• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Bana nedense kıskanç bir insan gibi gelmiyor. Dediğim dedik olduğu için bu kadar diretti bence.

Her neyse ama mesaj yazması beni şaşırttı. EGO’sundan ödün vermemek için lafı o kadar dolandırmış ki. Cevap yazmadığım için kendi alnımdan öpmek istiyorum😂😂

Bu zamana kadar hep böyle egolu sitemli yazıyordu ben de kızgınlıkla cevap veriyordum tartışıyorduk derken barışmış oluyorduk. Yine öyle olacak sandı ama bu defa farklı. Umarım bunu anlar.
Maksat bu tekrar sen çabala gayret et ee senden adım yok ses yok seda yok bi yol bulmalı demi ama 😈😈😈 tebrik ediyorum seni öle oluyo zaten egolu ve tahrik edecek şekilde üste gele gele cvp verip karşımdakini zorlarım mecbur içindekini döker gene kendi barışma çabasına girer gene ben oturduğum yerde otururum kendimide bölelikle haklı çıkarmış olurum zihninde.. Cevap vermemek susmak en delirten şey devam et keşke zamanında bende o tuzaga düşmeseydim 😠😠😕😕

Ben eskiden hiç böyle değildim son derece geçimsiz ve inattım. Birçok kötü yönümü törpülemeyi başardım.

İnsan isterse yapabilir. Ama önce kötü yönlerini farketmesi gerekir. Ben farkettirmeye çalıştım.

Bir gelecek düşünüyorduk sonuçta. Çaba gösterdim ben de.
Çaba tek taraflı olunca olmuyor iki kişininde yeri geldiğinde bazı yönlerini törpülemesi ve ortak noktada buluşmalarında ve birbirlerine saygıda bulunmasından geçiyor. Bi tarafın çabalayıp öte tarafın dayatması ve ağır baskın gelmesiyle ilerde sorunlar nekadar çözülmeye çalışsada çözen taviz veren kişi zamanla yoruluyor.

Evet ameliyatımı oldum ve geldim :) dün sabahtı ameliyatım, o da biliyordu. Öncesinde attığı mesajı da yazmıştım buraya. Ameliyattan sonra bana nasıl olduğunu söyle merak ederim vs yazmıştı cevap vermemiştim.

Dün gece yine mesaj atmış:
Sonucta dusman degiliz bu saate kadar merak ettim bekledim insallah yazmak istemedigin icin yazmamissindir birsey yoktur iyisindir insallah cok gecmis olsun Allah a emanet ol.

Bunu yazmış ve ben sabah gördüm. Ama ne yapsam bilemedim. Ve evet düşman da değiliz kısa ve öz bir şey yazabilirim. “Biraz kötüydüm telefonla ilgilenemedim. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederim”. Bu kadar. O da bir şey yazmadı bi daha.

Sizce yine yazacak mı ne yapacak? Şu ameliyatlı halimle bile hala onu düşünüyorum. Hem olmaz artık diyorum hem de İnsan böyle anlarda daha çok ihtiyaç duyuyor keşke yanımda olsaydı diyor.

Bir kere asla bir adım atmam onda kararlıyım. Ama sizce o ne düşünüyor ne yapacak?

Evet ameliyatımı oldum ve geldim :) dün sabahtı ameliyatım, o da biliyordu. Öncesinde attığı mesajı da yazmıştım buraya. Ameliyattan sonra bana nasıl olduğunu söyle merak ederim vs yazmıştı cevap vermemiştim.

Sonucta dusman degiliz bu saate kadar merak ettim bekledim insallah yazmak istemedigin icin yazmamissindir birsey yoktur iyisindir insallah cok gecmis olsun Allah a emanet ol.

Bunu yazmış ve ben sabah gördüm. Ama ne yapsam bilemedim. Ve evet düşman da değiliz kısa ve öz bir şey yazabilirim. “Biraz kötüydüm telefonla ilgilenemedim. Şimdi daha iyiyim teşekkür ederim”. Bu kadar. O da bir şey yazmadı bi daha.

