1 yıllık evliyim ve eşime dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrv2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
23
-18
1
Merhabalar. 1 yillik evliyim severek evlendim ama artik dayanamiyorum. Eşimle nisanlilik donemi cok kavga ettik çok sorun yasadik ama bir sekilde evlenmis olduk nisanlilik dönemi babamla annemle hep tartismisti saygisizlik yapmisti ama yinede esimin ailesi baristirmis ılımlı yaklasmislardi. Dugunum eşimin ailesinin istedigi gibi mevlütlü oldu ve bana sorulmadan kendilerince plani yapmislardi kadinlari kamera hic cekmiyordu gelin olmama ragmen kamerada sadece 1 kere görünüyorum kayinpederim öyle tembihlemiş. Şaçmaliga bakın. Neyse uzatmadim ben . Eşimin ailesi çarşafli ve aşırı dindar. Bende kapaliyim ama asiriya kacmayan türden diyelim. Sırf eşim ve ailesi istiyo diye pantolonu çıkardim giymiyorum surekli etek ve elbise yetmedi bide ferace giydirdiler bana zorla ama ben isteyerek giymiyorum. Universite mezunuyum ama surekli evde oturmam isteniyor calismama izin verilmiyor. Ve eşimin ailesi karsi dairemde oturuyor herşeyimize karisiyorlar. Kavga ettigimizde sürekli eşimi hakli buluyolar hep onu yüceltiyorlar. Eşimin ailesinin yanina gidicektik eşime pantolon giyebilirmiyim dedim oda tamam giy dedi ustunede feraceni giy dedi tamam dedim. Ogun annesi suratima bakmadi hep surat asti birseyler sordugumda cecap vermedi sirf feracenin altina pantolin giydim diye. Peki eşim napti dersiniz beni satıp sanki kendi izin vermemis gibi sırf anasının surati asildi diye benimle cok kotu kavga etti niye giyiyorsun diye. Ya bunun gibi birsuru olay var annesi babasi yuzunden cok kavga ettik. Bir kere annesinin yaninda uzerime yurudu sinir krizi falan gecirdim yine baristik. Esim surekli beni asagiliyor. Surekli gerizekali mal fiye sesleniyor. Daha 1 senelik evliyiz hic bereber vakit gecirmiyiruz gezmiyoruz benim arkadaslarimla cikmamada cok nadir izin veriyor. Benimle hic disariya cikmak vakit gecirmek istemiyor surekli arkadaslariyla cikiyor. Ufacik tartismada bile bela okuyup lanet ediyor bana ve aşıri sinirli. Hicbirsey konusamiyorum sakin konusmayada calissam surekli kavga ediyor.ondan cocugum olmasinida istemiyorum okula yollamicam medreseye yollicam falan diyor aileside 2 yasindaki cocuga etek giydirme kucukken nasil alisirsa buyuyunce oyle olur kafasindalar ve esinm onlardan etkileniyor hic karsi cikamiyor. Dahasi babamla esim kavgali konusmuyorlar abimle arasi limoni annemde cok fazla konusmuyor. Kimse eşimi sevmiyor istemiyor. İşte böyle a dostlar anlatmadigim daha bir çok sey var ne yapmaliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back