Canım oyle iyi bir test kı ben kac gundur kullanıyorum kuruma vızgısı dahı çıkarmıyorLaboquick
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oyle iyi bir test kı ben kac gundur kullanıyorum kuruma vızgısı dahı çıkarmıyorLaboquick
içini açıp baktınız mı ve regle kaç gün varLaboquick
evet canım çok ince gözüküyor testin markası ne ve adete 4 gün mü kaldıSeleme kızlar ilişki üzerinden 10 gün geçti dün yaptığım testte sadece kıl gibi ince çizgi çıkmıştı hani kurunca beliren iz gibi ama daha önce yaptığım testlerde negatif olduğunda hiç o çizgi çıkmıyordu bugün ki testtim de gözle görünen silik çizgi çıktı foto daha az gözüküyor gibi
Açmadım tertemiz negatif zateniçini açıp baktınız mı ve regle kaç gün var
Prodoctor marka canım. Evet adete 4 gün var. Kızlar bence ilişkiden 10 gün sonra idrara karışmaya başlıyo. Mesela 2 gün önce yaptığımda hiç bir çizgi çıkmıyordu.evet canım çok ince gözüküyor testin markası ne ve adete 4 gün mü kaldı
Eki Görüntüle 3548383 Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydırbu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren ..
![]()
![]()
buda benim testim gölge gibi çıktı 11 12 13 yumurtalama günüm du 19 test yaptım gölge çıktı gecikmeyi bekleyip bidaha yapıcam
prodoctor gayet iyi diyorlar , 2 gün arayla testi tekrarla bi canım inşallah sağlıkla ilerlerProdoctor marka canım. Evet adete 4 gün var. Kızlar bence ilişkiden 10 gün sonra idrara karışmaya başlıyo. Mesela 2 gün önce yaptığımda hiç bir çizgi çıkmıyordu.
2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım inşallah bunda sağlıkla ilerler
Evet sanki bende gördüm o ince çizgiyi 2 gün sonra testi tekrarla istersenSeleme kızlar ilişki üzerinden 10 gün geçti dün yaptığım testte sadece kıl gibi ince çizgi çıkmıştı hani kurunca beliren iz gibi ama daha önce yaptığım testlerde negatif olduğunda hiç o çizgi çıkmıyordu bugün ki testtim de gözle görünen silik çizgi çıktı foto daha az gözüküyor gibi
aç bi belki vardır djdkdlAçmadım tertemiz negatif zatenbata 2 3 gün var çatlamanın 11. Günü
Öyle yapıcam canım toplu test almanın faydalarıprodoctor gayet iyi diyorlar , 2 gün arayla testi tekrarla bi canım inşallah sağlıkla ilerler
Aynen iki gün sonra tekrar yapıcam. İnşallah sağlıkla ilerler de hüsrana uğramayızEvet sanki bende gördüm o ince çizgiyi 2 gün sonra testi tekrarla istersen
inşallahh kalbini ferah tuttAynen iki gün sonra tekrar yapıcam. İnşallah sağlıkla ilerler de hüsrana uğramayız
Canım aynı belırtıler ben dahıl bı kac arkadsstada oldu özellıkle amıntı ve gofus ucu hassasıyetı ama negatıf testlerımız ınsallah sızınkı pozıtıftır tedt yapabılırsınjz cıkar dıye dusunuyorumRabbim isteyen kimsenin kucağini boş bırakmasın benimde 11 veya 12 yumurtlama oldu tahminimce ovulasyon fln kullanmadım isteğe göre ilişki oldu yumurtlamadan bu yana aşırı derecede göğüs ucuu hassasiyeti oldu sarı akıntım oldu çok fazla iki gündür de regl gibi sancı çekiyorum bat 25 Şubat tahminimce kasığımda yanma batma ağrı var hatta nasıl desem ayağa kalkınca bi doluluk hissi geliyo çok garip hissediyorum yorgun bitkin halsziim 5 6 aydır deniyoruz bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim![]()
Negatiff benımkıYeni Test yapan var mı?
Teşekkür ederim canmCanım aynı belırtıler ben dahıl bı kac arkadsstada oldu özellıkle amıntı ve gofus ucu hassasıyetı ama negatıf testlerımız ınsallah sızınkı pozıtıftır tedt yapabılırsınjz cıkar dıye dusunuyorum
Keske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse amaTeşekkür ederim canm![]()
Ya canımsın inan bende senin gibiyim burda başka pozitif gördükçe sanki benimmiş gibi seviniyorum keşke isteyen herkes çabucak gebe kalsa bizler de dahil yarin yapıcam canım çıkmazsa en azından ümidim olmaz regl beklerim nasalım ama evde kaset testim var laboquick kaset test için gecikme bekleyin diyorlar doğrumuKeske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse ama
Cok bwlırtıye takılı kalmamak lazım onu anladım bırde yanı 10 11 gun dolduysa test yapılıp gercekle yuzlesilmeli yoksa ınsan kendınde belırtı aramaya pskolejıkmanda hamıle gıbı hıssetmeye devam edıyor
Test yaparsan etıketle muakkak