Sizce yine yazacak mı ne yapacak? Şu ameliyatlı halimle bile hala onu düşünüyorum. Hem olmaz artık diyorum hem de İnsan böyle anlarda daha çok ihtiyaç duyuyor keşke yanımda olsaydı diyor.

Bir kere asla bir adım atmam onda kararlıyım. Ama sizce o ne düşünüyor ne yapacak?
keske yazmadaydiniz.
bu tip insanlar gercekten merak ettiginden degil, yazdiklarinda karsilik alamadilarsa hirslarindan yazarlar. ta ki karsidaki dayanamayip cevap verene kadar.
yazmayacak bir daha. en azindan uzun bir sure yazmayacak cunku, istedigini aldi.
istedigi sizin durumunuzu ogrenmek degil, size cevap verdirmekti.
gecmis olsun bu arada ❤

İlk mesajını ve bu mesajını okudum sadece . Sanki kocamı anlattın .. ha birde akrep burcu olduğunu okudum , benim esimde akrep 😏
Aman diyim uzak dur anlattığının ayyyynisi benim evimde yasiyo 😂 baş edilmiyor gerçekten kıskançlığı inatligi egosu gereksiz erkeklikleri kasmaları gerçekten bi yerden sonra böööh yanı ... o ayak bileğinin gözükmesi bizim her evden çıkarken kavga sebebimiz zamanla geçer dediler ama yokkk adam hala ayni . Evlenince düzelir kavramına sakın inanma derim.. simdi yanında olsun istiyosun kalbine yenik düşme sağlam düşün ömürdeki en zor karar ve bi ömür seninle olucak .. evlendikten sonra farklı farklı sorunlarda eklenecek bunların yanina bu şekilde kabullenebilecekmisin bu yaşadıkların belkide en hafifi olucak kesinlikle etkilemek istemem ama iyi düşün ben mesela eşimin bu karakterde olduğunu az çok biliyodum ama bazen bu kadarda olur mu diyorum dayanilmicak hale geliyo kıskançlıkları inatliklari. Çok uzattım neyse sadece çok iyi düşünmeni isterim bugun sana iyi gelmiyosa ilerde hiç gelmicek onu öyle kabul et . Bizde nişandan önce 3 ay ayrı kaldık kopek gibi özlemiştim simdi diyorum bazen kızgınlıkla orda öyle hikayemiz bitseydi evlenmeseydim 😂

Seni çok iyi anlıyorum evet düşman değilsiniz hatta değildiniz. Okadar çok şeyi tekrarlıyorlar ki artık atacak adım çabalayacak bisey kalmıyor. Bu sefer başlıyolar bi şekilde vicdana oynamaya yanlış anlama öle yapıyo demiyorum ama verdikleri etki bu... çünkü okadar çok alışmış oluyorlar ki çabalayan emek veren tolere eden birine ben ne yapsamda ha öle alamadım mı böle alamadım mı öle ama bişekilde ben o gönlü alırım sonra susar yerime otururum olayına dönüyo cünkü alışmş kudurmuş hesabı.. bence sen yınede bisey yazma buda ona ders olsun artık nekadsr kırıldıgını incindiğini artık kendinden herseyin gectıgıni anlasın kafasına dank etsin yaa acaba gercekten ya bukadar kolaymıydı desin bizahmet verilen okadar acı üzğntü öle ücbes hareketle toparlanmıyo cünkü yaptıkları üç bes seyle toparlanacak degil.. ha aramazsa msj attmazsa zannımca insan psikolojisi olarsk elbet kendini çekecektır sırf sen çabala pişman ol diye niye cünkü bikac bisey yaparak azcık alttan alatak hallettigini sanıp cevap karsışık alamadı ya otomatikman suclama psikolojisine girecektır hos onada ne hakları varsa artık.. sen sessligine devam et bırak hayırlısı ise zaten olur bişekilde.. belki oda bu sefer gercekten amlar fark eder zamanla.. cünkü insan maalesef yasamadan ne kırdıgını ne üzdüğünü nede kaybettıgını nede verilen emeklerin hiç ettiğini anlamıuo helede bu erkek bi akrepse...

