctor ve iki gün önce yaptım dün predictor negatif çıktı, sizce çizgi var mı küçük de olsa bir umut oldu içimde, testte görmeden kan testine de gitmek istemiyorumEki Görüntüle 3550521
Teşekkür ederim umarım vardır, bu akşam bir daha yaparım Predictor negatif çıkınca ümidim kesildi, ama daha önce baya test yaptım bembeyazdı ondan ümitlendimAşırı ince bı çizgi var sankii canım ama emin olmak adına iki gün sonra tekrarla istersen. Bende prodoctor yaptım hicbisiy çıkmadı ama bunda var gibi sankiii![]()
Ama beta bile iki günde artıyor canım bence bekle kendini strese sokmaTeşekkür ederim umarım vardır, bu akşam bir daha yaparım Predictor negatif çıkınca ümidim kesildi, ama daha önce baya test yaptım bembeyazdı ondan ümitlendim
Doğru diyorsun, beklemek beni daha fazla strese sokuyor belki kan testine giderim akşamaAma beta bile iki günde artıyor canım bence bekle kendini strese sokma![]()
Sen bilirsin canımDoğru diyorsun, beklemek beni daha fazla strese sokuyor belki kan testine giderim akşama
Ciddi misin canım yaa. Kendimden çok sana üzüldüm valla. Keşke akşam teste bak demeseydiktestlere güvenmeyin direk kan verin beni yanıltı kan sonucum 0.8