Benim döngüm 35. Yumurtlama 11 12 şubat. Bat 26 şubat.Siz ne zmn ögrendıniz yumurtlama ve adet tarıhınız nedır
Yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendimSiz ne zmn ögrendıniz yumurtlama ve adet tarıhınız nedır
Ay resmen aynıyız bende öyle diyorum ki düşünmeyim başka şeylere odaklanayım ama yok aklım fikrim orada var mı yok mu falan filan belirtileriniz neler tabi herkeste farklı amaBenim daha çok yeni bat 26 şubat. Beni de deli dürttü erkenden öğrendim awoxta pozitifi görünce durabilir miyim aslaa gittim kan verdim 38 çıktı. Doktorum 24 saat sonra tekrar istedi 47 çıktı kan sulandırıcı iğne başladım. Kendime nasıl batırıyorum o iğneyi aklım hala almıyor. 48 saat sonra tekrar verdim 96 çıktı. Doktor artık bekleyelim dedi. Uzunca bir bekleyişe girdim inşallah yolunda gider
Demek ki 10 günden sonra teste çıkıyor bende silik çıkartıyor yarın benim 12 günüm bakalım artık inşallah öıkarYumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim
Belirtim çok göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile ara sıra regl olacak gibi kasık bel ağrısı ara sıra akıntı uyku hali bazen mide bulantısı. Bugün sağ bacağım ağrıyor mesela onun nedeni ne bilmiyorum.Ay resmen aynıyız bende öyle diyorum ki düşünmeyim başka şeylere odaklanayım ama yok aklım fikrim orada var mı yok mu falan filan belirtileriniz neler tabi herkeste farklı ama
Awox hassas bi test 7 betayı bile çıkarmış çok araştırdım almadan önce zaten yerleşmeden sonra beta salgılanıyor hemen.Demek ki 10 günden sonra teste çıkıyor bende silik çıkartıyor yarın benim 12 günüm bakalım artık inşallah öıkar
Ayy bende çok araştırdım ve deneyimlendim 1 yıl olacak neredeyse hemen hemen her markayı testlerini kullandım birde awox de gölge dahi çıkarmazdı şuan ilk defa gözle görülür şekilde silik olunca çok umutlandımAwox hassas bi test 7 betayı bile çıkarmış çok araştırdım almadan önce zaten yerleşmeden sonra beta salgılanıyor hemen.
Eveeettt baya baya gözüküyor ikinci cizgii. Yarın tekrar yap canım. Be boşuna heyecanlanmıyor muşumKızlar 21 :30 da test yapmiştım sılık cızgı cıktı bugun ne oluyor anlamadım bıze kızlarr
Öyle bir ihtimal olmaz canım hgc hormonu sadece gebelikte artan bişey.Testı tekrar yaptım yıne sılık cızgı cıktı yani çok şaşkınım acaba adet olacagım için hormonlardan dolayı cıkarmı acaba
Üsttekı yenı yaptıgım
Aklıma sen geldın sabahkı heycanlı bekleyısınEveeettt baya baya gözüküyor ikinci cizgii. Yarın tekrar yap canım. Be boşuna heyecanlanmıyor muşum
Ya canım yumurtlamama gore egerkı varsa gebelık neden bu kadar sılık pekı onu anlamadım bu arada gogus hassasıyetım artı ve kasık agrısı kramp fazlaÖyle bir ihtimal olmaz canım hgc hormonu sadece gebelikte artan bişey.
Adetim yarın ilişki ayın 10 da akşamı oldu ama ben ayın 12sin den başlayarak hesaplama yaptım. Çünkü 11 de tutunduysa 12 sinde hormon salgılanmaya başlıyor. Bak sirayla yaptığım testler 11. Gün. 12.gün 13. Gün bugünkü yaptığım normal gebelik testi. 11. Gün yaptığım çoook siliktiAklıma sen geldın sabahkı heycanlı bekleyısın
Canım senın adet ve yumurtlama tam ne zmndı sureklı karıstırıyorum yazısma fazla olunca
Bende senin gibi silik olduğu için çok endişeliydim. Kimyasal geçmişim olduğu için. Ama bugün yaptığım normal testte koyulaşmayo gördüğüm için biraz rahatladım. Çarşamba randevum var gidip kan verecem. Gögüslerim ilişkiden sonra ağrımaya başlamıştı özellikle uc kısımları. Ama 3 gündür inanılmaz kötü oldular. Bunuda betanın artmasına bağlıyorumYa canım yumurtlamama gore egerkı varsa gebelık neden bu kadar sılık pekı onu anlamadım bu arada gogus hassasıyetım artı ve kasık agrısı kramp fazla
Canım benımkı de 10 nu 11 e baglayan gece 3 gibi ilişki oldu sabah 12 dede ovulasyon testi silinmişti bilmıyorum sonradan yumurtlama gılan oldumu tekrar ama ogun zaten barız yumurtlamam bellıydı sonrasında gogus ucu hasaasıyetı devam ettiAdetim yarın ilişki ayın 10 da akşamı oldu ama ben ayın 12sin den başlayarak hesaplama yaptım. Çünkü 11 de tutunduysa 12 sinde hormon salgılanmaya başlıyor. Bak sirayla yaptığım testler 11. Gün. 12.gün 13. Gün bugünkü yaptığım normal gebelik testi. 11. Gün yaptığım çoook silikti
Sen erken gebelik testi yapmış mıydın hiç.Canım benımkı de 10 nu 11 e baglayan gece 3 gibi ilişki oldu sabah 12 dede ovulasyon testi silinmişti bilmıyorum sonradan yumurtlama gılan oldumu tekrar ama ogun zaten barız yumurtlamam bellıydı sonrasında gogus ucu hasaasıyetı devam etti
Senin bugunkı testin barız bellıydı canım bırden yükselmiş olmalı hcgBende senin gibi silik olduğu için çok endişeliydim. Kimyasal geçmişim olduğu için. Ama bugün yaptığım normal testte koyulaşmayo gördüğüm için biraz rahatladım. Çarşamba randevum var gidip kan verecem. Gögüslerim ilişkiden sonra ağrımaya başlamıştı özellikle uc kısımları. Ama 3 gündür inanılmaz kötü oldular. Bunuda betanın artmasına bağlıyorum
Yok hayır yapmadım hep aynı testı yaptımSen erken gebelik testi yapmış mıydın hiç.
Eğer erken gebelik yapsaydın benimki gibi çıkardı emin ol. Senin bugünkü testtin benim sabah yaptığım gibi çıkmış.Yok hayır yapmadım hep aynı testı yaptım
Ovulasyon testıyle bırlıkte 10 adet gelmişti onu kullanıyordum laboquick test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?