Lütfen yanlış anlama amacım seni doldurmak yada seni yanlış yönlendirmek değil ama gercekten bizede sevgimizede emeklerimizede yazık okadar yazık kı sanıyolar ki ne yapsalar bisekilde affettırırm kendimi ha afettıremedim mi baslarım suclamaya bi şekilde ben baskın çıkarım arkadaş modundalar.. artık sevenleri eski sevenleri degil anlasılar.görsünler. kimse vazgecilmez degil sevdik diye herseye hakları var sanmasınlar.

Öncelikle geçmiş olsun.
Erkekler evlendikten sonra negatif yönde değişiyorlar, daha pozitif yönde değişenini görmedim.
Evlenirseniz şimdiki hali x 2 olacak yani.
Ya bu halini kabul edeceksiniz, yada yol vereceksiniz. Sevgiler.

Bu tarz bir insanla ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız bence.Ne olursa olsun sizi kısıtlayan kılık kıyafetinize arkadaşlarınıza müdahale eden bir insana hoş görülü olmayın.Kimse kimsenin yöneteceği emir eri değil.Tesettür konusu da giyim kuşam konusu da kişinin kendi vereceği karardır.Giyim tarzınızdan hoşlanmıyorsa hoşlandığı başka biriyle olsun sizden bu tip isteklerde bulunmasına dahi müsade etmeyin.Bu sizin kişiliğinize karakterinize aklınıza yapılmış bir saygısızlıktır.Senin kafan çalışmaz doğrusunu ben bilirim demektir.İyi ki kurtuldunuz evlenseydiniz eve kitlerdi sizi

Son düzenleme:
Off kıyamam ya çok aklı başında mantıklı birisiniz bence hakkınızda hayırlısı olsun ama bu kadar kısıtlamayla evlilik çok zor yürür kendine bi dur deseymiş keşke☹️

keske yazmadaydiniz.
bu tip insanlar gercekten merak ettiginden degil, yazdiklarinda karsilik alamadilarsa hirslarindan yazarlar. ta ki karsidaki dayanamayip cevap verene kadar.
yazmayacak bir daha. en azindan uzun bir sure yazmayacak cunku, istedigini aldi.
istedigi sizin durumunuzu ogrenmek degil, size cevap verdirmekti.
gecmis olsun bu arada ❤

Çok teşekkür ederim💗 hiç aklıma gelmemişti bu. Keşke yazmasaydım :( yazmayarak da çocuk gibi tavırlı davranmak istemedim aslında. Neyse artık 😕

sende çok saçmalamışsın uzatmışsın iyice. tamam ayrılmışsın adam da kabul etmiş sen hala çocuk gibi davranıyor demişsin. insanlara şimdilik laf anlatmak istememesi çok doğal o yüzden yabancı bir yere bırakmanı istemesi normal. hayırdır yalvarmasını mı bekledin o yüzden mi her hareketinden mana çıkardın

Ay yüzük yüzük ne değerliymiş
Vermen için çabalaman da ilginç
Bırak ne hali varsa görsğn
Tatlım bu adam hasta biri
Çok çekersin bundan
Bu sana iftira bile atabilir şizofrene bağlar söyleyeyim

Çok teşekkür ederim💗 hiç aklıma gelmemişti bu. Keşke yazmasaydım :( yazmayarak da çocuk gibi tavırlı davranmak istemedim aslında. Neyse artık 😕
aynisini yasadim bunun. ben cevap verene kadar, o asi kinci pislik gitmisti yerine beni asiri merak hic mi hatrim minvalinde cumleler kuran masum biri gelmisti. tabi tutamadim kendimi, o kedi gibi cumleler karsisinda ve cevap verdim. sonra ne oldu biliyor musun? ortadan yok oldu..cunku daha once yazmamis olmam egosunu asiri zedelemisti ve en zayif halka olan vicdanima oynadi, istedigini aldi. gitti.

