10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Femara nedir kızlar.. bende sağlık ocağında yazdirabilirmiyim...soğan kürü deneyeceğim bu ay ....başka tavsiyesi olan var mı...

Femara nedir kızlar.. bende sağlık ocağında yazdirabilirmiyim...soğan kürü deneyeceğim bu ay ....başka tavsiyesi olan var mı...
Aşkım femara öyle sağlık ocağında filan yazılıp tek başına doktorsuz kullanacağın bir ilaç değil aman ha öyle bir hata yapma. Gebelik isteğin varsa bir randevu al ve doktora görün . Öyle bitki kürleri de hormon değerlerini etkiler aman ha ..

Eklentiler

• IMG_0875.jpeg
    IMG_0875.jpeg
    216,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0877.jpeg
    IMG_0877.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 22
Sanırım öyle oldu kanda 1.20 çıktı
Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da o ♥️

Sabki ben hafif çizgi görüyorum ama benimde buguh öyle oldu negatif çıktı testte :(

Sen yine kan ver için rahat etsin
2 gün geçsin kan vereceğim canım ama sanmıyorum bende :( awox markası böyle olup negatif gören var mı acaba veya pozitif bu testler cidden insanı stresten panikten başka şeye yaramıyor ( kendim için ) diyorum :(

Back