- 17 Ağustos 2024
- 234
- 89
- 29
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Ben bişey göremedim canım üzgünümEki Görüntüle 3482888
Kızlar pcosluyum o yüzden adetim düzenli değil takvime göre bakıp test yaptım ama gölge gibi ben mi görüyorum yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey göremedim canım üzgünümEki Görüntüle 3482888
Kızlar pcosluyum o yüzden adetim düzenli değil takvime göre bakıp test yaptım ama gölge gibi ben mi görüyorum yoksa
Hepimiz görcez 1 haftayaKendimizi mi kandiriyoruz bilemiyorum ya
Dogru 28-30 arası oluyor adetim. Bu ay 30 gün yarın bitiyor. Eczaneye girdim artimed vardı sadece sanırım dandik test. Yarın iş çıkışı başka eczaneye bakicam ama ne alsam acaba. Yarın adet olmazsam yapmak isterim. Bugün koku hassasiyetim oldu midem çok bulandı. Adet belirtim de yok ama nedense bu ay umutsuzumEvet 14 gün sonrası ama yumurtlama 14. Günde olmuyo ya o yüzden gecikiyor
Valla benim de umudum kalmadı ne yalan söyleyeyimDogru 28-30 arası oluyor adetim. Bu ay 30 gün yarın bitiyor. Eczaneye girdim artimed vardı sadece sanırım dandik test. Yarın iş çıkışı başka eczaneye bakicam ama ne alsam acaba. Yarın adet olmazsam yapmak isterim. Bugün koku hassasiyetim oldu midem çok bulandı. Adet belirtim de yok ama nedense bu ay umutsuzum
Valla benim de umudum kalmadı ne yalan söyleyeyim
Zaman da geçmiyor normalde bu kadar sabrsiz olmam ama ilk defa değişik hiss ettim kendimi. ki hamile olduğum da bu kadar erken belirti olmazdı. Muhtemelen psikolojikValla benim de umudum kalmadı ne yalan söyleyeyim
bu ay benim de yok umudum çok önümüzdeki maçlara bakacağız artıkValla benim de umudum kalmadı ne yalan söyleyeyim
Yine de pozitif bakalım kötüyü cagirmayalimİ
bu ay benim de yok umudum çok önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Daha zaman var olabilir benceBat 28. Olsaydı şimdiye yerleşme kanaması olurdu di mi kızlar
Daha çok erken pozitife dönebilir benceKızlar merhaba uygulamada 15 inde yumurtlama gözüküyor o günü, öncesini ve sonrasını değerlendirdik.
Belirti olarak diğer aylardan farklı olarak yumurtlama gününden beri göğsümde hassasiyet ve dolgunlaşma var sertlik yok ama büyüdüğünü hissediyorum(normalde adetten 1-2 gün önce şişer ve adet olurum) yani ilk defa bu kadar öncesinden hassasiyet yaşıyorum.
Kasık batması oluyor sancı şeklinde çoğunluk solda hissediyorum sol tarafıma dokununca bi şişlik geliyo elime
Bugün test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi?çok mu erken yaptım testi bat 30 Eylül bu arada benimle aynı olanlar belirti olarak ne yaşıyorsunuz
Kuzum catlamadan yani pozitif gördugun günün ertesi günden itibaren sayarsan 14. Gün test yapıcaz az kaldı ben de bekliyorum su an 12. Gün olduAyy cok tesekkürler burayı kullanmayı cok bilmiyorum buradan tekear sorayım kıxlar öncelikle merhaba 11 eylül ovulasyon testinde pozitif gördüm ve 11 13 14 değerlendirdik regl olacağım tsrihi kestiremiyorum cunku reglim cok düzensiz pkos yüzünden 4 5 gündür kasık alt karın ve bel ağrım vsr normalde adet ömcesi böyle şeyler yaşamam olunca başlar şimdi test yapsam cıkar mı yads ne zaman test yapmalıyım bi ysrdımcı olur musunhzz
Of her ay belirti aramıycam diyorum ama her ay farklı bir şeyle olabilir mi diyorum bu bataklıktan çıkamıyorum çok kötü bişey umarım bekleyen isteyen herkese Allah nasip eder bu duyguyuDaha çok erken pozitife dönebilir bence
Hadi bakalım inşallah pozitif diye yazarsınBen dayanamadım test yaptım şu 5 dakika içinde edilecek bütün duaları bekliyorum sizden kızlar