• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Iyyy boyle bi dangoz da ben taniyorum. Ört bas edilen seyler bir süre sonra sizde fena patliyor zaten. Ek olarak sizinle tartişmamasinin nedeni sinsice "Ben sana bunu mecbur kabul ettirecem zaten!" düşüncesi. Klasik gelişmemiş eril kafa!

Kendisi açıkça söylüyordu. Benim bir şeyi anlamam için bir hareket görmem lazım. Konuşmayla çözemeyiz. Bana yap istediğimi göster. Ben de sinirden ölüyordum ama zamanla aşarız diyordum hep.

Sizin niyetiniz ayrilik degilmiş de biraz burun sürtmekmiş ama iş ciddiye binmiş sanki.

Fakat şunu cok emin söyleyebilirim: hayatiniz boyunca verdiğiniz en dogru kararlardan biri. Felaket geliyorum demiş resmen, adam gram yetiştirmemiş kendini ve size saygi duymuyor.
Dönmek gibi bir niyetiniz varsa intihar gibi bişi olur demedi demeyin.

Sanırım evet. Düzeltebileceğimi düşünerek burnu sürtsün istedim açıkçası.sorunların konuşularak halledilebildiğine İnanan ve genelde de çözebilen bir insan olarak hep bunun için çaba gösterdim. Beni çok seviyor ama karakteri böyle eksik yönlerini konuşarak çözmeye çalışırız dedim. Ki sevgisinden yine şüphe etmiyorum. Bence yine bir bahane arıyor bana ulaşmak için. Her gün sosyal hesaplarımı kontrol ettiğine adım gibi eminim.

Ama tanıdığım tüm akrep burcu erkekleri böyleydi. Aşırı derecede bencil. Çözümden uzak. Tuhaf. Son derece egolu. Şu an EGO’sundan aramıyor. Ben arasam koşa koşa gelir.

Benimki üstüne bir de inattı, kendisi de itiraf ediyordu zaten. Aynı evin içinde babasıyla haftalarca küs kalabilen birisiydi. Ayrılırken aşkından ölse de aramayacağını biliyordum, iyi ki de aramadı.
Bizim de en son ayrılma sebebimiz "ben sana ne dersem yapacaksın, ben başka türlü bir kadınla mutlu olamam" demesiydi açıkça. Herkesin karakteri farklı tabi ama benim için de kabul edilebilir bir şey değildi.
O kadar tanıdık ki anlattıklarınız, o dönem ferace giyerdim yakamın açılmasına söylenirdi, bayanlar arasında giydiğim kota karışırdı. Kendisi iş yerinde bayanlarla tokalaşır vs benim iş yerinde bi erkek arkadaşımla karşılıklı oturmamı sorun ederdi. Eskiden sevgi varsa bunlar halledilebilir zannederdim ama öyle değilmiş, bunlar çok ciddi sorunlarmış aslında. Zaten ayrılırken karakterini belli ediyor insanlar, sizinki de etmiş bence. Hayırlısı olmuş diye düşündüm ben okuyunca,öyle olur inşallah..

Aynı şeyler 🤦🏻‍♀️ O da bana annesiyle günlerce küs kaldığını anlatıyordu marifetmiş gibi. Sadece bir kere Böyle bir şey yaşamışlar annesi bir daha cesaret etmemiş çünkü günlerce yüzüne bakamamış falan filan. Ben asla sesimi çıkarmam kenara çekilirim diyordu.

Ve aynı şekilde çalıştığım yerde hiçbir erkekle tokalaşmamı samimi olmamı istemediğini söylüyordu. Görürsem çok kötü olur diyordu. Kuzenlerimle bile tokalaşmama müsaade edemeyeceğini söylüyordu. Kendisi de güya kuzenleriyle öyleymiş. Ama geçen de bir kuzeni fotoğrafın altına yakışıklım yazmış. Aralarında bir samimiyet olmasa öyle yazamazdı diye düşünüyorum. Ki samimi olsun zaten kuzen kardeş demektir bizde. İslami boyutuna gitmiyorum tabi ki ama bana garip gelmiyor samimiyet. Tuhaf olan onun tavrıydı.

son kez anlatman neyi degistirirdi? karsidaki resmen 12 ay boyunca diremis-anlamak istememis. sen 30 yasindaysan eski sevgilinde kesin 30 vardir- bu yasta bir adam cocukca seylere takiliyorsa ondan hayir gelmez.
yol verdigin iyi olmus. aslinda yüzügü kargoyla göndermen daha iyi olurdu

