Sanki burda hafif çizgi var gibi gözüküyor
Ay bilemiyorum ki ya hep ayni yorum geldi ama ben goremedim hicSanki burda hafif çizgi var gibi gözüküyor
İntden siparis verdim hem ovulasyon hem gebelik onlar gelene kadar bat yaklasmis olur yenilerim testi bakalim ne olacak.Ah ben çok hafif bi çizgi görüyorum canım artık göz yanılması mı bilmiyorum ama varsa çok yeni zaten 2 gün sonra tekrar yenile istersen
İnsallah dedigin gibi olur mecbur beklicem bakalim tesekkur ederim olumlu dusuncen icin
Çok teşekkür ederim ekstra yaptığım benim sağlıklı beslenme avokado ve havuç hergün yedim bide biraz iltihap vardı soğan suyu içtim 7 gün boyunca ilişki 2 günde bir afedersiniz bu şekilde bide bende yumurtlamadan 8 gün sonra akıntı gibiKahverengi pembemsi leke geldi öyle anladımCanım sen kac aydır denıyordun ekstra yaptıgın birseyler oldumu bebegın tutunması ıcın
Demekkı yerlesme lekesıymıs canım bende zaten oyle bır lekede olusmamıstı sogan suyu bende ıctım 10 gun boyunca artık adettrn sonra tekrar baslayıp 15 gün içmeyı dusunuyorum bende rahım arka duvarında miyom var onun ıcın kullanıyorumÇok teşekkür ederim ekstra yaptığım benim sağlıklı beslenme avokado ve havuç hergün yedim bide biraz iltihap vardı soğan suyu içtim 7 gün boyunca ilişki 2 günde bir afedersiniz bu şekilde bide bende yumurtlamadan 8 gün sonra akıntı gibiKahverengi pembemsi leke geldi öyle anladım
Ben 3 eylülde 4 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve adetlerim afedersiniz biraz farklı geçiyordu rahim temizliği için soğan suyu içtim dikkat ettim oldu çok şükürDemekkı yerlesme lekesıymıs canım bende zaten oyle bır lekede olusmamıstı sogan suyu bende ıctım 10 gun boyunca artık adettrn sonra tekrar baslayıp 15 gün içmeyı dusunuyorum bende rahım arka duvarında miyom var onun ıcın kullanıyorum
canımmm gözünaydın sağlıkla al kucağına çok sevindimmm adetine kaç gün varBen 3 eylülde 4 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve adetlerim afedersiniz biraz farklı geçiyordu rahim temizliği için soğan suyu içtim dikkat ettim oldu çok şükür
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha 3 4 gün var bat 23-25 Şubatcanımmm gözünaydın sağlıkla al kucağına çok sevindimmm adetine kaç gün var
Kızlar bugün kontrolüm vardı kan verdim 0.3 çıktı maalesef bu ay da elendim, inşallah sizin gönlünüzdeki olur.
Bugün 10. Gün(( çatlamanın kaçıncı günü
çıkmayabilir ama bilemedimm üzüldimBugün 10. Gün
Önümüzdeki ay inşallah haberinizi alırızKızlar bugün kontrolüm vardı kan verdim 0.3 çıktı maalesef bu ay da elendim, inşallah sizin gönlünüzdeki olur.
ya benim göğsüm bir şişiyor ağrıyor bi iniyor şuan dolgunluk pek yok ama içten sızlama var anlamıyorum benimde 5 günüm varÖnümüzdeki ay inşallah haberinizi alırız
Benimde son 5 günümm . Bişeyler hissetmiyorum ama
Daha erken çok acele ediyoruz biraz bekleyelim lütfen sabredin bilmiyorum zor ama ben ilk gebeligimde hiç böyle gün saymadım adetim geçmiş 1 hafta 10 gun farkında bile değildim bı an acaba mı dedim oylelikle test yaptım bunda tutamıyorum kendimi çünkü planlı istiyorum bekliyorum ,Bugün 10. Gün
Hayırlısı olsun canım keske acmiş oldugun konun sana hamıleleık mujdesını verseydıKızlar bugün kontrolüm vardı kan verdim 0.3 çıktı maalesef bu ay da elendim, inşallah sizin gönlünüzdeki olur.
Ve hiç beta bakmadıYok canım doktor varsa bile çıkmaz dedi ama hazır başka test için kan alacaktı ben ısrar ettim.Hayırlısı olsun canım keske acmiş oldugun konun sana hamıleleık mujdesını verseydı
Dıger aya ınsallah o mujdeyı alırsın
Doktora aordunmu gebelık olusmus olsa cıkarmıymiş testte yoksa erken olabılırmı
Hayırlısı olsun canım keske acmiş oldugun konun sana hamıleleık mujdesını verseydı
Dıger aya ınsallah o mujdeyı alırsın
Doktora aordunmu gebelık olusmus olsa cıkarmıymiş testte yoksa erken olabılırmı
Hangı belırtılerın varYok canım doktor varsa bile çıkmaz dedi ama hazır başka test için kan alacaktı ben ısrar ettim.Zaten adet belirtilerim de başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?