Saçlarını aynı renge boya..
Böyle çok kötü duruyor..
Aynı renk olsun o şekilde bakımına devam et çok daha iyi olur..
Uçlarıda cansız gibi duruyor
Hangi bakımları yapıyorsun ?
Şampuan kaç ml? Benimki 500 ml, ben yarım şişe döktüm.Kılzar çam terebentini şampuanın içine ne ölçüde döküyorsunuz
kızlar bide benim aklıma geçen gün bi fikir geldi eski bi tişörtü giydim saçımın nerde olduğunu anneme çizdirdim :) her ay yapıp uzamanın kaç cm olduğunu tam olarak öğrenebilirizz :)
Saçlarını kendin nasıl kesiyorsun tam olarak resimli olarak paylaşır mısın bende kendim kesmeyi düşünüyorum kuaförler kırıklarını al deyince baya bi kesiyorlarValla ben iyice kestim saçlarımı, 3 parmak falan gitti.Dayanamadım, çok kuru, katır kutur, sürekli dolaşıyordu. Tararken ekstra zarar veriyordum. Her hafta kesmektense bir seferde hallettim, şu an yumuşacık artık kesmem herhalde. Uzamayı kahküllerimden daha iyi anlıyorum, iyice kendi rengime yaklaştı.
Fotoğraf eklerim.
Çam terebentin iyidir benim de şampuanımda var.
bence bayağı uzama var canım maaşallah.Eki Görüntüle 1252671
4aylik sac uzatma rutinim :) evet fazla uzamamis gorunuyor ama ben hafta sonu gidip kisalttim biraz yani amac kiriklarimi aldirmakti 4ay olmustu aldirmayali ama kuaforum hic kiriklarin yok sayilir demesine ragmen 2cm keserek saclarimi kisaltti
Tam 4aydir sacima hic bir sekilde kimyasal bisey degmedi, bu arada ikinci sampuana gectim bu kez baska bi sampuan kullaniyorum (bilginize organic sampuan kullaniyorum) Bu ay sacima hic bir sekilde bisey uygulamadim uzamasi icin nefes alsin istedim gelecek ay haftada 1 x rutine baslicam
Birsey farkettim saclarim eskisinden daha az dokuluyorrrrr
tesekkur ederim tatlim, kuaforum 1 cm az keseydi iyiydi ama neyse saglikli saclarla gezinmek daha hos. ekimde tekrar bakimlara basliyorummmmmbence bayağı uzama var canım maaşallah.
DÜZELTME 24.09.2014 : Saç kremi kullanmayı bıraktım, saçımı yıkadıktan sonra maden suyu döküyorum + zinco hapına başladım.
Gerçekten bariz uzamış.Eki Görüntüle 1281357
Aylik foto eklenmistir :) 5ayda saclarimin uzamasi bukadar oldu
Güzel uzamisEki Görüntüle 1281357
Aylik foto eklenmistir :) 5ayda saclarimin uzamasi bukadar oldu
Tesekkur ederim :)Güzel uzamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?