• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Seleme kızlar ilişki üzerinden 10 gün geçti dün yaptığım testte sadece kıl gibi ince çizgi çıkmıştı hani kurunca beliren iz gibi ama daha önce yaptığım testlerde negatif olduğunda hiç o çizgi çıkmıyordu bugün ki testtim de gözle görünen silik çizgi çıktı foto daha az gözüküyor gibi

Eklentiler

• 1000058967.jpg
    1000058967.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 17
Seleme kızlar ilişki üzerinden 10 gün geçti dün yaptığım testte sadece kıl gibi ince çizgi çıkmıştı hani kurunca beliren iz gibi ama daha önce yaptığım testlerde negatif olduğunda hiç o çizgi çıkmıyordu bugün ki testtim de gözle görünen silik çizgi çıktı foto daha az gözüküyor gibi
evet canım çok ince gözüküyor testin markası ne ve adete 4 gün mü kaldı

evet canım çok ince gözüküyor testin markası ne ve adete 4 gün mü kaldı
Prodoctor marka canım. Evet adete 4 gün var. Kızlar bence ilişkiden 10 gün sonra idrara karışmaya başlıyo. Mesela 2 gün önce yaptığımda hiç bir çizgi çıkmıyordu.
2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım inşallah bunda sağlıkla ilerler

Eki Görüntüle 3548383 Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydır ♥️ bu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren .. 🌺 🌟 👶 buda benim testim gölge gibi çıktı 11 12 13 yumurtalama günüm du 19 test yaptım gölge çıktı gecikmeyi bekleyip bidaha yapıcam

Eki Görüntüle 3548381 Eki Görüntüle 3548381 Eki Görüntüle 3548382 Eki Görüntüle 3548381

Prodoctor marka canım. Evet adete 4 gün var. Kızlar bence ilişkiden 10 gün sonra idrara karışmaya başlıyo. Mesela 2 gün önce yaptığımda hiç bir çizgi çıkmıyordu.
2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım inşallah bunda sağlıkla ilerler
prodoctor gayet iyi diyorlar , 2 gün arayla testi tekrarla bi canım inşallah sağlıkla ilerler

Evet sanki bende gördüm o ince çizgiyi 2 gün sonra testi tekrarla istersen

Rabbim isteyen kimsenin kucağini boş bırakmasın benimde 11 veya 12 yumurtlama oldu tahminimce ovulasyon fln kullanmadım isteğe göre ilişki oldu yumurtlamadan bu yana aşırı derecede göğüs ucuu hassasiyeti oldu sarı akıntım oldu çok fazla iki gündür de regl gibi sancı çekiyorum bat 25 Şubat tahminimce kasığımda yanma batma ağrı var hatta nasıl desem ayağa kalkınca bi doluluk hissi geliyo çok garip hissediyorum yorgun bitkin halsziim 5 6 aydır deniyoruz bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim ❤️❤️

Rabbim isteyen kimsenin kucağini boş bırakmasın benimde 11 veya 12 yumurtlama oldu tahminimce ovulasyon fln kullanmadım isteğe göre ilişki oldu yumurtlamadan bu yana aşırı derecede göğüs ucuu hassasiyeti oldu sarı akıntım oldu çok fazla iki gündür de regl gibi sancı çekiyorum bat 25 Şubat tahminimce kasığımda yanma batma ağrı var hatta nasıl desem ayağa kalkınca bi doluluk hissi geliyo çok garip hissediyorum yorgun bitkin halsziim 5 6 aydır deniyoruz bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim ❤️❤️
Canım aynı belırtıler ben dahıl bı kac arkadsstada oldu özellıkle amıntı ve gofus ucu hassasıyetı ama negatıf testlerımız ınsallah sızınkı pozıtıftır tedt yapabılırsınjz cıkar dıye dusunuyorum

Teşekkür ederim canm❤️💕❤️❤️
Keske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse ama
Cok bwlırtıye takılı kalmamak lazım onu anladım bırde yanı 10 11 gun dolduysa test yapılıp gercekle yuzlesilmeli yoksa ınsan kendınde belırtı aramaya pskolejıkmanda hamıle gıbı hıssetmeye devam edıyor
Test yaparsan etıketle muakkak

Keske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse ama
Cok bwlırtıye takılı kalmamak lazım onu anladım bırde yanı 10 11 gun dolduysa test yapılıp gercekle yuzlesilmeli yoksa ınsan kendınde belırtı aramaya pskolejıkmanda hamıle gıbı hıssetmeye devam edıyor
Test yaparsan etıketle muakkak
Ya canımsın inan bende senin gibiyim burda başka pozitif gördükçe sanki benimmiş gibi seviniyorum keşke isteyen herkes çabucak gebe kalsa bizler de dahil yarin yapıcam canım çıkmazsa en azından ümidim olmaz regl beklerim nasalım ama evde kaset testim var laboquick kaset test için gecikme bekleyin diyorlar doğrumu

Back