10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Evet evet bariz pembis ve görünüyor 😍

Bizde gorurmuyuz bu pembisleri 🤰🥺
Valla canım ben o kadar benımkıı negatıf dıyordumdı kızlara cunkı gunluk test yapıyordum negatıf cıkıyordu dun aksamdan bu yana sılık cızgı cıkmaya basladı
Hatta Pearl737 Pearl737 ye bende arkandan elenecegım yanlız degılsın demiştim cıksa şimdiye kadar çıkar gözuyle bakıyordum

Valla canım ben o kadar benımkıı negatıf dıyordumdı kızlara cunkı gunluk test yapıyordum negatıf cıkıyordu dun aksamdan bu yana sılık cızgı cıkmaya basladı
Hatta Pearl737 Pearl737 ye bende arkandan elenecegım yanlız degılsın demiştim cıksa şimdiye kadar çıkar gözuyle bakıyordum
15 dk da kuruma yapmış olamaz zaten canım ama bilindik bı markayla tekrarla istersen ama çok sevindim ya senin adına bugünde mutlu mutlu uyurum şimdi 😍🤤

Kızlar bakarmısınız varmı sizce aalesya aalesya
bir bak canım neden sılık bu cızgı ya
Canım bu erken gebelik testleri hemen ilk idrarı damlatır damlatlatmaz ikinci cizgiyi çıkartmıyor 10 dk içinde silik olarak belirginleşmeye başlıyor. Kimyasal yaşadığım zamanda bu testlerinden daha koyu çıkmasına ragmen yine damlatır damlatmaz çıkmıyordu. Yavaş yavaş o ilk testin pembeligi gitmeye başladıkça ortaya çıkıyordu

Kan ne zmn verirsin canım eğer hemen vermiyceksen prodictor erly, prodoctor awox bunlar kuruma çıkartmıyor yarın al istersen 😊😍
Yok vermeyecegım canım vetsemde deger cok dusuk cıkacak bence kollar mahvoluyor ıkı gunde bır test vermekle

Canım bu erken gebelik testleri hemen ilk idrarı damlatır damlatlatmaz ikinci cizgiyi çıkartmıyor 10 dk içinde silik olarak belirginleşmeye başlıyor. Kimyasal yaşadığım zamanda bu testlerinden daha koyu çıkmasına ragmen yine damlatır damlatmaz çıkmıyordu. Yavaş yavaş o ilk testin pembeligi gitmeye başladıkça ortaya çıkıyordu
Aynen oyle oldu canım ya eşim almıs bu testi ben ılk defa kullanıyorum ama hıc sevmedım kaset testın gözünü seveyım

Yok vermeyecegım canım vetsemde deger cok dusuk cıkacak bence kollar mahvoluyor ıkı gunde bır test vermekle
Ozmn testlerle takip yapalim buradan güzel güzel koyulaşmalara şahit oluruz inşallah 😍🤲 al bı test de iyi galiba bayada belirgin göstermişti erken gebelikler pahalıdır birdaha verme para varsa Avox fln alirsin zaten görünüyor çizgi iki günde bir tekrarlarsin beta öyle yükseliyor ☺️😍

10 şubat yumurtlamamdı adetim 1 gün gecikti adeten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti bugün de kaset testi yaptım oda negatif belkide acele etim test içi

Back