• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

🙈inşallah çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bekleyip görücez. İlk defa bi erken gebelik testinde çizgi gördüm hep bembeyaz çıkardı. Sabah kaset testte çıkar mı yapsam
Çıkar bence zaten artık kaset testlerde o kadar hassaslastıkı gebelık yokken bıle cızgı cıkartabılıyor 😃

🙈inşallah çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bekleyip görücez. İlk defa bi erken gebelik testinde çizgi gördüm hep bembeyaz çıkardı. Sabah kaset testte çıkar mı yapsam
Kaset testlerin hcg algısı daha yüksek sanırım erken gebelik testlerine göre o yüzden bilemiyorum🙏Bekleyin pazartesiyi en güzeli kan umarım güzel haberinizi yazarsınız🩷

Ben elendim 😕😔

Eklentiler

• 1000050943.jpg
    1000050943.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 25
Teşekkür ederim yorumunuz için.aslinda en başından beri olumsuz hissediyordum.birkac gündür regl belirtilerim de başladı ama insan yinede umut ediyor
Bir senedir bende çok bekledim hep belirti aradım sonu hüsran bi sene sonra pozitif gördüm ama ondada varmı yok mu kan vermeden emin olamıyorum. Yinede regliniz geçene kadar bekleyin belki geç yumurtlama olmuştur her zaman bi ümit vardır

Benimde bata 2 gün kaldı herhangi bi belirti yok birkaç gün önce gosuslerim çok hassasdi dokununca açıyordu o da geçti ve bugün grip öksürük hapşırık tiksirik olmuşum hafiften baş ağrım var 🤧🤧

Back