Artımed ve labaquick aldım bu ay , ikisi de aynı gün pozitif gösterdi..Bu ay ovülasyon testi kullanacağım ilk defa bana marka önerir misiniz
Tamam canım inşallah dayanabilirim :)İki gün sonra yapsanız daha iyi olur gibi
Yenıle canım tekrar aynı cızgı cıkması bıle gebelıge ısaret zaten varsa cıkar yoksa cıkmıyor elınde test varmıBiliyorum canım , o kadar çok yorum okudum ki ya ben yarın tekrar test yenilesem belli olur mu peki yani daha koyu mı olur acaba yoksa aynı mı
Evet canım takıp et yumurtlamanı tam olarak bılıyormuydunTakip etmem gerekiyor sanırım,regl mı acaba hafif kasık ağrımda var
Var canım yine awox markasıYenıle canım tekrar aynı cızgı cıkması bıle gebelıge ısaret zaten varsa cıkar yoksa cıkmıyor elınde test varmı
Canım bariz görünüyor hangi marka buKızlar 21 :30 da test yapmiştım sılık cızgı cıktı bugun ne oluyor anlamadım bıze
Laboquick testi canım kadet test sma bugun yarın adet olmam lazım cizgi çok sılık degılmı yumurtlamama gore 10 nu 11 e baglayan gece yumurtlama ve ılıskı olmıstuCanım bariz görünüyor hangi marka bu
Rengi pembeyse vardır. Misafirim vardı yazamadım kusura bakma canım. Kamera bazen solduruyorEki Görüntüle 3549497
Bi bakar mısın canın
Demek ki yumurtlamadan 11 gün sonrası çıkıyor canım akşam yapmana rağmen gayet görünüyor yani yarın tekrardan test yap istersen ne durumda sonra kan verirsinLaboquick testi canım kadet test sma bugun yarın adet olmam lazım cizgi çok sılık degılmı yumurtlamama gore 10 nu 11 e baglayan gece yumurtlama ve ılıskı olmıstu
Çok teşekkür ederim, yok estf siz kusura bakmayın lütfen, yarın tekrardan test yapacağım eğer çıkarsa kan veririm yani inşallahRengi pembeyse vardır. Misafirim vardı yazamadım kusura bakma canım. Kamera bazen solduruyor
İnşallah vardır Allah gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim, yok estf siz kusura bakmayın lütfen, yarın tekrardan test yapacağım eğer çıkarsa kan veririm yani inşallah
İnşallah inşallah güzle haberlerle gelirim inşallahİnşallah vardır Allah gönlünüze göre versin
Regline varsa bekle ama ben erken öğrendim stres yapıyorum. 48 saatte 2 katı artıyor şükür ama sorun yaşar mıyım diye de kendimi yiyorumİnşallah inşallah güzle haberlerle gelirim inşallah
Yani artık bunun için çok geç kaldımRegline varsa bekle ama ben erken öğrendim stres yapıyorum. 48 saatte 2 katı artıyor şükür ama sorun yaşar mıyım diye de kendimi yiyorum
Siz ne zmn ögrendıniz yumurtlama ve adet tarıhınız nedırRegline varsa bekle ama ben erken öğrendim stres yapıyorum. 48 saatte 2 katı artıyor şükür ama sorun yaşar mıyım diye de kendimi yiyorum
Benim daha çok yeni bat 26 şubat. Beni de deli dürttü erkenden öğrendim awoxta pozitifi görünce durabilir miyim aslaa gittim kan verdim 38 çıktı. Doktorum 24 saat sonra tekrar istedi 47 çıktı kan sulandırıcı iğne başladım. Kendime nasıl batırıyorum o iğneyi aklım hala almıyor. 48 saat sonra tekrar verdim 96 çıktı. Doktor artık bekleyelim dedi. Uzunca bir bekleyişe girdim inşallah yolunda giderYani artık bunun için çok geç kaldımbende şuan tam olarak öyleyim , normalde 2 gün sonra test yapayım diyorum ama işte kafam durmuyor ki maşallah sizin ki kaç haftalık peki Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?