10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Toplamda 72 saatte yüzde 206 artış oldu ama bana yetmiyor çünkü erken öğrendim 😀

Benim daha çok yeni bat 26 şubat. Beni de deli dürttü erkenden öğrendim awoxta pozitifi görünce durabilir miyim aslaa gittim kan verdim 38 çıktı. Doktorum 24 saat sonra tekrar istedi 47 çıktı kan sulandırıcı iğne başladım. Kendime nasıl batırıyorum o iğneyi aklım hala almıyor. 48 saat sonra tekrar verdim 96 çıktı. Doktor artık bekleyelim dedi. Uzunca bir bekleyişe girdim inşallah yolunda gider
Ay resmen aynıyız bende öyle diyorum ki düşünmeyim başka şeylere odaklanayım ama yok aklım fikrim orada var mı yok mu falan filan belirtileriniz neler tabi herkeste farklı ama

Ay resmen aynıyız bende öyle diyorum ki düşünmeyim başka şeylere odaklanayım ama yok aklım fikrim orada var mı yok mu falan filan belirtileriniz neler tabi herkeste farklı ama
Belirtim çok göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile ara sıra regl olacak gibi kasık bel ağrısı ara sıra akıntı uyku hali bazen mide bulantısı. Bugün sağ bacağım ağrıyor mesela onun nedeni ne bilmiyorum.

Demek ki 10 günden sonra teste çıkıyor bende silik çıkartıyor yarın benim 12 günüm bakalım artık inşallah öıkar
Awox hassas bi test 7 betayı bile çıkarmış çok araştırdım almadan önce zaten yerleşmeden sonra beta salgılanıyor hemen.

Awox hassas bi test 7 betayı bile çıkarmış çok araştırdım almadan önce zaten yerleşmeden sonra beta salgılanıyor hemen.
Ayy bende çok araştırdım ve deneyimlendim 1 yıl olacak neredeyse hemen hemen her markayı testlerini kullandım birde awox de gölge dahi çıkarmazdı şuan ilk defa gözle görülür şekilde silik olunca çok umutlandım

Testı tekrar yaptım yıne sılık cızgı cıktı yani çok şaşkınım acaba adet olacagım için hormonlardan dolayı cıkarmı acaba
Üsttekı yenı yaptıgım

Eklentiler

• IMG_4750.png
    IMG_4750.png
    455,9 KB · Görüntüleme: 19
Eveeettt baya baya gözüküyor ikinci cizgii. Yarın tekrar yap canım. Be boşuna heyecanlanmıyor muşum😘😘😘
Aklıma sen geldın sabahkı heycanlı bekleyısın
Canım senın adet ve yumurtlama tam ne zmndı sureklı karıstırıyorum yazısma fazla olunca

Aklıma sen geldın sabahkı heycanlı bekleyısın
Canım senın adet ve yumurtlama tam ne zmndı sureklı karıstırıyorum yazısma fazla olunca
Adetim yarın ilişki ayın 10 da akşamı oldu ama ben ayın 12sin den başlayarak hesaplama yaptım. Çünkü 11 de tutunduysa 12 sinde hormon salgılanmaya başlıyor. Bak sirayla yaptığım testler 11. Gün. 12.gün 13. Gün bugünkü yaptığım normal gebelik testi. 11. Gün yaptığım çoook silikti

Eklentiler

• 1000058968.jpg
    1000058968.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000059024.jpg
    1000059024.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000059144.jpg
    1000059144.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 15
Ya canım yumurtlamama gore egerkı varsa gebelık neden bu kadar sılık pekı onu anlamadım bu arada gogus hassasıyetım artı ve kasık agrısı kramp fazla
Bende senin gibi silik olduğu için çok endişeliydim. Kimyasal geçmişim olduğu için. Ama bugün yaptığım normal testte koyulaşmayo gördüğüm için biraz rahatladım. Çarşamba randevum var gidip kan verecem. Gögüslerim ilişkiden sonra ağrımaya başlamıştı özellikle uc kısımları. Ama 3 gündür inanılmaz kötü oldular. Bunuda betanın artmasına bağlıyorum

Adetim yarın ilişki ayın 10 da akşamı oldu ama ben ayın 12sin den başlayarak hesaplama yaptım. Çünkü 11 de tutunduysa 12 sinde hormon salgılanmaya başlıyor. Bak sirayla yaptığım testler 11. Gün. 12.gün 13. Gün bugünkü yaptığım normal gebelik testi. 11. Gün yaptığım çoook silikti
Canım benımkı de 10 nu 11 e baglayan gece 3 gibi ilişki oldu sabah 12 dede ovulasyon testi silinmişti bilmıyorum sonradan yumurtlama gılan oldumu tekrar ama ogun zaten barız yumurtlamam bellıydı sonrasında gogus ucu hasaasıyetı devam etti

Canım benımkı de 10 nu 11 e baglayan gece 3 gibi ilişki oldu sabah 12 dede ovulasyon testi silinmişti bilmıyorum sonradan yumurtlama gılan oldumu tekrar ama ogun zaten barız yumurtlamam bellıydı sonrasında gogus ucu hasaasıyetı devam etti
Sen erken gebelik testi yapmış mıydın hiç.

Bende senin gibi silik olduğu için çok endişeliydim. Kimyasal geçmişim olduğu için. Ama bugün yaptığım normal testte koyulaşmayo gördüğüm için biraz rahatladım. Çarşamba randevum var gidip kan verecem. Gögüslerim ilişkiden sonra ağrımaya başlamıştı özellikle uc kısımları. Ama 3 gündür inanılmaz kötü oldular. Bunuda betanın artmasına bağlıyorum
Senin bugunkı testin barız bellıydı canım bırden yükselmiş olmalı hcg

Yok hayır yapmadım hep aynı testı yaptım
Ovulasyon testıyle bırlıkte 10 adet gelmişti onu kullanıyordum laboquick test
Eğer erken gebelik yapsaydın benimki gibi çıkardı emin ol. Senin bugünkü testtin benim sabah yaptığım gibi çıkmış.

Back