27 yaşında :( evet çocukça ve bencilce davrandı. Yüzüğü kargoyla yollamak gerçekten hiç aklıma bile gelmedi. Keşke öyle yapsaydım. Ben söz istemiyorum icraat istiyorum hareketlerinle göster diyordu. Kargoyla göndermem görüp görebileceği en güzel hareket olurdu ama düşünemedim🤦🏻‍♀️

Gerçekten 30 yaşında biri olarak artık bunları yazmaya utanıyorum ama sonuçta bu olayın içindeyim ve bir şey daha sormak istiyorum. Daha önce de bir ayrılık yaşamıştık 1,5 ay kadar ayrı kaldık. O zaman da beni instagramdan engellemişti. Sonra barıştığımızda konusu oldu. Yaptığın çok ayıptı demiştim. O da demişti ki senin beni engellemenden korktuğum için engelledim. Ben arada engeli kaldırıp sana bakıyordum. Sen engellesen göremezdim bunu göze alamadım demişti. Gerçekten de bazen ismini aratıyordum engeli kaldırmış görünüyordu sonra bakıyordum yine engellemiş oluyordu.

Şimdi yine hem Twitter hem instagramdan engellemiş. İnstagramdan engellediği için ismini aratsam da çıkmıyor. Ama Twitter’da profilini bulabiliyorum. O da benim paylaşımlarımı görebiliyor. Sizce öyle kalsın mı yoksa ben de onu engelleyeyim mi?

Bana böyle umursamaz gibi görünmek daha doğru geldi engellemedim ama o da sinir olsun istiyorum. Ne yaparsam sinir olur?

Aynı şeyler 🤦🏻‍♀️ O da bana annesiyle günlerce küs kaldığını anlatıyordu marifetmiş gibi. Sadece bir kere Böyle bir şey yaşamışlar annesi bir daha cesaret etmemiş çünkü günlerce yüzüne bakamamış falan filan. Ben asla sesimi çıkarmam kenara çekilirim diyordu.

Ve aynı şekilde çalıştığım yerde hiçbir erkekle tokalaşmamı samimi olmamı istemediğini söylüyordu. Görürsem çok kötü olur diyordu. Kuzenlerimle bile tokalaşmama müsaade edemeyeceğini söylüyordu. Kendisi de güya kuzenleriyle öyleymiş. Ama geçen de bir kuzeni fotoğrafın altına yakışıklım yazmış. Aralarında bir samimiyet olmasa öyle yazamazdı diye düşünüyorum. Ki samimi olsun zaten kuzen kardeş demektir bizde. İslami boyutuna gitmiyorum tabi ki ama bana garip gelmiyor samimiyet. Tuhaf olan onun tavrıydı.
Bu kadar olur ya, aynı profil resmen:) bayramda erkek kuzenime telefon ettim diye çıkışmıştı bana, bayramda da olsa aramayacakmışım. Sorunlu bunlar sorunlu, normal değil. İyi ki kurtulmuşuz

Gerçekten 30 yaşında biri olarak artık bunları yazmaya utanıyorum ama sonuçta bu olayın içindeyim ve bir şey daha sormak istiyorum. Daha önce de bir ayrılık yaşamıştık 1,5 ay kadar ayrı kaldık. O zaman da beni instagramdan engellemişti. Sonra barıştığımızda konusu oldu. Yaptığın çok ayıptı demiştim. O da demişti ki senin beni engellemenden korktuğum için engelledim. Ben arada engeli kaldırıp sana bakıyordum. Sen engellesen göremezdim bunu göze alamadım demişti. Gerçekten de bazen ismini aratıyordum engeli kaldırmış görünüyordu sonra bakıyordum yine engellemiş oluyordu.

Şimdi yine hem Twitter hem instagramdan engellemiş. İnstagramdan engellediği için ismini aratsam da çıkmıyor. Ama Twitter’da profilini bulabiliyorum. O da benim paylaşımlarımı görebiliyor. Sizce öyle kalsın mı yoksa ben de onu engelleyeyim mi?

Bana böyle umursamaz gibi görünmek daha doğru geldi engellemedim ama o da sinir olsun istiyorum. Ne yaparsam sinir olur?
Barışmak mı istiyorsunuz? Bence barışmayın. Annemden biliyorum kıskanç insanla ömür çok zor. Ki babam bu anlattıklarınızın %10 unu bile yapmazdı.
Eski erkek arkadaşınız hem kıskanç, hem bencil biri. İlişkide orta yolu bulmak yerine “benim dediğim olacak!” diye diretip sizin isteklerinize değer vermemesi bence sevgisini gölgede bırakıyor. Bir şekilde barışırsanız nasıl olsa bensiz olamıyor diye dozu arttıracak bir süre donra. Kendinizi yakmayın...

