1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Tebrik ediyorum sizi sakın geri dönmeyin tutucu bir insanla asla evlenmeyin evlendiğinizde sizi eve kapatır canlı örneğini biliyorum, eskeza işyerinden biri aradı diyelim sizi başka şeylerle suçlar ayrıca kuzenle tokalaştırmamak çok ileri derecede bir güvensizlik barındırıyor ameliyat nasıl geçerse geçsin haber vermeyin iletişimi koparın hayatınızı zindan edersiniz kendinize

Sadece takıldığım bir nokta var. Gerçekten zihniyeti mi bu yoksa dediğim dedik bir insan olduğu için mi dayatıyor isteklerini?

Çünkü ailesi öyle yaşamıyor haremlik selamlık falan değiller. Benim ailem gibi bizler gibiler. Baba tarafında neredeyse hiç kapalı yok. Anne tarafı kapalı ama yine de öyle kuzenle selamlaşmaya falan takılacak insanlar değiller. Evet anne tarafı bize göre daha kapalı. Pardesü giyiyorlar falan ama benden böyle bir beklentileri olduğunu hiç sanmıyorum.

Bana biraz kendi istediği olsun diye dayatıyormuş gibi geliyor.

Tamda üstüne bastın herşeyi onun istediği gibi yap davran cünkü öle yapmazsan aklınca konu beni sevmiyor bana deger vermiyor vs vuruyor malum bu bence sevmek korumak falan degil sadece dayatma inat ben ben ben karsıdaki insanın sabrını sınırını nereye kadar zorlayabilirsem okadar iyi mantıgı...

İstediği olsun da vardır ama hastalıklı bir kıskançlık da var bence ve en korktuğum da budur şahsen

Bana nedense kıskanç bir insan gibi gelmiyor. Dediğim dedik olduğu için bu kadar diretti bence.

Her neyse ama mesaj yazması beni şaşırttı. EGO’sundan ödün vermemek için lafı o kadar dolandırmış ki. Cevap yazmadığım için kendi alnımdan öpmek istiyorum

Bu zamana kadar hep böyle egolu sitemli yazıyordu ben de kızgınlıkla cevap veriyordum tartışıyorduk derken barışmış oluyorduk. Yine öyle olacak sandı ama bu defa farklı. Umarım bunu anlar.

Okurken kendi yasadiklarimi gorur gibi oldum resmen. Engeller konusulmaz laf anlatilmaz ben boyleyimler cok bildigim tavirlar ama Ben sadece sizin gibi yapip noktayi koyamadim. Gittim evlendim.Ve suan kiskanclik yuzunden bosanma asamasina kadar geldik.

Allah yardımcınız olsun. Kendinizi suçlamayın bazen olayların içindeyken dışarıdan bakıp doğruyu göremiyoruz. Bunu da yaşamanız gerekiyormuş.

Umarım bundan sonrası güzel olur sizin için

Allah yardımcınız olsun. Kendinizi suçlamayın bazen olayların içindeyken dışarıdan bakıp doğruyu göremiyoruz. Bunu da yaşamanız gerekiyormuş.

Umarım bundan sonrası güzel olur sizin için
Suan icin zor gunler bekliyor ama sonrasi guzel olacak Allahin izniyle. Insallah senin icinde hersey gonlune gore olur

Senin ayak bileğinin derdi elin adamına mi düştü? Bir sene sabretmek bile hata.

Konuşarak çözebileceğimi sandım. Orta yol bulmaya çalıştım. Son zamanlarda çok fazla spor giyime ağırlık vermişim. İş yerimde de klasik kıyafetlerin eksikliğini hissediyordum zaten.

Ona da bundan sonraki alışverişlerimde biraz daha klasik şeyler alabileceğimi söyledim. Özellikle ailesinin yanına giderken daha hanım hanımcık giyinebileceğimi söyledim. Hatta bunu o hiç kıyafeti sorun etmese de yapardım yerine göre giyinmeye önem veriyorum ben de.

Bunu ilk söylediğimde çok sevindi. Bana bunu söylemen bile yeter falan filan. Hallettik sandım. Aradan biraz geçti yine aynı konu. Hallediyoruz yine aklına geliyor.

Siz niye halletmeye çalışıyorsunuz ki? Karışan o. O kendi kafasında halletsin. Boşa taviz vermissinjz.

Siz niye halletmeye çalışıyorsunuz ki? Karışan o. O kendi kafasında halletsin. Boşa taviz vermissinjz.

Ben de akrep burcuyum ve bundan önceki ilişkimde aynen bu şahsın bana davrandığı gibi davranıyordum. Çözümsüz, istediği olmadığında surat asan hatta bitti diye blöf yapan...

Bunların hata olduğunu anladım. Bir ilişki ancak iki taraf da karşılıklı ödün verirse devam ediyor. Ben kendimden verebildiğim kadar ödün verdim, sınırlarımı aşmadan. Tamam sen ne istersen öyle olsun demedim mesela. Kendi üzerime düşeni yaptım bunu ona anlatmaya çalıştım.

sen bir huyundan vazgeçebilirmiisnz erkeklerinde değişeceğini hiç düşünme çünkü değişmezler

Ben eskiden hiç böyle değildim son derece geçimsiz ve inattım. Birçok kötü yönümü törpülemeyi başardım.

İnsan isterse yapabilir. Ama önce kötü yönlerini farketmesi gerekir. Ben farkettirmeye çalıştım.

Bir gelecek düşünüyorduk sonuçta. Çaba gösterdim ben de.

senin tercihin ama ben değişen erkek görmedim aksine rahatlıyorlar biz affettikçe ve ben dün bebi aldattığını öğrendim ve şimdi yalvarıyor yapan bir daha yapar

Yüzüğü geri almak için bu kadar uğraşması ne itici bir davranış. Kalsın sende dese ne okurdu. Yada at gitsin diyebilirdi. Bence çok onursuz bir hareket

Yüzüğü geri almak için bu kadar uğraşması ne itici bir davranış. Kalsın sende dese ne okurdu. Yada at gitsin diyebilirdi. Bence çok onursuz bir hareket

Daha önce de bir kez bu noktaya gelmiştik. Çöpe at istemiyorum demişti. Ama öyle bir şey yapmayacağımı biliyordu. Israrla bana vermeye çalışmıştı al bu senindi ister sende kalsın ister çöpe at demişti ben de geri almamıştım. Barıştığımızda tekrar bana vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…