Ben tek çizgi dışında bişey göremedim ama daha erken varmış baya bata olsada çıkmaz kiKızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Öyle düşünmeyin ilk gebeliğimi kasıklarımda hafif sancı iğne batması vardı klasik adet belirtileri asla akıntı pembe yerleşme falan olmadı sadece reglim gecikti biz çok acele ediyoruz bazıları 6-7 haftalık olmadan anlamıyor bile gebe oldugunu şüphe duymuyorlarGenel regl ağrımalarımdan farksız hiçbişey yaşamıyorum,daha önce regl öncesi neyse şuan da onu yaşıyorum..Evet en belirgin pembe (yerleşme) olan akıntı katılıyorum..Biraz umutsuz bi mesaj oldu ama kendimi kaptırıyorum :/
Son 2-3 gün kala yapabilirsiniz daha garanti olur erken yapınca çıkmıyor bazen en az 13-15 gün geçmesi lazım testlerin algilayabilmesi icinKızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre
Sende benim gibi sabırsız mı davrandinMaalesef başka yok sabah eczane açılana kadar beklemem gerek yarın 9. Gün oluyor ilişkiden sonraki. İnşallah hepimiz seviniriz. Predictor hatalı gibi duruyor maalesef
Canım bız negatıflerı gördük cekıkdık kosemize yenı test yapacakları beklıyoruzBugün hiçbir belirtim yok nedense negatif gördüm diye mi acaba psikoljik mıydı o belirtilergöğüslerim hassaslasiyor çok hafif Sarıya çalan beyaz kremsi akıntım var ele gelen az ama onun dışında bı belirti yok şu anlık
Canım senın yumurtlama ne zmndıO zaman 10 gün geçmiş oluyor inşallah çizgi görürüz
Canım belirtılere hıc aldanma yada kendınde yok dıye umutsuzluga kapılma gıgus ucu hassasıyetı ve akıntı bende var ama testler negatıf illaki her belırtı gebelık degıldırBu zamana kadar bütün okuduklarima dayanarak söylüyorum...gebelik belirtilerinin en büyük bulguları göğüs ucu hassasiyeti ve sarı pembe akıntı(hastalık yoksa) bence....onları görmedikçe hamile olduğumu düşünmeyeceğim sanırım
Evet canım testte cızgıler fazla sankıKızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Öyle tabi.herkesin farklı oluyor belirtileri,ama gerçekten çok istiyorum hani nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum siz ve diğer bu platformdaki herkes çok iyi anlar.Keşke olmuş olsa minik bi can taşısamÖyle düşünmeyin ilk gebeliğimi kasıklarımda hafif sancı iğne batması vardı klasik adet belirtileri asla akıntı pembe yerleşme falan olmadı sadece reglim gecikti biz çok acele ediyoruz bazıları 6-7 haftalık olmadan anlamıyor bile gebe oldugunu şüphe duymuyorlar
Benim negatifti canım 22 si gibi test yapmakta fayda varbenim yumurtalama 10/11 çatlama ayın 12 si henüz çıkmaz heralde erken gebelik testi yapsam
9 ,10 yumurtlama 11 çatlama canımCanım senın yumurtlama ne zmndı
Ovulasyonlamı takıp etmiştın9 ,10 yumurtlama 11 çatlama canım
Canım bıraz belırtı aramamakta lazım olusına bıram yoksa vücud sureklı sınyal verıyorBenim şuan güncel olarak;velimin ağrısı ful dizlerime vurdu dizlerim adeta sızlıyor özellikle sol bacağım,dizim yayılmış bi ağrı var genelde böyle olduğunda yarını adet olmam lazım.ama şuan regle daha 7 gün var.Gün içinde çokta yorulmadım bilmiyorum bu ağrı Niye
Çıkmaz bence siz bilirsiniz...çok merak ediyorsanız kendinizi sartlandirmadan bir test yapın ne olacak ki...ama daha erken çıkmama ihtimali yüksek...uzulmeyecekseniz yapiverin bir testİnşaAllah çok sağolun yarın test yapsam çıkar mı
burda bi arkadaşımız var çok tatlı ve sorduğum her soruya çok tatlı cevaplar veriyor çatlama üzerinden 11 gün geçince belli olmuş onun hamileliği biz aceleciyiz sanırım ondan çıkmıyo 7. günde yaptım cort djjdkd9 ,10 yumurtlama 11 çatlama canım
Evet canımOvulasyonlamı takıp etmiştın
Acaba nasıl cıkmıs testı belırgın sekıldemı silikmiburda bi arkadaşımız var çok tatlı ve sorduğum her soruya çok tatlı cevaplar veriyor çatlama üzerinden 11 gün geçince belli olmuş onun hamileliği biz aceleciyiz sanırım ondan çıkmıyo 7. günde yaptım cort djjdkd
Anladım canım çok teşekkür ederim 22 sini bekliyeyim o zamanburda bi arkadaşımız var çok tatlı ve sorduğum her soruya çok tatlı cevaplar veriyor çatlama üzerinden 11 gün geçince belli olmuş onun hamileliği biz aceleciyiz sanırım ondan çıkmıyo 7. günde yaptım cort djjdkd
canım sanırım onlar adet bitince yumurtlayanlar . çünkü ovülasyon testinin içeriğinde de diyor 11-14 gün yapın diye çatlamadan itibaren saymak gerekmiş . yani şöyle düşün benim 7. günüm bebek varsa da kendinden haberi yoktur bana nasıl olduğunu göstersinAcaba nasıl cıkmıs testı belırgın sekıldemı silikmi
Aslında kişiden kişiye degısıyor 5 gün önceden 7 gün öncedende cıkanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?