İlk mesajını ve bu mesajını okudum sadece . Sanki kocamı anlattın .. ha birde akrep burcu olduğunu okudum , benim esimde akrep 😏
Aman diyim uzak dur anlattığının ayyyynisi benim evimde yasiyo 😂 baş edilmiyor gerçekten kıskançlığı inatligi egosu gereksiz erkeklikleri kasmaları gerçekten bi yerden sonra böööh yanı ... o ayak bileğinin gözükmesi bizim her evden çıkarken kavga sebebimiz zamanla geçer dediler ama yokkk adam hala ayni . Evlenince düzelir kavramına sakın inanma derim.. simdi yanında olsun istiyosun kalbine yenik düşme sağlam düşün ömürdeki en zor karar ve bi ömür seninle olucak .. evlendikten sonra farklı farklı sorunlarda eklenecek bunların yanina bu şekilde kabullenebilecekmisin bu yaşadıkların belkide en hafifi olucak kesinlikle etkilemek istemem ama iyi düşün ben mesela eşimin bu karakterde olduğunu az çok biliyodum ama bazen bu kadarda olur mu diyorum dayanilmicak hale geliyo kıskançlıkları inatliklari. Çok uzattım neyse sadece çok iyi düşünmeni isterim bugun sana iyi gelmiyosa ilerde hiç gelmicek onu öyle kabul et . Bizde nişandan önce 3 ay ayrı kaldık kopek gibi özlemiştim simdi diyorum bazen kızgınlıkla orda öyle hikayemiz bitseydi evlenmeseydim 😂

Burçlara öyle çok aman aman inanan bir insan değilim daha doğrusu pek bilgim yok ama akrep burcu erkeği diye bir şey var. Gerçekten şu ana kadar tanıdığım tüm akrep burcu erkekler ve sizlerin söylediklerine bakıyorum da, bu kadar insan yanılıyor olamaz hasta bunlar :)

Arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Hepiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşmışsınız. Hepsi benim için çok değerli, ilginiz için çok teşekkürler💗

Neden bu kadar sabrettin, çok uzatmışsın, yüzük de yüzük diyenler olmuş.

Daha önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi ben gerçekten de konuşarak bir şeylerin çözülebileceğine inanırım hep. Tabi ki onunla da konuşarak çözdüğümüz pek çok şey oldu. Çok yol aldık. Onun benden benim ondan beklediğim bazı şeyleri konuşarak aştık zaman zaman. Ama ben buraya sorunumu yazıyorum yani çözemediğimiz şeyi. Dolayısıyla hiçbir şeyi çözememişiz gibi algılandı ki bunda benim de etkim var. Başlığı bile yanlış atmışım, 1 yıldır aşamadığımız sorunlar yazmışım.

Aslında doğrusu şöyle olacaktı. Bazı şeyleri konuşarak çözdük hallettik ama bazı şeyler de var ki 1 yıl boyunca bir türlü halledemedik. Evet o kadar uzatmamak gerekirdi belki ama ne bileyim işte sadece mantık değil ki duygularımız da var. Seviyorum hala. Ama yaptıklarını da hiçbir zaman kabul edemem, etmeyeceğim.

Açıkçası düşüncem şu: Eğer kendisi bir adım atıp, evet haklıydın bazı şeyleri yeniden konuşalım derse samimiyetine inanırım. Çünkü bir akrep burcu erkeği için egosunu yenip böyle bir adım atmak çok zor. Eğer bu adımı atabildiyse gerçekten düzeltmek istiyor demektir. Çünkü daha önce de böyle bir şey yaşadık. 1,5 ay kadar görüşmedik. Sonra kendisi bana ulaştı ve rahatsız olduğum şeyleri gerçekten törpülemişti. Sonrasında 7 ay boyunca aynı sorunları hiç yaşamadık. O nedenle samimiyetine inanıyorum.

Ya çok uzattım biliyorum😢 ama dediğim gibi duygularım bitmiş değil ve en ufak bir hareketinden anlam çıkarıyorum. Bir şey yapınca buraya yazıyorum. Herkes istediği yorumu yapmakta özgür ama birileri de çok uzattın niye her şeyden anlam çıkarıyorsun diyince üzülüyorum. Çünkü anlam çıkarmaya devam edicem :KK43:

Arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Hepiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşmışsınız. Hepsi benim için çok değerli, ilginiz için çok teşekkürler💗

Neden bu kadar sabrettin, çok uzatmışsın, yüzük de yüzük diyenler olmuş.

