10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Gününüz geçti mi? Gecikmeden sonra net çıkar 🌸
Dün gecikmenin ilk günüydü yaptım akşam vakti negatifti silik bile yoktu.
Bende 2 gündür awox yapıyorum ama anlamadım, hep silik canım bence 2 gün sonra tekrar tekrarla çünkü burada okadar şey okudum ki dün yapıp ertesi gün pozitif gören :) akımtı ise hem hamilelik belirtisi hemde regl öncesi akıntı yani 2 gün daha geçsin o zaman tekrar test yaparsın
Bende silik bile değil dümdüz negatif ama göğüste farklılıklar var. Yoksa kendimi umutlandırmak için yol mu arıyorum bilmiyorum.
Yumurtlamadan sonraki günlerde ilişki oldu mu
1 kere oldu
Belki geç döllenmedir.
Hadi inşaAllah ama silik çıkması gerekmez mi ?

Gerçekten kendimi dinlemekten kadın doğum profu oldum 😭

Kızlar özel değilse kaçıncı denemeniz acaba? Geçenlerde yazmıştım doktora gittim diye bana ilk altı ay oran daha düşğk dedi de ondan merak ettim

Canım test yaptın mı
Yaptım balım ama maalesef dünkinden farklı bi şey ya da pembelik filan yok sanırım testin kendi gölgesi. Zaten ağrılarım da var bi an önce olsam da hemen doktora gitsem diye bekliyorum..

Eklentiler

• IMG_8169.jpeg
    IMG_8169.jpeg
    187,6 KB · Görüntüleme: 16
Yarın yıne tekrarlarım canım bakalım nasıl olacak
Allahım herkezın gönlüne göre versın
Gönül isterdiki gruptaki hepımız bu ay hamile oldugunuzu ögrenelım…
Ama herkez nasıbi ne zmnsa o zmn ı beklıyor
Yaptın mı kuzum naptın ?

Yaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısın
Koyulaşmış koyulaşmayı bu markayla takip etme beni çileden çıkardı 😀

Yaptım balım ama maalesef dünkinden farklı bi şey ya da pembelik filan yok sanırım testin kendi gölgesi. Zaten ağrılarım da var bi an önce olsam da hemen doktora gitsem diye bekliyorum..
Canım bence sende var bu testı kac defa yaptım asla golge cıkarmıyordu. laboquick test demi

Buda bugünkü testim. Dünkiyle aynı renkte. Adet günümde bugün. Neden koyulaşmıyo anlamıyorum. Yarında Dr randevum var valla çok sabırsızım artık

Eklentiler

• 1000059260.jpg
    1000059260.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 9
Kendi testimi atıyım bak bunda 31 çıktı
Hatta seninki daha fazla çıkar

Eklentiler

• 1000060526.jpg
    1000060526.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 9
Bu topikteki herkesin testleri neden bu kadar silik ki ya olması gereken o ya da bizim hormonlar kafayı yedi

Buda bugünkü testim. Dünkiyle aynı renkte. Adet günümde bugün. Neden koyulaşmıyo anlamıyorum. Yarında Dr randevum var valla çok sabırsızım artık
Testlerle koyulaşma takip etmeyin bence çünkü tam olarak belli olmuyor

Back