• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızçeler selam bugün ilişkiden sonra 4. gün alt karın bölgeme ara ara kramplar giriyor. Erken mi böyle şeyler için yoksa psikolojik olarak okuduklarımdan etkilendim mi bilmiyorumm, siz de durumlar nasıl?

Kızçeler selam bugün ilişkiden sonra 4. gün alt karın bölgeme ara ara kramplar giriyor. Erken mi böyle şeyler için yoksa psikolojik olarak okuduklarımdan etkilendim mi bilmiyorumm, siz de durumlar nasıl?
5. - 6. Günde rahme doğru inip 6.- 10. Günler arasında da rahme yerleşmeye başlıyor diye biliyorum. 4 günlük sürede döllendiyse eğer büyüyodur şuan yumurta kanallarınızda. Rahme doğru da kan akışı artacağından, yani vücut rahmi bebeğin tutunmasına hazır hale getireceğinden orada kramplanmalar hissetmek normal olabilir belki

5. - 6. Günde rahme doğru inip 6.- 10. Günler arasında da rahme yerleşmeye başlıyor diye biliyorum. 4 günlük sürede döllendiyse eğer büyüyodur şuan yumurta kanallarınızda. Rahme doğru da kan akışı artacağından, yani vücut rahmi bebeğin tutunmasına hazır hale getireceğinden orada kramplanmalar hissetmek normal olabilir belki
Ay inşallah öyledir, psikolojikmen etkilenmiyorumdur. Teşekkür ederim 🫶🏼

Kızlar ya bu 3. Gün normal mi bugün de bu kadar koyu çıkması

Eklentiler

• 1000113623.jpg
    1000113623.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben ovulasyon takibi yapmadım ancak 10 u meme hassasiyetim başladı, 11 ide kasıklarımda ağrı vardı. 11-12 değerlendirdik. İlk denememi olacak. Şu an belirti olarak sadece meme hassasiyeti var ancak regl öncesi hep olduğu için belirtiden saymıyorum. Akıntı vs oluyor mu sizde? 🥰
Merhaba canım benımde gogus uçlarında sıslık ve agrı var yumurtlamayla basladı

Ayy o kadar iyiyim ki 😅 dün ne yaşadım diye düşünüyorum 🤔 bugün çok iyi uyandım turp gibiyim. Sanırım gece çalışmanın getirdiği bir bağışıklık düşüşü yaşadım 🤷‍♀️
Olabilir canım, ben de çok yoğunum bu ara öyle halsizim ki, öğle uykusu uyudum bugün iyi geldi vallahi dinlenmeye ihtiyacım var çok 🥲

Merhaba canım benımde gogus uçlarında sıslık ve agrı var yumurtlamayla basladı

Benim meme ucumda hiçbir şey yok meme hassasiyetim yukurtlamadan bir gün önce başladı sanırım hala da devam ediyor regl belirtimle aynı ama 😂bugün kremsi beyaz akıntı geldi iki kez falan yine de ümitlenmeme çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamak adına

Benim meme ucumda hiçbir şey yok meme hassasiyetim yukurtlamadan bir gün önce başladı sanırım hala da devam ediyor regl belirtimle aynı ama 😂bugün kremsi beyaz akıntı geldi iki kez falan yine de ümitlenmeme çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamak adına
Akıntı bendede oldukca fazla

Dinlen kuzum dinlen bulabildiğin ilk fırsatta 🤩 senin ne kadar kaldı regle
Bebeğim benim bat 24 ben de onu düşünüyordum acaba ben 11 i çatlamadım mı 😂 son regl günüm 30 ocak çünkü.. ovu falan bilmediğim için takip de etmedim. Gelişi güzel oldu bira

Bebeğim benim bat 24 ben de onu düşünüyordum acaba ben 11 i çatlamadım mı 😂 son regl günüm 30 ocak çünkü.. ovu falan bilmediğim için takip de etmedim. Gelişi güzel oldu bira
Daha varmış senin regle kuzum hadi inşallah 🙏 😍

Olabilir canım, ben de çok yoğunum bu ara öyle halsizim ki, öğle uykusu uyudum bugün iyi geldi vallahi dinlenmeye ihtiyacım var çok 🥲
halsizliğim yok ama boğaz ağrım var daha regle 10 gün var eğilip kalkarken belim çok ağrıyor yumurtlamadan itibaren ama kasık ağrım filan yok

Benim de kasık ağrım var sanki regl olacakmışım gibi, bir de affedersiniz alt tarafım sanki hep ıslak gibi
halsizliğim yok ama boğaz ağrım var daha regle 10 gün var eğilip kalkarken belim çok ağrıyor yumurtlamadan itibaren ama kasık ağrım filan yok

Back