10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Ben tek çizgi dışında bişey göremedim ama daha erken varmış baya bata olsada çıkmaz ki

Öyle düşünmeyin ilk gebeliğimi kasıklarımda hafif sancı iğne batması vardı klasik adet belirtileri asla akıntı pembe yerleşme falan olmadı sadece reglim gecikti biz çok acele ediyoruz bazıları 6-7 haftalık olmadan anlamıyor bile gebe oldugunu şüphe duymuyorlar

Son 2-3 gün kala yapabilirsiniz daha garanti olur erken yapınca çıkmıyor bazen en az 13-15 gün geçmesi lazım testlerin algilayabilmesi icin

Maalesef başka yok sabah eczane açılana kadar beklemem gerek yarın 9. Gün oluyor ilişkiden sonraki. İnşallah hepimiz seviniriz. Predictor hatalı gibi duruyor maalesef
Sende benim gibi sabırsız mı davrandin akışına bırakalım yoksa kafayı yicez 9.gun çıkmaz kanda bile 10-12 den önce cikmiyormus önce kana sonra idrarda belli oluyormuş yani bı en az 13-15 gün geçmesi lazım yumurtlamadan diye düşünüyorum

Canım bız negatıflerı gördük cekıkdık kosemize yenı test yapacakları beklıyoruz
Yanı ya bana ne demelı testın azızlıgıne ugramak daha kötü

Canım belirtılere hıc aldanma yada kendınde yok dıye umutsuzluga kapılma gıgus ucu hassasıyetı ve akıntı bende var ama testler negatıf illaki her belırtı gebelık degıldır

Öyle tabi.herkesin farklı oluyor belirtileri,ama gerçekten çok istiyorum hani nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum siz ve diğer bu platformdaki herkes çok iyi anlar.Keşke olmuş olsa minik bi can taşısamİsteyen gönlünden geçen herkese nasip eder inşallah

Benim şuan güncel olarak;velimin ağrısı ful dizlerime vurdu dizlerim adeta sızlıyor özellikle sol bacağım,dizim yayılmış bi ağrı var genelde böyle olduğunda yarını adet olmam lazım.ama şuan regle daha 7 gün var.Gün içinde çokta yorulmadım bilmiyorum bu ağrı Niye

Canım bıraz belırtı aramamakta lazım olusına bıram yoksa vücud sureklı sınyal verıyor

Acaba nasıl cıkmıs testı belırgın sekıldemı silikmi
Aslında kişiden kişiye degısıyor 5 gün önceden 7 gün öncedende cıkanlar var

Anladım canım çok teşekkür ederim 22 sini bekliyeyim o zaman

Acaba nasıl cıkmıs testı belırgın sekıldemı silikmi
Aslında kişiden kişiye degısıyor 5 gün önceden 7 gün öncedende cıkanlar var
canım sanırım onlar adet bitince yumurtlayanlar . çünkü ovülasyon testinin içeriğinde de diyor 11-14 gün yapın diye çatlamadan itibaren saymak gerekmiş . yani şöyle düşün benim 7. günüm bebek varsa da kendinden haberi yoktur bana nasıl olduğunu göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…