- 12 Şubat 2025
- 69
- 19
- 3
- 28
canım o görünen çizgi bana beyaz renk gibi geldi yani her testte olandanKızlar dayanamadım test yaptım gözlerim çok incecik bir çizgi görüyor ya da görmek istiyor yaaaa …
Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o görünen çizgi bana beyaz renk gibi geldi yani her testte olandanKızlar dayanamadım test yaptım gözlerim çok incecik bir çizgi görüyor ya da görmek istiyor yaaaa …
Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama
Umut vermek gibi olmasın ama aynı markayı yaptım 4 ay önce kıl gibi çizgi vardı beta 22 çıkmıştı. :)Gaza gelip Predictorümü de araya verdim….
MaşallahhhhUmut vermek gibi olmasın ama aynı markayı yaptım 4 ay önce kıl gibi çizgi vardı beta 22 çıkmıştı. :)
Amaaaan öyle yapıyoruz işte çiçeğim ya artık pozitif çıksa da inanamıyoruzki kan veriyosun negatif .. Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallahcanım o görünen çizgi bana beyaz renk gibi geldi yani her testte olandan
amin kuşum aminAmaaaan öyle yapıyoruz işte çiçeğim ya artık pozitif çıksa da inanamıyoruzki kan veriyosun negatif .. Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah![]()
![]()
Sabredin sabredin az kaldı bata,varsa görücezNegatifi gördüm ya kafamda bitirdim heralde hiçbir belirti kalmadı bende![]()
Benım umudum yok sahsen gebelık olsaydı muakkak cok az bıle olsa sılık cızgı cıkardı eglencesıne takılacam artık bu saatte. SonraSen çok erken yaptın asıl yarın başlamalıydık testlere yani 10. Günden sonra , maşallah biz 5. Gün başladık anlaşılan :))
Topiğin ilk hamişi olarak inşallah ugur getırırsın
sizin yumurtlamadan kaç gün geçti de negatif çıktıBenım umudum yok sahsen gebelık olsaydı muakkak cok az bıle olsa sılık cızgı cıkardı eglencesıne takılacam artık bu saatte. Sonra
Canım 11 subat gecesı yumurtam catladı sabah ovulasyon sılınmiştı 24 subatta batsizin yumurtlamadan kaç gün geçti de negatif çıktı
ayın 22 sinde yapmanız daha sağlıklı zaten erken negatife üzülmeyin. siz test yaptıysanız varsa inşallah 8. gününde daha 14. gün asıl sonuç ama 12. günde yapılsa net sonuç olur. siz 2 gün sonra tekrarlayın testiCanım 11 subat gecesı yumurtam catladı sabah ovulasyon sılınmiştı 24 subatta bat
Açıkçası bende ovülasyon testi yok 2 gebelik yaşadım ikisinde de teste gerek duymadım vücudumu iyi tanıdığım için belirtilerime göre ilerledim ama bu kadar dikkat etmiyordum yine de iki gebeliğim de kayıpla sonuçlandı malesef. Rahim filmi çektirdim geçen ay bu ay korunmayı bıraktım yeniden düşünüyorum dün yumurtlama belirtilerinin hepsini yaşadım ama dün ilişki olmadı ondan önceki gün ve bugün oldu. Ben ondan merak ettim acaba özellikle yumurtlama gününü mü değerlendirmem lazımdı diye veya ne kadar sürer diye çünkü bugün de belirtilerim devam ediyor benim de 2 gün sürüyor olabilir elimde test olmadığı için emin değilim ama yumurtlama gününü değerlendiremediğim için üzgündüm ama öncesi ve sonrasının da olabilmesine sevindim. Haliyle reglime daha var teşekkür ediyorum açıklamalarınız için decanım benim yumurtlamam 2 gün sürdü ertesi gün çatladı yani3. gün. ama tek yumurtlama dönemi değil bi önceki gün ve çatladığı gündede ilişkiye girmek daha iyi diye biliyorum. bende mesela 2 pik hün gördüm birini değerlendirdim ve çatlamayı ayrıca yumurtlamadan bir gün öncesini . ihtimallerin en yüksek olduğu günler bekliyoruz sabırla.. adetine kaç gün kaldı senin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTopiğin ilk hamişi olarak inşallah ugur getırırr
Miratech normal kaset testınde bazen sıkıntı olabılıyor ama erken gebelıgk olanını hıc kullanmadımBat 25 subat kizlar. Belirtiler yasiyorum ama adet belirtileri ile cok benzer oldugu icin kafam karisik. Esimden test istedim. Miratech erken gebelik testi almis gelmis. Duydunuz mu hic markayi guvenirligi nedir bilen varmi. Sabah ilk idrar ile yapmayi düşünüyorum
sperm vücutta 72 saate kadar yaşıyor kaliteliyse inşallah tutmuşturrAçıkçası bende ovülasyon testi yok 2 gebelik yaşadım ikisinde de teste gerek duymadım vücudumu iyi tanıdığım için belirtilerime göre ilerledim ama bu kadar dikkat etmiyordum yine de iki gebeliğim de kayıpla sonuçlandı malesef. Rahim filmi çektirdim geçen ay bu ay korunmayı bıraktım yeniden düşünüyorum dün yumurtlama belirtilerinin hepsini yaşadım ama dün ilişki olmadı ondan önceki gün ve bugün oldu. Ben ondan merak ettim acaba özellikle yumurtlama gününü mü değerlendirmem lazımdı diye veya ne kadar sürer diye çünkü bugün de belirtilerim devam ediyor benim de 2 gün sürüyor olabilir elimde test olmadığı için emin değilim ama yumurtlama gününü değerlendiremediğim için üzgündüm ama öncesi ve sonrasının da olabilmesine sevindim. Haliyle reglime daha var teşekkür ediyorum açıklamalarınız için de![]()
yumurtlama takibi yapmış mıydınız ne zaman yumurtlama gününüzBat 25 subat kizlar. Belirtiler yasiyorum ama adet belirtileri ile cok benzer oldugu icin kafam karisik. Esimden test istedim. Miratech erken gebelik testi almis gelmis. Duydunuz mu hic markayi guvenirligi nedir bilen varmi. Sabah ilk idrar ile yapmayi düşünüyorum
Teşekkür ediyorum inşallahsperm vücutta 72 saate kadar yaşıyor kaliteliyse inşallah tutmuşturr