10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızlar,az önce kahve-çok açık pembe bir kerelik akıntı gördüm,regle 2 gün var bu yerleşme olabilir mi ya nasıl oluyor yerleşme kanaması bilen var mu

Takip etmem gerekiyor sanırım,regl mı acaba hafif kasık ağrımda var

Biliyorum canım , o kadar çok yorum okudum ki ya ben yarın tekrar test yenilesem belli olur mu peki yani daha koyu mı olur acaba yoksa aynı mı
Yenıle canım tekrar aynı cızgı cıkması bıle gebelıge ısaret zaten varsa cıkar yoksa cıkmıyor elınde test varmı

Kızlar 21 :30 da test yapmiştım sılık cızgı cıktı bugun ne oluyor anlamadım bıze kızlarr

Eklentiler

• IMG_4733.png
    335,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4734.png
    353,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4732.png
    296,4 KB · Görüntüleme: 18
Emin olmak ıcın test tekrarı yapacagım elımde yanlız bır test kaldı
Kasık agrımda var. Bu testten 7 tane kullanmiştım asla cızgı cıkarmamiştı dun de negatıftı

Laboquick testi canım kadet test sma bugun yarın adet olmam lazım cizgi çok sılık degılmı yumurtlamama gore 10 nu 11 e baglayan gece yumurtlama ve ılıskı olmıstu
Demek ki yumurtlamadan 11 gün sonrası çıkıyor canım akşam yapmana rağmen gayet görünüyor yani yarın tekrardan test yap istersen ne durumda sonra kan verirsin

Çok teşekkür ederim, yok estf siz kusura bakmayın lütfen, yarın tekrardan test yapacağım eğer çıkarsa kan veririm yani inşallah
İnşallah vardır Allah gönlünüze göre versin

İnşallah inşallah güzle haberlerle gelirim inşallah
Regline varsa bekle ama ben erken öğrendim stres yapıyorum. 48 saatte 2 katı artıyor şükür ama sorun yaşar mıyım diye de kendimi yiyorum

Regline varsa bekle ama ben erken öğrendim stres yapıyorum. 48 saatte 2 katı artıyor şükür ama sorun yaşar mıyım diye de kendimi yiyorum
Yani artık bunun için çok geç kaldım bende şuan tam olarak öyleyim , normalde 2 gün sonra test yapayım diyorum ama işte kafam durmuyor ki maşallah sizin ki kaç haftalık peki Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah

Benim daha çok yeni bat 26 şubat. Beni de deli dürttü erkenden öğrendim awoxta pozitifi görünce durabilir miyim aslaa gittim kan verdim 38 çıktı. Doktorum 24 saat sonra tekrar istedi 47 çıktı kan sulandırıcı iğne başladım. Kendime nasıl batırıyorum o iğneyi aklım hala almıyor. 48 saat sonra tekrar verdim 96 çıktı. Doktor artık bekleyelim dedi. Uzunca bir bekleyişe girdim inşallah yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…