10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Eğer erken gebelik yapsaydın benimki gibi çıkardı emin ol. Senin bugünkü testtin benim sabah yaptığım gibi çıkmış.
Yarın yıne tekrarlarım canım bakalım nasıl olacak
Allahım herkezın gönlüne göre versın
Gönül isterdiki gruptaki hepımız bu ay hamile oldugunuzu ögrenelım…
Ama herkez nasıbi ne zmnsa o zmn ı beklıyor

Kızlar herkeşe merhaba.
Adetim gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmenin 4 cü gündü. Sizce pozitife dönme ihtimâli var mı?
Çok heycan yaptım ne yapmam lazım bilemedim. Yarın de eşimin doğum günü varsa bir an önce öğrenmek de istiyorum. Kan verim dedim ama teste çizgi göremedim için gidemedim boşa gitmek ıstemedım sizce ne yapım

Kızlar herkeşe merhaba.
Adetim gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmenin 4 cü gündü. Sizce pozitife dönme ihtimâli var mı?
Çok heycan yaptım ne yapmam lazım bilemedim. Yarın de eşimin doğum günü varsa bir an önce öğrenmek de istiyorum. Kan verim dedim ama teste çizgi göremedim için gidemedim boşa gitmek ıstemedım sizce ne yapım
Canım testın varsa yapmaya devam et gec yumurtlama döllenme olabilir
Belirtilerin varmı şüpelendiğin

Yaptım ama sanırım test bozuk çok hafiften biz çizgi var bilemedim erken gebelik testi olmasına rağmen net bir çizgi bekliyordum siz ne düşünüyorsunuz
Benim de böyle çıktı,2 gün önce beta hcg verdim 4,03 çıkmıştı bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı days a güvenmeyin diyorlar bilemedim

Ayy bende çok araştırdım ve deneyimlendim 1 yıl olacak neredeyse hemen hemen her markayı testlerini kullandım birde awox de gölge dahi çıkarmazdı şuan ilk defa gözle görülür şekilde silik olunca çok umutlandım
Test yaptın mı canım

Y Yasmizee erkenden yapıp negatif diye oturdun bak gördün mü demekki hala ihtimal var :) dediğin gibi çizgi var ama neden çok silim acaba geç döllenme mi oldu 😍 ben de şimdi gidip yapıyorum bakalım ne çıkacak çok heyecanlı

Kızlar herkese günaydın,

Reglime 2 gün var, sizleri takip ediyorum, aniden buraya yazma ihtiyacı hissettim, ikinci bebeğim olacak, bir tane meleğim var cennette, çok halsizim, mide bulantım var, ikinci çocuğum olacak ama her belirtisi unutmuşum gibi, hiç hatırlamıyorum, ilk gebeliğim de de böyle hasta oldum sanmıştım hamileydim meğerse, ateşim yükseliyor acaba grip falan olmuş olabilir miyim sizce

Kızlar herkeşe merhaba.

Merhaba, lütfen üzülmeyin bazen gecikmeden 1 hafta sonra bile çıkabiliyor 🌸 stres olmayan, stres de regli geciktirir 💐

Test yaptın mı canım
Yaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısın

Eklentiler

• IMG_0899.jpeg
    IMG_0899.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0900.jpeg
    IMG_0900.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar bugün gecikmenin 2. Günü. Afedersiniz yumurtlamadan beri hep sarı veya beyaz akıntı oldu . Dün değil önceki gün beraberlik oldu. 2 gündür de yumurta akı gibi beyaz ve sarımsı uzayan akıntı oluyor. Yumurtlamanın 12,13. Ve 14 . Günü awox yaptım. Negatif gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı

Yaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısın
Canım bu sabahki idrar mı. Eger öyleyse 2. 3 saat hiç su içmeden tekrar yap testi. İdrar seyrelmesin. Çünkü benimde yaptığım sabahki testler çok silikti.

Kızlar bugün gecikmenin 2. Günü. Afedersiniz yumurtlamadan beri hep sarı veya beyaz akıntı oldu . Dün değil önceki gün beraberlik oldu. 2 gündür de yumurta akı gibi beyaz ve sarımsı uzayan akıntı oluyor. Yumurtlamanın 12,13. Ve 14 . Günü awox yaptım. Negatif gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı

Gününüz geçti mi? Gecikmeden sonra net çıkar 🌸

Bende 2 gündür awox yapıyorum ama anlamadım, hep silik canım bence 2 gün sonra tekrar tekrarla çünkü burada okadar şey okudum ki dün yapıp ertesi gün pozitif gören :) akımtı ise hem hamilelik belirtisi hemde regl öncesi akıntı yani 2 gün daha geçsin o zaman tekrar test yaparsın

Yumurtlamadan sonraki günlerde ilişki oldu mu

Canım bu sabahki idrar mı. Eger öyleyse 2. 3 saat hiç su içmeden tekrar yap testi. İdrar seyrelmesin. Çünkü benimde yaptığım sabahki testler çok silikti.
İçtim su ya :( ama benim ki de öyle yani birde çok fazla idrars çıkıyorum bu 3 gündür o yüzden seyrek seyrek geliyor

Ya 2 gündür silik bugün 12 gün yumurtlamanın sizce var mı ya

Back