Daha önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi ben gerçekten de konuşarak bir şeylerin çözülebileceğine inanırım hep. Tabi ki onunla da konuşarak çözdüğümüz pek çok şey oldu. Çok yol aldık. Onun benden benim ondan beklediğim bazı şeyleri konuşarak aştık zaman zaman. Ama ben buraya sorunumu yazıyorum yani çözemediğimiz şeyi. Dolayısıyla hiçbir şeyi çözememişiz gibi algılandı ki bunda benim de etkim var. Başlığı bile yanlış atmışım, 1 yıldır aşamadığımız sorunlar yazmışım.

Aslında doğrusu şöyle olacaktı. Bazı şeyleri konuşarak çözdük hallettik ama bazı şeyler de var ki 1 yıl boyunca bir türlü halledemedik. Evet o kadar uzatmamak gerekirdi belki ama ne bileyim işte sadece mantık değil ki duygularımız da var. Seviyorum hala. Ama yaptıklarını da hiçbir zaman kabul edemem, etmeyeceğim.

Açıkçası düşüncem şu: Eğer kendisi bir adım atıp, evet haklıydın bazı şeyleri yeniden konuşalım derse samimiyetine inanırım. Çünkü bir akrep burcu erkeği için egosunu yenip böyle bir adım atmak çok zor. Eğer bu adımı atabildiyse gerçekten düzeltmek istiyor demektir. Çünkü daha önce de böyle bir şey yaşadık. 1,5 ay kadar görüşmedik. Sonra kendisi bana ulaştı ve rahatsız olduğum şeyleri gerçekten törpülemişti. Sonrasında 7 ay boyunca aynı sorunları hiç yaşamadık. O nedenle samimiyetine inanıyorum.

Ya çok uzattım biliyorum😢 ama dediğim gibi duygularım bitmiş değil ve en ufak bir hareketinden anlam çıkarıyorum. Bir şey yapınca buraya yazıyorum. Herkes istediği yorumu yapmakta özgür ama birileri de çok uzattın niye her şeyden anlam çıkarıyorsun diyince üzülüyorum. Çünkü anlam çıkarmaya devam edicem :KK43:
Sen yüregini ferah tut kim ne derse desin bu hayatı yasayacak olan sensin sadece sessizde kal bekle bu arada işin varsa işine okulun varsa okuluna ailene kendine dön oda düşünsün bişeyleri yasasın nasipte varsa hayırlısı ise döner zaten emin ol belki ayrılık olmasa hiçbizaman doğruyu yaptıgı hataları amlamayacak..bu hep böyle surup giderdi.. sevmen de dogal severken bu ayrılık sürecinde ne olacak demen de normal bu sürecte.. nekadar severse bi insan verdiği emek çaba da okadar çok ayrılıktaki üzgün ve kırgınlıgıda oda çoktur. Seni de duygularınıda çok iyi anlıyorum daha hersey yeni...

Duzgun bir adamla karsilasinca ben niye bu kadar canimi uzmusum diyeceksiniz. Arkadaslarin uzatmayin demesi aslinda bundan. Size yaramayan bir iliskiyi hemen bitirin ki sizin icin hayirli olacak olan gelsin. Iliskiyi cocuk gibi yasayan ayrilirken de cocuksu olur. Bu bile bu kisiden neden uzak durmaniz gerektigini gosteriyor. Siz tekrardan sevmek, sevilmek istiyorsunuz. Yoksa bu kisiye karsi olan duygularinizdan dolayi degil kafa karisikliginiz.

Burçlara öyle çok aman aman inanan bir insan değilim daha doğrusu pek bilgim yok ama akrep burcu erkeği diye bir şey var. Gerçekten şu ana kadar tanıdığım tüm akrep burcu erkekler ve sizlerin söylediklerine bakıyorum da, bu kadar insan yanılıyor olamaz hasta bunlar :)
Yok
Benimki doktor :rapci:

Back