Canım benım de negatıf testler dun artı medin azizligine ugradım Sanırım adete kadsr devam edecegım5 günümüz kaldı bakalım hayırlısı herkese...ben umudu kestim adet olacakmışım gibi bugün belirtilerim...yine olmadı anlaşılan...hiç gebelik belirtisi diyecek birşey yok
Benım testlerde negatif bugun yıne yaptım negatıf dunkı testın azizliğine ugradım demekkiSabah 4 tuvalete kalktım hemen testi yaptım ya gebe değilim ya da erken olduğu için çıkmadı hiç silik çizgi bile yok bat a 5 gün var daha
Belirtileriniz var miCanım benım de negatıf testler dun artı medin azizligine ugradım Sanırım adete kadsr devam edecegım
Kasık agrısı akıntı gogus ucu hassasıyetı bunlarıda illa hamileliğede yoramayız cunkı adet önceside olan seylerBelirtileriniz var mi
Bence bekle baya hatim ettim forumu boşuna adet gününü bekle dememişlerBiraz daha bekleyin bakalım.Bende de test var predictor early acaba yapsam mı bugün
Bence direk gebelik belirtisi kan vermeyi düşünüyor musunuz ..birde kaset test almayı düşünüyorum hanigisini onerirsinKasık agrısı akıntı gogus ucu hassasıyetı bunlarıda illa hamileliğede yoramayız cunkı adet önceside olan seyler
Canım sılık cızgıyı benmi goruyorum acaba testıni tekrar atarmısın
Cnm yok çizgi mizhi nerde görüyorsunCanım sılık cızgıyı benmi goruyorum acaba testıni tekrar atarmısın
Canım sılık cızgıyı benmi goruyorum acaba testıni tekrar atarmısın
Yok canım testte ıkı kırmızı cizgıyı görmedıkten sonra kan da vermm yaniBence direk gebelik belirtisi kan vermeyi düşünüyor musunuz ..birde kaset test almayı düşünüyorum hanigisini onerirsin
Tamam cuzgı yokmus canım ılk resımde bana gorunuyorduCnm yok çizgi mizhi nerde görüyorsundur atayım tekrar yok ama
regle 7 , iki gündür geceleri şiddetli baş ağrısı sabaha kadar uyutmadı sabah 6 da uyudum. göğüs hassasiyetim hala var dokununca ağrıyorbat günü yaklaşanlar,belirtileriniz var mı
9 gün kala yaptım negatifti beklicemmm bendeBat 24 dün test yaptım negatifti
21 inde tekrar test yaparım9 gün kala yaptım negatifti beklicemmm bende
dün gece baş ağrım çok kötüydü ve onunla bel ağrısıda vardı ama bugün bel ağrım yok şuanBenimde regle 7,bel ağrısı,arada kasık ağrısı,dün başım ağrıyordu bugün yok,göğüslerimde şiş ama aşırı hassas değiller
Bende 21’i sabahı test yapıcam umarım görürüz21 inde tekrar test yaparım
Bende 21’i sabahı test yapıcam umarım görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?