Barışmak mı istiyorsunuz? Bence barışmayın. Annemden biliyorum kıskanç insanla ömür çok zor. Ki babam bu anlattıklarınızın %10 unu bile yapmazdı.
Eski erkek arkadaşınız hem kıskanç, hem bencil biri. İlişkide orta yolu bulmak yerine “benim dediğim olacak!” diye diretip sizin isteklerinize değer vermemesi bence sevgisini gölgede bırakıyor. Bir şekilde barışırsanız nasıl olsa bensiz olamıyor diye dozu arttıracak bir süre donra. Kendinizi yakmayın...

Haklısınız. Şu an ne istediğimi ben de bilmiyorum. Ama çok uğraştım o kadar çabaladım. Kendince o da değişmek için çabaladı. Başka sorun ettiğim şeyler vardı bunları aşmak için elinden geleni yaptı ve aştı da. Şimdi böyle bitmesi canımı sıkıyor.

Evet böyle biriyle ömür geçiremem ama hiç mi başka yolu yok diye düşünmeden de edemiyor insan. Sonuçta seviyorum ve ayrılalı daha 3 gün oldu. Bir anda hadi tamam bitti aklımdan çıkardım gitti diyemiyorum. Hiçbir şey yapmayacağım asla bir adım atmayacağım tek bildiğim bu.

Ama o bir şey yapsın beni ikna etsin istiyorum galiba :(

Sanırım evet. Düzeltebileceğimi düşünerek burnu sürtsün istedim açıkçası.sorunların konuşularak halledilebildiğine İnanan ve genelde de çözebilen bir insan olarak hep bunun için çaba gösterdim. Beni çok seviyor ama karakteri böyle eksik yönlerini konuşarak çözmeye çalışırız dedim. Ki sevgisinden yine şüphe etmiyorum. Bence yine bir bahane arıyor bana ulaşmak için. Her gün sosyal hesaplarımı kontrol ettiğine adım gibi eminim.

Ama tanıdığım tüm akrep burcu erkekleri böyleydi. Aşırı derecede bencil. Çözümden uzak. Tuhaf. Son derece egolu. Şu an EGO’sundan aramıyor. Ben arasam koşa koşa gelir.

Siz geri döneceksiniz çok net!
Halbuki kurban kesmeniz gerekir. Şuan göremiyorsunuz bazı şeyleri, hala nelerin peşindesiniz. Neyse siz bilirsiniz, siz bu niyetteyken biz de nefes tüketmeyelim madem.
Iyi şanslar

Umursamazsan sinir olur. 100%

Evlenirseniz seni de küserek yola getirmeye calisir. Haftalarca küser. Sirf barismak icin evde huzursuzluk olmasin diye sen adim atarsin.
Madem ayrildin geri donme. Birak ne yaparsa yapsin

Biraz önce yazdı. Mesaj aynen şu şekilde:

Bir karşılık bekleyerek yazmıyorum. Her ne olursa olsun bir yaşanmışlık var ortada. Ben sana kin tutacak bir insan değilim. Kızgınlıkla yapmış olduğum şeyler. Bugün senden son bir kez bir şey rica edicem. Ayrılmış da olsak ne olursa olsun seni merak edicem ameliyattan sonra nasıl olduğunu söyleyebilirsen çok mutlu olurum. Tabi sen de istersen.
( Çarşamba günü burun ameliyatı olacağım)

Ayrıca eğer benden yana bir hak varsa helal olsun sonuna kadar. Sinirle engellemiştim bunun doğru olmadığını düşündüm. Her şeyi sildim ve bu da seninle son iletişimim olacak bundan en ufak şüphen olmasın. Sadece bunun için yazmak istedim. Kanlı bıçaklı da olsak merak edecektim. Her şey için teşekkür ederim. Hoşçakal.

Ne yapmaya çalışıyor sizce?

Bir karşılık bekleyerek yazmıyorum. Her ne olursa olsun bir yaşanmışlık var ortada. Ben sana kin tutacak bir insan değilim. Kızgınlıkla yapmış olduğun şeyler. Bugün senden son bir kez bir şey rica edicem. Ayrılmış da olsak ne olursa olsun seni merak edicem ameliyattan sonra nasıl olduğunu söyleyebilirsen çok mutlu olurum. Tabi sen de istersen.

