- 17 Ağustos 2024
- 234
- 89
- 29
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 Eylül pik
10-11 Eylül pik
Test yaptınız mı ?10-11 Eylül pik
12 Eylül çatlama
Bugün 12. Günüm yumurtlamadan sonra
Kasık ve bel ağrım var göğüslerim o günden beri dolgun şiş değince sızlıyor bunun dışında belirtim yok bu sabah hafif bulantım vardı
Ben resim attım yorumlayabılırmısım gotebılıyormusun merak ediyorum10-11 Eylül pik
12 Eylül çatlama
Kasık ve bel ağrım var göğüslerim o günden beri dolgun şiş değince sızlıyor bunun dışında belirtim yok bu sabah hafif bulantım vardı
10 Eylül akşam pikti gece 1 de çatladı akıntıdan anladım. Test silik çıktı. Bat 24 u
O zaman yumurtlamanın 12. Gunundesın aslında çıkar su an neden yapmadım reglıne 2 gün kalmış ?10 Eylül akşam pikti gece 1 de çatladı akıntıdan anladım. Test silik çıktı. Bat 24 u
Yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık ağrılarım başladı gaz sancısı gabzlik sıcak basmaları oldu.
Bata 4 gün kala kasık ağrım azaldı solda batma var göğüste sadece sızlama var. Karnım şiş. Ateş basması gitti yerine üşüme geldi.
Dünden beridir mide bulantım var akşam yine çıkardım. Bu kadar erken başlamaz ama ben hep mide bulantısıyla öğrendim gebeliklerimi.
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Daha test yapmadım gecikmemi bekliyorum
Benimde 19 Eylül pik günümdu sonraki gün çatlama oldu bel ağrım var biraz daha çok erken olduğunu düşünüyorum belirti için bel ağrısını belki o yüzden olmayabilir adetime daha 14 gün var yaklaştıkca güncellenme yaparım
Kızlaar hiç bir belirtim yok meme hassasiyeti dediğiniz bastırınca mı ağrıyor kendiliğinden mi benim hiç bir belirtim yok pozitif olursa erterasan bir sonuç olcak
Emin olmak istiyorum. Adet olmazsam direk kan veririm. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama hcg hiç yapmadım. Adetten 2 gün önce lekem olurdu olmadı. İshal ağrısi gibi hafif ağrım olurdu o da yok. Biraz önce de yemek yaparken soğan kokusu mahv etti beni ve yine gaz sancım var. Havalar soğudu usutmus de olabilirim. Bir de normalde yatakta 1 saat döner öyle uyurum 3 gündür başımı yastığa koyar koymaz direk uyuyorum.O zaman yumurtlamanın 12. Gunundesın aslında çıkar su an neden yapmadım reglıne 2 gün kalmış ?
Bugünü saymazsam artık 2 gün kalmış olcak 10. Gün yumurtlamanın yarın artık bırazdaha net gormeyı umut ediyorumEmin olmak istiyorum. Adet olmazsam direk kan veririm. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama hcg hiç yapmadım. Adetten 2 gün önce lekem olurdu olmadı. İshal ağrısi gibi hafif ağrım olurdu o da yok. Biraz önce de yemek yaparken soğan kokusu mahv etti beni ve yine gaz sancım var. Havalar soğudu usutmus de olabilirim. Bir de normalde yatakta 1 saat döner öyle uyurum 3 gündür başımı yastığa koyar koymaz direk uyuyorum.
Sizin teste golge var gibi bata kaç kaldi
Kızlaar hiç bir belirtim yok meme hassasiyeti dediğiniz bastırınca mı ağrıyor kendiliğinden mi benim hiç bir belirtim yok pozitif olursa erterasan bir sonuç olcak
Böyle kendiliginde sızlıyor gibi oluyor ya adet öncesi gibi sanki
10-11 Eylül pik
12 Eylül çatlama
Eda biz seninle aynıyız gününe gün yumurtlamadan beri benim de göğüslerim hassas hafif kasık ağrısı var
Erken gebelik testi yapın onda net cikarBugünü saymazsam artık 2 gün kalmış olcak 10. Gün yumurtlamanın yarın artık bırazdaha net gormeyı umut ediyorum
Benimki negatif sizin umarım pozitiftir
Kuzum ne zaman olmuştu catlaman
Eki Görüntüle 3482027 Adetime 2 gün falan var arada sağ kasığımda biraz batma oluyor göğüslerde dolgunluk var. Ayın 9unda pik görmüştüm. Ocakta bir kimyasal yaşadım.
Ayyy var sankiiii