Saç Uzatma Yöntemleri 1 yıl boyunca resimli olarak saç uzatıyorum!

inşallahhhh :) 1 yıla hem sağlıklı hem de güzel saçlarımıza kavuşacağız :)

yıpranma yanma gibi sorunlar oluşuyor mu uygulama sonrası

Canım eğer ısısını ayarlayamazsan yanabiliyor saçlar. Şöyle açıklayayım; saçların ince telliyse ve sen düzleştiriciyi 230Cde kullanırsan riskli, 200, 210C kullanmalısın.

Aslında pek kolay bir şey değil bu işi tek başına yapmak. Çok iyi araştırıp iyi bir ürün seçmelisin.

Oy oy maşallah senin saçlar zaten baya uzun, bizden çok çok öndesin. Ama uçları kötü görünüyor uzattıkça al uçlarından.

Ayrıca fotoğraflara bakarsak uzamış saçların. Omuzdan aşağıya bakarak anlayabiliyorum bunu.

Son düzenleme:
Kestikten sonraki hali. Dokunmuyorum artık. Orda burda uzun saçlar görüp iç geçirmekten sıkıldım...

Eklentiler

• Fotoğraf0263.webp
    4 KB · Görüntüleme: 181

Teşekkür ederim canım benim bak şu şekil anlatayım sana .
Ben saçlarımın uçlarındaki kırıklara falan yada kötü görünüşe dayanamayıp kestiriyordum ama kendim kesmeye karar verdim ve dusta uçlarını eşitleyecek şekilde kesiyordum uçlarından ama benimle saçı aynı olan bi arkadaşım vardı saçı okadar yıpranıktı ki benden kat kat fazla kız asla kesmedi hiç hemde ben kesmeyecekmisin dediğimdede uçlarını kesmenin hiç bi faydası yok dipten uzuyor diyordu kızda kuaför okulunda.
Neyse su anda kızın saçları kalçasının uzerinde tam benimkini ise görüyorsun diyeceğim o ki kestirme bence bende artık kararlıyım kesmeyeceğim yani çevremde canlı canlı şahit oldum bu olaya ki kız oda arkadaşım :)
neyse 2. örneğime geçiyim lise de bi arkadaşım vardı saçları benim bu saçımdan 5 cm falan uzundu ve kız saçlarının ucuna bildiğin oksijen suyu sürüp düzleştirici ile üstünden geçmiş ve bu kısmı 10 cm var . yanık berbat o kadar kötü bi görüntüye sahip ki tuttugun kısım elinde kalıyo kızın saçında neyse kıza okadar kestir dedik kız bizi hiç takmadı kıyamam dedi . ben onun üstüne belki 10 kere kesim yaptırdım hem de her seferi omuzda olacak şekilde abartısız soyluyorum o zamanlar hiç düşünmeden kestirirdim cahillik :)
neyse şu anda kızın saçları kalçasının fazlasıyla altında ayakta durdugunda pant cebiniz olur ya onun falan altında duruyo barbi gibi bildigin :S yani kız bizi takmadı etmedi şu an bide o kırık ve sarı kısım da yok olmus çok fazla kalmamıs gayet güzel görünüyo örüp açtı hep kendi kendine düzeldi saçları

Rica ederim sen de uzun uzun yazmışsın ben de teşekkür ederim.

Haklısın bir süre kırık yanık demeyip sabretmemiz gerekiyor. Hatta sonunda yazdığın örme örneği çok faydalı, örmek saçları koruyor, ayrıca örerken elin saç diplerine yaptığı hareketler masaj işlevi görüyor.

Ama eğer saç taranmayacak kadar kötü durumdaysa kesilmeli , çünkü o durumdaki saç tararken bütünüyle zarar görüyor. Ben kendi saçlarımda bunu farkettim. Resmen yolunuyordu tararken Bu son kesimimdi zaten, yanıklardan büyük oranda kurtuldum. Bir de sütyen hizama gelince düzenli olarak uçlarından alıp boyadan kurtulacağım. Doğal saçlarımı uzatmak istiyorum. Ondan sonra gelsin papatya suları, ıhlamurlar...