Ayrıca eğer benden yana bir hak varsa helal olsun sonuna kadar. Sinirle engellemiştim bunun doğru olmadığını düşündüm. Her şeyi sildim ve bu da seninle son iletişimim olacak bundan en ufak şüphen olmasın. Sadece bunun için yazmak istedim. Kanlı bıçaklı da olsak merak edecektim. Her şey için teşekkür ederim. Hoşçakal.

Senin ex azda olsa bi anlamıs biseyi merak etmiş sormus.. benim sinirler suan zıplamıs durumda 😠😠😤😤😨😨😣

Hayat zaten çok yorucu. Sizi ekstra yoran bir ilişki, yaşamaya değmez. Duygusallıkta "çok cefa çektik ama bir gün her şeyi halledip mutlu oluruz" diye bir şey yok. Duygusal olarak seni zorluyorsa o ilişki kötüdür. Cefa çekip sefa sürme mantığı sadece maddi cefalar/emekler bakımından doğru.

Bir karşılık bekleyerek yazmıyorum. Her ne olursa olsun bir yaşanmışlık var ortada. Ben sana kin tutacak bir insan değilim. Kızgınlıkla yapmış olduğum şeyler. Bugün senden son bir kez bir şey rica edicem. Ayrılmış da olsak ne olursa olsun seni merak edicem ameliyattan sonra nasıl olduğunu söyleyebilirsen çok mutlu olurum. Tabi sen de istersen.

Kimbilir bu yazdığını kaç kere değiştirmiştir sen farklı anlama diye ya da gururundan ödün vermiş olmamak için.

Tek diyeceğim bu kişi seviyor.

Kimbilir bu yazdığını kaç kere değiştirmiştir sen farklı anlama diye ya da gururundan ödün vermiş olmamak için.

Tek diyeceğim bu kişi seviyor.

Her şeyi sildim bir daha iletişim kurmayacağım falan yazmış. Zaten ayrıldık çok normal değil mi silmesi. Neden böyle bir mesaj attı anlamıyorum.

Her şeyi sildim bir daha iletişim kurmayacağım falan yazmış. Zaten ayrıldık çok normal değil mi silmesi. Neden böyle bir mesaj attı anlamıyorum.

Belki sizin vereceğiniz cevapta barışırız umudu da vardır o kişide :) öyle olur ya hep küssündür sonra ikisinden biri bir laf atar ortaya. Diğerinin cevabıyla uzar gider barışılır filan. Sevmese, unutmuş olsa bu şekilde bir mesaj mümkün değil atamaz. Gururundan ödün vermemek için de araya bayağı birşeyler serpiştirmiş.

Siz cevap vermediniz mi?

Belki sizin vereceğiniz cevapta barışırız umudu da vardır o kişide :) öyle olur ya hep küssündür sonra ikisinden biri bir laf atar ortaya. Diğerinin cevabıyla uzar gider barışılır filan. Sevmese, unutmuş olsa bu şekilde bir mesaj mümkün değil atamaz. Gururundan ödün vermemek için de araya bayağı birşeyler serpiştirmiş.

Siz cevap vermediniz mi?

Evet olabilir 🤔 hayır cevap vermedim. Girip okudum o da çevrimiçiydi ben okurken. Sonra da çıktım.

Arkadaşlar dün erkek arkadaşımla ayrıldık.

İnsanlar bir konu hakkında büyük kavgalar edip zaman zaman çözüme de ulaşabiliyor. Ama biz tam bir yıldır yani ilişkinin başından beri hep aynı konular yüzünden kavga ettik ve bir arpa boyu yol alamadık. Birincisi giyimim ikincisi sosyal hesaplar. Ben kapalıyım ama pardesü vs giymiyordum tanıştığımızda. Kot pantolon giyiyorum ama üzerine mutlaka uzun şeyler giyiyorum. Ayak bileğim görünüyor diye sorun ediyor. Gömleğimin kolunu biraz geri çeksem indir diyor. Tamam doğru bir şeye yönlendirmeye çalışıyor belki ama bunu benim isteyerek yapmam gerekir. Baştan beni böyle gördü şimdi değiştirmeye çalışıyor. İkincisi de sosyal hesaplarımdan herkesi sildirmeye çalışıyor. Erkek arkadaşlarımı istemiyor.

