- 17 Şubat 2025
- 55
- 15
- 3
Kacinci dakikada çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci dakikada çıktı
Kuzum inşallah önumuzdekı ayy senınde pozıtıf testını görürüz bu gruptaCanım bana da var gibi geldi, gölge değil sanki yarın tekrarla
Canım 15 dakıkayı buldu cıkmasıKacinci dakikada çıktı
Bu marka bende kuruma çizgisi çıkarmıştı ama daha uzun sürede ve bu kadar belirgin değildi bunda var gibi duruyorCanım 15 dakıkayı buldu cıkması
Valla canım ben o kadar benımkıı negatıf dıyordumdı kızlara cunkı gunluk test yapıyordum negatıf cıkıyordu dun aksamdan bu yana sılık cızgı cıkmaya basladıEvet evet bariz pembis ve görünüyor
Bizde gorurmuyuz bu pembisleri![]()
Kan ne zmn verirsin canım eğer hemen vermiyceksen prodictor erly, prodoctor awox bunlar kuruma çıkartmıyor yarın al istersenCanım 15 dakıkayı buldu cıkması
15 dk da kuruma yapmış olamaz zaten canım ama bilindik bı markayla tekrarla istersen ama çok sevindim ya senin adına bugünde mutlu mutlu uyurum şimdiValla canım ben o kadar benımkıı negatıf dıyordumdı kızlara cunkı gunluk test yapıyordum negatıf cıkıyordu dun aksamdan bu yana sılık cızgı cıkmaya basladı
HattaPearl737 ye bende arkandan elenecegım yanlız degılsın demiştim cıksa şimdiye kadar çıkar gözuyle bakıyordum
Çizgi görünüyor canım. Artık kan verme yolları gözüktü.
Canım bu erken gebelik testleri hemen ilk idrarı damlatır damlatlatmaz ikinci cizgiyi çıkartmıyor 10 dk içinde silik olarak belirginleşmeye başlıyor. Kimyasal yaşadığım zamanda bu testlerinden daha koyu çıkmasına ragmen yine damlatır damlatmaz çıkmıyordu. Yavaş yavaş o ilk testin pembeligi gitmeye başladıkça ortaya çıkıyordu
Laboquick testın hassasıyetı bundan daha dusukBu marka bende kuruma çizgisi çıkarmıştı ama daha uzun sürede ve bu kadar belirgin değildi bunda var gibi duruyor![]()
Yok vermeyecegım canım vetsemde deger cok dusuk cıkacak bence kollar mahvoluyor ıkı gunde bır test vermekleKan ne zmn verirsin canım eğer hemen vermiyceksen prodictor erly, prodoctor awox bunlar kuruma çıkartmıyor yarın al istersen![]()
Senın yumurtlama ne zmn yarınmı yapacaksın testı15 dk da kuruma yapmış olamaz zaten canım ama bilindik bı markayla tekrarla istersen ama çok sevindim ya senin adına bugünde mutlu mutlu uyurum şimdi![]()
Bizim 5 ay bitti,henüz yokKızlar özel değilse kaçıncı denemeniz acaba? Geçenlerde yazmıştım doktora gittim diye bana ilk altı ay oran daha düşğk dedi de ondan merak ettim
Aynen oyle oldu canım ya eşim almıs bu testi ben ılk defa kullanıyorum ama hıc sevmedım kaset testın gözünü seveyımCanım bu erken gebelik testleri hemen ilk idrarı damlatır damlatlatmaz ikinci cizgiyi çıkartmıyor 10 dk içinde silik olarak belirginleşmeye başlıyor. Kimyasal yaşadığım zamanda bu testlerinden daha koyu çıkmasına ragmen yine damlatır damlatmaz çıkmıyordu. Yavaş yavaş o ilk testin pembeligi gitmeye başladıkça ortaya çıkıyordu
Bu ay olur inşallah kuzumBizim 5 ay bitti,henüz yok![]()
İnşallah teşekkür ederimBu ay olur inşallah kuzum
Ozmn testlerle takip yapalim buradan güzel güzel koyulaşmalara şahit oluruz inşallahYok vermeyecegım canım vetsemde deger cok dusuk cıkacak bence kollar mahvoluyor ıkı gunde bır test vermekle
Canım sen ovulasyonla takip etsene ben bu ay ovulasyon kullandım folık asıt gynopol şaşe kullandım ek olarakta fameraBizim 5 ay bitti,henüz yok![]()
14 şubat uygulamaya göre ovulasyon yapmadım canım yarın sabah test yapicam regl 28 Şubat inşallah bende görürüm sabhaSenın yumurtlama ne zmn yarınmı yapacaksın testı