Yok hiç başıma gelmedi, heralde dalgalanıyormuş adete yakın lh hormonu da ondandır . Test çıkar çıkmaz bize de yazTekrar yumurtlama olabilirsin adete yakın
İlk buraya yazacağımYok hiç başıma gelmedi, heralde dalgalanıyormuş adete yakın lh hormonu da ondandır . Test çıkar çıkmaz bize de yaz
Normal kaset test mi acabaKızlar bende bi şey yok sanırım hcg testinde bi şey çıkmadı ama ovulasyon baya yüksek adete 3 kalaikisi de labaquick
Hamişşş haberini bekliyoruzxİlk buraya yazacağım
Gidiyom hastaneye hafifen kırmızıya döndü akıntım sanırım adet oluyorymHamişşş haberini bekliyoruzx
Aşkım femara öyle sağlık ocağında filan yazılıp tek başına doktorsuz kullanacağın bir ilaç değil aman ha öyle bir hata yapma. Gebelik isteğin varsa bir randevu al ve doktora görün . Öyle bitki kürleri de hormon değerlerini etkiler aman ha ..Femara nedir kızlar.. bende sağlık ocağında yazdirabilirmiyim...soğan kürü deneyeceğim bu ay ....başka tavsiyesi olan var mı...
Ya daya doktor yalancı pozitiflil mi çıkarıyor şimdi adet mi oldun kaç çıktı kanda canımKızlar maalesef elendim gebe değilmişim
Sanırım öyle oldu kanda 1.20 çıktıYa daya doktor yalancı pozitiflil mi çıkarıyor şimdi adet mi oldun kaç çıktı kanda canım
Canınızı sıkmayın bende de büyük hayal kırıklığı ama sağlık olsun.önemli olan o.onumuzdeki ay yeni umutlarla bekleyeceğiz artıkKan testi nEgatif çıktı
O zaman benim ki negatif bende awox yapmıştım ama şuan bende ümidimi kestim diğer aya artıkKan testi nEgatif çıktı
O zaman benim ki negatif bende awox yapmıştım ama şuan bende ümidimi kestim diğer aya artık
Canını sıkma canım rabbim geciktiriyor ki güzelleştirdiği içinmiş en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruzSanırım öyle oldu kanda 1.20 çıktı
Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da oSanırım öyle oldu kanda 1.20 çıktı
Amin inşallah canimCanını sıkma canım rabbim geciktiriyor ki güzelleştirdiği içinmiş en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz
Sen yine kan ver için rahat etsinO zaman benim ki negatif bende awox yapmıştım ama şuan bende ümidimi kestim diğer aya artık
2 gün geçsin kan vereceğim canım ama sanmıyorum bendeSen yine kan ver için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?