O arkadaşını merak ettim. Ben tam bi uzun saç delisiyim ve kalçaya kadar gelen saçlara bayılırım. Hele boyu uzunsa veya fiziği ince yapılıysa, tarzı da alışılmışın dışındaysa bir kadını müthiş gösterir o uzunlukta saç. Konum bile var bakabilirsin.

bakarım bende uzun saçı çok seviyorum . yani saçın uzunsa şekil vermeye bile gerek yok ör aç gitsin.
yada diplerden itibaren ör 1 gün öyle bekle dipten uca kadar kıvırcık ve dalganın orta hali bi saç oluluyor birde onun kalçanda oldugunu düşün of ne güzel bi görüntü ya .
Şubata kadar uzatmak hedefim bakalım :)
bende saçlarımı her gece yıkayıp örüyorum artık :)

konunun ismi tam olarak ne bulamadımda

Slm cnm nsl gidiyo bakim ?
Az kaldi 24 agustosda geliyo foto :)

Slm cnm nsl gidiyo bakim ?
Az kaldi 24 agustosda geliyo foto :)

Günü gelince yazacaktım ama şimdi yazayım bari. Dün saçımı yıkadıktan sonra kafamdan aşağı maden suyu döktüm, fokur fokur etti. Bunun sebebi de şu, bir haftadır saç derim kaşınıyordu. Ben sıcak havadan diye düşündüm ancak saç nezlesi diye bir şey varmış. Deri hava almadığı için oluyormuş. Maden suyu iyi gelir demişler, ben de böyle yaptım. Gerçekten de kesildi kaşıntı. Bazen yaptığımız bakım da böyle bir soruna sebep olabilir, bu yüzden her banyoda maden suyu kullanma kararı aldım.
Saçlarım uzadı gibi hissediyorum da 2 ya da 3 cm sanırım.

Ilk kez duydum ama aklimda bulunsun bisey olursa uygularim :)
Ben saclarim icin yorum yapmicam 24unde fotoda gorucez.
sende foto cekiyosun demi? beraber basladik beraber devam :)

Eveet.ayin 24u sendromu: saclarimi uzatmaya baslayali 3 ay oldu ilk fotoyla en sondaki fotoda uzunluk olarak bi farkmi sence ? Foto kalitesi iyi olmadigindan saclarimin canliligi guzel cikmamis ama saclarim 3.fotodaki gibi dusunuyorum.

Eklentiler

• 10637633_673273249428669_357746325_n.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 214
24.08.2014

Bu ayki fotom da bu.

@misspoet Fotoğraf tam gününde çekildi ancak bilgisayarımda sorun vardı. Yükleme biraz gecikti, kusura bakmayınız.

@gules Üstteki katlarda bariz uzama var, devam devam. Olacak.

+ Bu ay ekstra olarak maden suyu kullanmaya başladım.

QUOTE="misspoet, post: 36630278, member: 611231"]Hani fotograf? [/QUOTE]
Foto gorunmuyomu ?? Ekledim ama

Evet demi aslinda ceketimin cizgisinin altina gelmis altlardada uzama var yani :) musmutluyum aslinda uzamasindan daha cok saglikli uzuyo ona daha cok seviniyorum. Benimde sampuanim bitmek uzere toplam 3-4kullanimlik kaldi. Yeni sampuan duydum onu alicam.
Maden suyu saca zarar vermiyomu peki? Kurutmuyomu mesela ?
Senin sacindada uzama var bence

Koltukalti seviyesine bakinca biraz uzama var :)
G gues canim ben konu sahibine demistim seninki bariz uzamis bakimlara devam

Yok kurutmuyor. Zaten ben saç kremi kullanıyorum. Sırf deriye faydalı diye yapıyorum

Saçlarını aynı renge boya..
Böyle çok kötü duruyor..
Aynı renk olsun o şekilde bakımına devam et çok daha iyi olur..
Uçlarıda cansız gibi duruyor

Hangi bakımları yapıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…