• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızlar ben ovulasyon takibi yapmadım ancak 10 u meme hassasiyetim başladı, 11 ide kasıklarımda ağrı vardı. 11-12 değerlendirdik. İlk denememi olacak. Şu an belirti olarak sadece meme hassasiyeti var ancak regl öncesi hep olduğu için belirtiden saymıyorum. Akıntı vs oluyor mu sizde? 🥰

merhaba benimde pik günüm 10-11 iydi 12 de çatlama gördüm evet silikleşince koyudan sonra çatlamış oluyor . ben 9-10-12 yi değerlendirdim bugün bel ağrım sağ taraf çok ağrıyor incitmiş gibi . dün de sağ bacağım çok ağrıyordu anlamadım. normalde akıntım çok olur ama hiç akkntım yok
Ay benim de akıntım yok, normalde çok akıntım olur o biraz kafamı karıştırıyor benim de 🥹

1000113336.jpg

Kızlar ben de dün piki gördüm. Bugün bir tık silikleşme var ama tam çatlama olmamış gibi. Dünü ve bugünü değerlendirdim. Bat 27 şubat diye düşünüyorum. Sizce bugün çatlamış mı çatlamamış mı anlayamadım pek

olmaması anormal bi durum mu iyi mi çözemedim ya
Benim de geçen ay çokk akıntım oldu yumurtlama dönemimde. Bu ay hiç akıntım yok benim de :)) ama bazen regl döneminde de yaşadığımız belirtiler birbirini tutmuyor ki. Aralık ayında göğüs hasassiyetim çok fazlaydı regl olmadan önce ama geçen ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım

Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydır ♥️ bu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren .. 🌺 🌟 👶
Tarihlerimiz aynı canım inşallah vardır folik asit kullanıyorum avakado alırım başka neler kullanabilirim 🥰❤️

Kızlar ben 2 kere mi yumurtlama gördüm? Adet düzensizliğim var ne zaman adet olucam kestiremiyorum 4 Şubat ve 11 şubatta pozitif dün yaptım silik bugün yine yaptın ovülasyon düne göre koyu çıkmış yorumlar mısınz

Eklentiler

• IMG_0673.png
    IMG_0673.png
    600,1 KB · Görüntüleme: 32
Benim de geçen ay çokk akıntım oldu yumurtlama dönemimde. Bu ay hiç akıntım yok benim de :)) ama bazen regl döneminde de yaşadığımız belirtiler birbirini tutmuyor ki. Aralık ayında göğüs hasassiyetim çok fazlaydı regl olmadan önce ama geçen ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım
sadece afedersiniz silinince bir akıntı gördüm o da nasıl tarif edilir kıvamlı beyaz bir akıntı

gerçekten öyle ya benim göğüslerim regle 3-4 gün kala dolgunlaşır pnun dışında bir şey olmaz . inşallah hamileyizdirrr

Kızlar ben 2 kere mi yumurtlama gördüm? Adet düzensizliğim var ne zaman adet olucam kestiremiyorum 4 Şubat ve 11 şubatta pozitif dün yaptım silik bugün yine yaptın ovülasyon düne göre koyu çıkmış yorumlar mısınz
Hepsini aynı saate mi yaptın canım sıvı alımına dikkat ederek? Bir de bence de 4 şubatta ve 11 şubatta 2 kez yumurtlamışsın bu ayy belki de ikizler gelir 😍😍

Hepsini aynı saate mi yaptın canım sıvı alımına dikkat ederek? Bir de bence de 4 şubatta ve 11 şubatta 2 kez yumurtlamışsın bu ayy belki de ikizler gelir 😍😍
Evet canım dikkat ederek yaptım 3-4 saat su ve yemek yemeyerek 2 idrarımla yaptım saat olarak yarım saat oynuyor ama genellikle dikkat ederek yaptım 1 yıldır bekliyorum inşallah inşallah

Back