İnşallah canımmBende 21’i sabahı test yapıcam umarım görürüz
benim yumurtalama 10/11 çatlama ayın 12 si henüz çıkmaz heralde erken gebelik testi yapsamO zaman 10 gün geçmiş oluyor inşallah çizgi görürüz
ben şimdi erken gebelik testi yaptım negatifBugün hiçbir belirtim yok nedense negatif gördüm diye mi acaba psikoljik mıydı o belirtilergöğüslerim hassaslasiyor çok hafif Sarıya çalan beyaz kremsi akıntım var ele gelen az ama onun dışında bı belirti yok şu anlık
ama çatlama üzerinden 7 gün geçti bilmiyorum ya ondan çıkmadı ya hamile değilimben şimdi erken gebelik testi yaptım negatif
5 gün kaldı...ama adet olucam sanırım adet belirtileri var... belim ağrıyor..kasıklarımda dolgunluk hafif ağrı var.. göğsümde dokununca ağrı var ..hepsi her zaman yaşadığım adet belirtileri...bat günü yaklaşanlar,belirtileriniz var mı
Genel regl ağrımalarımdan farksız hiçbişey yaşamıyorum,daha önce regl öncesi neyse şuan da onu yaşıyorum..Evet en belirgin pembe (yerleşme) olan akıntı katılıyorum..Biraz umutsuz bi mesaj oldu ama kendimi kaptırıyorum :/5 gün kaldı...ama adet olucam sanırım adet belirtileri var... belim ağrıyor..kasıklarımda dolgunluk hafif ağrı var.. göğsümde dokununca ağrı var ..hepsi her zaman yaşadığım adet belirtileri...
AyyyyKızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Bende sizin gibiyim 7 günüm var ve bende bel ağrıdı yoğunKızlar aşırı bir bel ağrım var bata da daha 7/8 gün var predictor early vardı kıydım yaptım ilk sevinecek gibi oldum ama sanırım test hatalı ya 3 çizgi belirdi gibi
Maalesef başka yok sabah eczane açılana kadar beklemem gerek yarın 9. Gün oluyor ilişkiden sonraki. İnşallah hepimiz seviniriz. Predictor hatalı gibi duruyor maalesefBende sizin gibiyim 7 günüm var ve bende bel ağrıdı yoğun
Çok az kalmış bata azıcık sabredin derimKızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre
Kızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre
Benimde Bat 27 Şubat. 2 gündür bir bel ağrısı, kasık ağrısı yaşıyorum özellikle oturunca hissediyorum. Dün yoğun bir sarı akıntım vardıuzayan cinsten. Bugün biraz daha azaldı. Aynı şekilde mide bulantısı oluyor arada hafif. Göğüs ıçları da belirginleşti. Bende internetten erken gebelik testi isteyeceğim. Belirtilerimiz hemen hemen aynı, umarım gebelik içindir bütün bunlar ama iç sesim bu ayda olmayacak diyor mutsuzumKızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre
Umarım öyledirBenimde Bat 27 Şubat. 2 gündür bir bel ağrısı, kasık ağrısı yaşıyorum özellikle oturunca hissediyorum. Dün yoğun bir sarı akıntım vardıuzayan cinsten. Bugün biraz daha azaldı. Aynı şekilde mide bulantısı oluyor arada hafif. Göğüs ıçları da belirginleşti. Bende internetten erken gebelik testi isteyeceğim. Belirtilerimiz hemen hemen aynı, umarım gebelik içindir bütün bunlar ama iç sesim bu ayda olmayacak diyor mutsuzum
Çoklu test sipariş etmiştim 6 tane gelecek umarım yarın gelir de negatif de görsem hiç değilse sabırsızlığım gider daha da iti beklerim gecikmeyiÇok az kalmış bata azıcık sabredin derim
Var gibi geldi bana..özellikle göğüste mavi damar ve sarı akintiniz gebelikten gibi... inşallah öyledir hayırlısı olsunKızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 10 şubat yumurtlama 9 u değerlendirdim ve ayın 4ünü. 5 günüm var fakat çok yorgunum göz kapaklarımı tutamıyorum . Karnımda sancı oluyor. Midem de araba tutmuş gibi bulanıyor. Göğüslerde halka belirginleşmesi dolgunluk ve şişlik var mavi damar görünümü oluştu . Bazen sarı bazen beyaz uzayan akıntı oluyor. İnternetten erken gebelik testi istedim henüz gelmedi bunu da sabırsız olduğum için hüsrana uğramayayım beklemek için bir sebebim olsun diye yaptım. Sizce ne zaman test yapmalıyım hamile miyim size göre
İnşaAllah çok sağolun yarın test yapsam çıkar mıVar gibi geldi bana..özellikle göğüste mavi damar ve sarı akintiniz gebelikten gibi... inşallah öyledir hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?