Canım ilişki gününden baz alarak mı sayıyorsun yoksa ertesi günden miNasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettimne diyelim görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..
Resimlerini atabiliri misin bende de çıktı ne zaman kan vereceksinBilemedim ki bugub bat günüm test yaptım öğlen hafif silik çıktı akşamüstü de
böyle bir akıntım geldi sümüksü kahvrengimsi kasık ağrım başladı birazdan devlete gidip tahlil yaptıracağım bakalım en net orda belli olucak artik
Takip et bakalım belki yerleşme kanamasıdır.Kızlar bir defalık geldi o akıntı bı anda hissedersin ya hissetim lavibaya gittim normal bildiğiniz sümüksü beyaz akıntı ama hafif kırmızımsı kahvemsi renk daha da gelmedi
Yok ertesi günden ..Canım ilişki gününden baz alarak mı sayıyorsun yoksa ertesi günden mi
Resim çekmedim canım şimdi hastaneye gidiyorum 5 saat sonra sonuç çıkıyormuş geçen sorduğumda öyle demişlerdiResimlerini atabiliri misin bende de çıktı ne zaman kan vereceksin
İnşallah öyledir tek temennim o şu anTakip et bakalım belki yerleşme kanamasıdır.
Kalbini ferah tut , Allahın dediği olur hiç kendini de germe. Bize de haber edersin , inşallah hakkında en hayırlısı olacakİnşallah öyledir tek temennim o şu an
Ayy bize de mutlaka haber ver canım inşallah hamişsindirKan verdim kızlar 2 saate ak koyun kara koyun belli olur bu supheyle yaşanmaz
Kızlar sonucuma bakar mısınızEki Görüntüle 3549422
Gebelik yok canım 0.6 dan kucuk değerKızlar sonucuma bakar mısınızEki Görüntüle 3549422
Kan verdim kızlar 2 saate ak koyun kara koyun belli olur bu supheyle yaşanmaz
O saate kadar nasıl dayanacaksın acaba19.30-20:00 arası burda olun
Canım senın ıkıncı test nasıl oldu bekleyınceKalbini ferah tut , Allahın dediği olur hiç kendini de germe. Bize de haber edersin , inşallah hakkında en hayırlısı olacak
Napayım mecbur dayancam karnında hafiften ağrı başladı belimde hafiften ağrıyor vallahi içim içimi yicek adet mı bebek mı diyeO saate kadar nasıl dayanacaksın acaba
Tekrar yumurtlama olabilirsin adete yakınKızlar bende bi şey yok sanırım hcg testinde bi şey çıkmadı ama ovulasyon baya yüksek adete 3 kalaikisi de labaquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?