Aşırı derecede bencil. Sadece kendi isteklerini dayatıyor. Örneğin instagramdaki tüm erkekleri sil diyor. Neden diyorum ben hoşlanmıyorum diyor. Sende de kızlar ekli diyorum al telefonumu sil ben sana silme demem ki diyor. İyi de benim böyle bir talebim yok ki ikimizin de arkadaşları olabilir. Herhangi bir aldatma vs olacaksa ben silsem de yapar karakterle ilgili bir durum bu.

Ve ben 30 yaşındayım. Liseli gibi onu sil bunu giyme vs. Katlanamıyorum gerçekten. Dün kendimi güzelce ifade eden bir mesaj yazdım. Artık bunlara dayanamadığımı ama konuşamadığımızı belirttim. Ben böyleyim diyerek ilişkiyi çıkmaza soktuğunu söyledim. Madem ki bu dilden anlıyorsun ben de böyleyim ve değişmeyeceğim dedim.

En son geldiğimiz nokta ayrılık oldu. Telefonda bitirmek istemem ama artık toparlayacak gücüm de yok, uygun olduğunda söylersen konuşuruz dedim. Gerek yok çokta önemli değil dedi. Onu çok iyi tanıyorum aşırı derecede öfkeliydi bence. Benim canımı acıtmak icin söylediğine eminim.

Evlenme teklif etmişti tek taş yüzükle. Yüzüğü konu etmek istemezdim ama bir şeylerde ciddi olduğumun farkına varmasını istiyorum. Yüzüğü vermek isterdim ama öyle diyorsan kardeşinin arkadaşına bırakırım oradan alırsın dedim. Bizim orada kardeşinin arkadaşı çalışıyor yolumun üzerinde. Oraya bırakacağımı söyledim. Bi 10 saniye kadar sessiz kaldı ve tamam dedi. Böylece ayrıldık.

Sabah baktım Twitter’dan beni engellemiş ama whatsapp ve instagramdan engellememişti. Şöyle düşündüm Twitter’ı ben gizli kullanmıyordum ben. Kızmıştı gizlemişti hesabımı. Gizliliğini tekrar kaldırdım diye sinirlendi engelledi diye düşündüm.

Sonra iş çıkışımda babam almaya geldi ve bahsettiğim yere yüzüğü bırakamadım. Ona da mesaj attım. Yüzüğü bugün bırakamadığımı en geç Cuma günü bırakacağımı söyledim tamam yazdı. Ve sonra baktım ki her yerden sildi beni çocuk gibi. Whatsapp instagram. İnstagramdan engellemiş bir de. Hiçbir şey yapmadım ben de.

Birkaç saat sonra whatsapptan yazdı. Yüzüğü oraya bırakmanı doğru bulmuyorum. Kimsenin bu konu hakkında bir şey bilmesini istemiyorum. Sana zahmet olmayacaksa müsait olduğun bir gün hastanenin orda bir yere bırakabilirsen ben de ordan alırım olur mu yazmış.

Sanki kan davalıyız. Yüz yüze gelemiyoruz. Bir yere bırakacağım ama nasıl bir yer acaba kaldırım taşı falan mı? Gerçekten çocuk gibi. Sırf istediği olmadı diye yaptığı şeyler gerçekten artık sabrımı taşırdı. Bir ay sonra aileler tanışacak isteme olacaktı ama Gerçekten çok yoruldum artık.

Nereye bırakayım diye sordum farketmez bir yere bırak bana haber ver dedi. O da biliyor ki kaldırıma bırakıp dönmeyeceğim ama yüz yüze görüşelim demediğini vurgulamaya çalışıyor. Çok komiksin kan davalı gibi asla yüz yüze gelmiyoruz dedim. Birazdan evden çıkıcam hastaneye geldiğimde nereye bıraktığımı yazarım gelip alırsın dedim. Belli ki ben öyle der demez çıkmış evden. Daha ben yoldayken mesaj attı. Hastanenin bahçesindeyim bir yere bırak ben alırım yazmış. Nerde olduğunu tahmin ettim oraya gittim yüzüğü yanından geçerken eline uzatıp yoluma devam ettim. Ne o durdu ne de ben. Zıt yönlere yürümeye devam ettik.

Çok uzun oldu biliyorum ama gerçekten çok üzgünüm. O kadar çok konuştum anlaşılmak için çaba sarfettim ki. Geldiğimiz noktayı hiç haketmedim. Ne olacak bilmiyorum. Lütfen bir şeyle söyleyin :KK43:
Sanirim seviyorsun sen gene de onun kizacagi şeyler yapma uzak dur gelecektir konuşmaya o zaman kendini anlat kabullendir olursa ne ala olmazsa zaten kaybedecek bir şeyin yok

Back