10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Bugün hiçbir belirtim yok nedense negatif gördüm diye mi acaba psikoljik mıydı o belirtiler göğüslerim hassaslasiyor çok hafif Sarıya çalan beyaz kremsi akıntım var ele gelen az ama onun dışında bı belirti yok şu anlık

ben şimdi erken gebelik testi yaptım negatif

Bu zamana kadar bütün okuduklarima dayanarak söylüyorum...gebelik belirtilerinin en büyük bulguları göğüs ucu hassasiyeti ve sarı pembe akıntı(hastalık yoksa) bence....onları görmedikçe hamile olduğumu düşünmeyeceğim sanırım

5 gün kaldı...ama adet olucam sanırım adet belirtileri var... belim ağrıyor..kasıklarımda dolgunluk hafif ağrı var.. göğsümde dokununca ağrı var ..hepsi her zaman yaşadığım adet belirtileri...
Genel regl ağrımalarımdan farksız hiçbişey yaşamıyorum,daha önce regl öncesi neyse şuan da onu yaşıyorum..Evet en belirgin pembe (yerleşme) olan akıntı katılıyorum..Biraz umutsuz bi mesaj oldu ama kendimi kaptırıyorum :/

Kızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi

Eklentiler

• IMG_7656.jpeg
    244,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Ayyyy başka var mı testinizzz ,3 çizgi ilk defa denk geliyorum

Bende sizin gibiyim 7 günüm var ve bende bel ağrıdı yoğun

Bende sizin gibiyim 7 günüm var ve bende bel ağrıdı yoğun
Maalesef başka yok sabah eczane açılana kadar beklemem gerek yarın 9. Gün oluyor ilişkiden sonraki. İnşallah hepimiz seviniriz. Predictor hatalı gibi duruyor maalesef

Kızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre

Çok az kalmış bata azıcık sabredin derim

Predictor iyi bir marka genel anlamda,ama test sonuçta hatalı olanlara denk gelebiliyoruz

Benimde Bat 27 Şubat. 2 gündür bir bel ağrısı, kasık ağrısı yaşıyorum özellikle oturunca hissediyorum. Dün yoğun bir sarı akıntım vardıuzayan cinsten. Bugün biraz daha azaldı. Aynı şekilde mide bulantısı oluyor arada hafif. Göğüs ıçları da belirginleşti. Bende internetten erken gebelik testi isteyeceğim. Belirtilerimiz hemen hemen aynı, umarım gebelik içindir bütün bunlar ama iç sesim bu ayda olmayacak diyor mutsuzum

Umarım öyledir
Çok az kalmış bata azıcık sabredin derim
Çoklu test sipariş etmiştim 6 tane gelecek umarım yarın gelir de negatif de görsem hiç değilse sabırsızlığım gider daha da iti beklerim gecikmeyi

Yani nasılsa böyle gecikme beklemeye tahammülüm kalmadı . 2 ay evvel MaşaAllah düzenli olan regl 8 gün gecikti kadın doğuma gittim kese ümidiyle içeri girdim çıktım hastalandım . O yüzden ben artık ümidimi yitirip yitirip duruyorum.

Var gibi geldi bana..özellikle göğüste mavi damar ve sarı akintiniz gebelikten gibi... inşallah öyledir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…