Kızlar herkese merhaba, dışardan objektif bir yorum almak için size bahsetmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve çok severek evlendik. Sevgili olduğumuz dönem çok güzel çok tutkulu gerçekten sevildiğimi hissettiğim zamanlardı. Benim için her konuda aşırı fedakarlıklar yaptı maddi manevi. İyi hali gerçekten mükemmel bir adamdı. Ama eşimle ilgili hep şöyle bir sorunum var. Her sorunda beni bırakmak istiyor. Tanıdığım günden beri aynı. Küçük ya da büyük her tartışmada ayrılmak istiyor ve ben sürekli sakinleşelim diye çaba gösteriyorum. Bir kaç gün sonra hiç bir şey olmamış gibi çok sevgi dolu davranıyor. 1 yıllık evlilikte belki 10 kere boşanmayı dile getirdi eşyalarını topladı vs vs. Önceden beni çok sevdiğine emindim sadece huyu bu diyordum kendisi de her defasında sinirlendiğinden böyle yaptığını söylüyordu ama artık ondan gerçekten soğuduğumu hissediyorum sevgim her geçen gün azalıyor bu durumdan dolayı. Yani bir kere bile ağzından beni bırakma sensiz şöyle olurum vs tarzı bir cümle duymadım bunlar bence gurursuzluk değil çok sevdiğinde söylenen cümleler değil mi? Ama tam tersi en küçük bir cümlemde bırak beni o zaman terk et o zaman ayrılalım o zaman tarzında konuşuyor. Bu saatten sonra da değişeceğini düşünmüyorum sizce nasıl davranmam gerekir gerçekten çok zorlanmaya başladım ve boşanma fikrini ilk defa bu kadar düşünüyorum.