• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Sen çok erken yaptın asıl yarın başlamalıydık testlere yani 10. Günden sonra , maşallah biz 5. Gün başladık anlaşılan :))
Benım umudum yok sahsen gebelık olsaydı muakkak cok az bıle olsa sılık cızgı cıkardı eglencesıne takılacam artık bu saatte. Sonra

Canım 11 subat gecesı yumurtam catladı sabah ovulasyon sılınmiştı 24 subatta bat
ayın 22 sinde yapmanız daha sağlıklı zaten erken negatife üzülmeyin. siz test yaptıysanız varsa inşallah 8. gününde daha 14. gün asıl sonuç ama 12. günde yapılsa net sonuç olur. siz 2 gün sonra tekrarlayın testi

canım benim yumurtlamam 2 gün sürdü ertesi gün çatladı yani3. gün. ama tek yumurtlama dönemi değil bi önceki gün ve çatladığı gündede ilişkiye girmek daha iyi diye biliyorum. bende mesela 2 pik hün gördüm birini değerlendirdim ve çatlamayı ayrıca yumurtlamadan bir gün öncesini . ihtimallerin en yüksek olduğu günler bekliyoruz sabırla.. adetine kaç gün kaldı senin
Açıkçası bende ovülasyon testi yok 2 gebelik yaşadım ikisinde de teste gerek duymadım vücudumu iyi tanıdığım için belirtilerime göre ilerledim ama bu kadar dikkat etmiyordum yine de iki gebeliğim de kayıpla sonuçlandı malesef. Rahim filmi çektirdim geçen ay bu ay korunmayı bıraktım yeniden düşünüyorum dün yumurtlama belirtilerinin hepsini yaşadım ama dün ilişki olmadı ondan önceki gün ve bugün oldu. Ben ondan merak ettim acaba özellikle yumurtlama gününü mü değerlendirmem lazımdı diye veya ne kadar sürer diye çünkü bugün de belirtilerim devam ediyor benim de 2 gün sürüyor olabilir elimde test olmadığı için emin değilim ama yumurtlama gününü değerlendiremediğim için üzgündüm ama öncesi ve sonrasının da olabilmesine sevindim. Haliyle reglime daha var teşekkür ediyorum açıklamalarınız için de ☺️

Bat 25 subat kizlar. Belirtiler yasiyorum ama adet belirtileri ile cok benzer oldugu icin kafam karisik. Esimden test istedim. Miratech erken gebelik testi almis gelmis. Duydunuz mu hic markayi guvenirligi nedir bilen varmi. Sabah ilk idrar ile yapmayi düşünüyorum

Awox marka nasıl kızlar ?

Bat 25 subat kizlar. Belirtiler yasiyorum ama adet belirtileri ile cok benzer oldugu icin kafam karisik. Esimden test istedim. Miratech erken gebelik testi almis gelmis. Duydunuz mu hic markayi guvenirligi nedir bilen varmi. Sabah ilk idrar ile yapmayi düşünüyorum
Miratech normal kaset testınde bazen sıkıntı olabılıyor ama erken gebelıgk olanını hıc kullanmadım

Açıkçası bende ovülasyon testi yok 2 gebelik yaşadım ikisinde de teste gerek duymadım vücudumu iyi tanıdığım için belirtilerime göre ilerledim ama bu kadar dikkat etmiyordum yine de iki gebeliğim de kayıpla sonuçlandı malesef. Rahim filmi çektirdim geçen ay bu ay korunmayı bıraktım yeniden düşünüyorum dün yumurtlama belirtilerinin hepsini yaşadım ama dün ilişki olmadı ondan önceki gün ve bugün oldu. Ben ondan merak ettim acaba özellikle yumurtlama gününü mü değerlendirmem lazımdı diye veya ne kadar sürer diye çünkü bugün de belirtilerim devam ediyor benim de 2 gün sürüyor olabilir elimde test olmadığı için emin değilim ama yumurtlama gününü değerlendiremediğim için üzgündüm ama öncesi ve sonrasının da olabilmesine sevindim. Haliyle reglime daha var teşekkür ediyorum açıklamalarınız için de ☺️
sperm vücutta 72 saate kadar yaşıyor kaliteliyse inşallah tutmuşturr

yumurtlama takibi yapmış mıydınız ne zaman yumurtlama gününüz

IMG_5034.jpeg
Test bozuk olabilir düşüncesi ile bugün de yaptım kalpli olan dün ilk yaptığım diğeri bugün 5-10 dakika geçmeden çıktı 🥹🥰

Back