10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

En iyisi akışına bırakmak supruz bı şekilde öğrenmek böyle kafaya taka taka olmuyor da olabilir stresten. ilk çocuğum tak diye oldu hemen ilk ilişkiden ama tecrubesizlik ya olur mu olmaz mı düşünmedik supriz oldu cahillikte var tabi hiç bu kdr testlerle falan ugrasmamistim beklememistim direk bulantiyla kusmaya öğrendik
Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da o ♥️

2 gün geçsin kan vereceğim canım ama sanmıyorum bende :( awox markası böyle olup negatif gören var mı acaba veya pozitif bu testler cidden insanı stresten panikten başka şeye yaramıyor ( kendim için ) diyorum :(
Yumurtlamamın 10. Günü awox yaptım ve 31 çıktı

Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da o ♥️
Sipser gelişme var mı kuzum ?

Testinizi görmedim ama awox iyi bir marka bence
IMG_0876.jpeg

Bi bakar mısın canın

Eklentiler

• IMG_0877.jpeg
    IMG_0877.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0875.jpeg
    IMG_0875.jpeg
    392,9 KB · Görüntüleme: 4
Sipser gelişme var mı kuzum ?
Hiç gelişme yok kuzum bata 3 gün var testler negatif .doktora gittim ön görüşmeye , amh ve progesteron istedi amh 2.95, Pro 9 çıktı. Adetin 3. Günü de fsh filan bakacak femara ya merhaba ….

Öbür ay femara yolu göründü bana .. var mı deneyeb kızlar ?
Ben ıkı aydır kullanıyorum gecen ay doktor takıbınde kullandım ve ovıtrella vurundum olmadı
Bu ayda ıstege gore kullan ıgneye gerek yok kendısı catlıyor yumurtaların dedı bende evde kendım kullandım.
Yan etkı vs bırseyı yok yumurta kalıtesını artırmak ıcınde kullanılıyor yanlız eczanelerde hemen bulabılırmısın bılmıyorum ben 5. Gın basladım daha oncede lerdede kulanmiştım o zmnda 3. Gın baslamiştım

Femara nedir kızlar.. bende sağlık ocağında yazdirabilirmiyim...soğan kürü deneyeceğim bu ay ....başka tavsiyesi olan var mı...
Canım yazılmıyor özel bır ılac klomen gıbı dusun ama ondan daha pahalı 650 700 cıvarı bır ılac

Ay bı de bu ay baya iyi değerlendirmiştir neden olmadı yaa :((( adetten sonra 2 günde bir denedik ta ki yumurtlama bitene kadar :/

Bu ay ovülasyon testi kullanacağım ilk defa bana marka önerir misiniz

Back