Saç Uzatma Yöntemleri 1 yıl boyunca resimli olarak saç uzatıyorum!

Kizlaaaaaaarrr bende varim hosbuldummmm :) bende sampuanima cam terebent esansi koyuyorum , bir devazgecilmezim bebe yagim (dustan sonra islak sacima surup tariyorum) saclarim cok kuruyor diyenlere kesinlikle oneririm cunku benim de saclari asiri kuru , cok iyi geliyor bana , bu arada ilk resim agustos , ikinci resim kasim ayi birkac gun once cektim , opuyorummmmm
Hoşgeldiniz topiğe. Bebek yağını denemiştim ama ben de pek etki yapmadı. Saçlar da uzamış bu arada.

Kizlaaaaaaarrr bende varim hosbuldummmm :) bende sampuanima cam terebent esansi koyuyorum , bir devazgecilmezim bebe yagim (dustan sonra islak sacima surup tariyorum) saclarim cok kuruyor diyenlere kesinlikle oneririm cunku benim de saclari asiri kuru , cok iyi geliyor bana , bu arada ilk resim agustos , ikinci resim kasim ayi birkac gun once cektim , opuyorummmmm
selamm ben de şampuanıma çam terebentin koyuyorum bariz bir uzama var sen hangi şampuanı kullanıyorsun acaba kaç milimlik??bir de çam terebentinden ne kadar koyuyorsun şampuana kendi kapağıyla şimdiden sağol bu arada saçların çok güzel özellikle rengi ama doğal tabiki biliyorum

Hoşgeldiniz topiğe. Bebek yağını denemiştim ama ben de pek etki yapmadı. Saçlar da uzamış bu arada.
Hosbuldum canimm valla benim hem cildim hem saclarim cok kuru o yuzden yillardir kullanirim bebe yagi cok iyi geliyor bana utanmasam icecem yani :p sac kremi zararli zaten sacim da ince telli gordugun gibi , o yuzden kimyasallara karsiyim sacimi da hic boyamam . Aslinda bitkisel sampuan kullanmak istiyorum ama hepten kupkuru olur diye korkuyorum , sampuanim haci sakir badem sutu ozlu , icine de bir kapak cam terebent katiyorum oyle iste...

selamm ben de şampuanıma çam terebentin koyuyorum bariz bir uzama var sen hangi şampuanı kullanıyorsun acaba kaç milimlik??bir de çam terebentinden ne kadar koyuyorsun şampuana kendi kapağıyla şimdiden sağol bu arada saçların çok güzel özellikle rengi ama doğal tabiki biliyorum
Aleykum selam sagolasin canim , boya yok sacimda :) sampuanim haci sakir badem sutu ozlu 600 ml lik siseye cam terebent esansinin kendi kapagiyla bir kapak ekliyorum , aktarci cok katmayin fazlasinin yarari olmaz demisti

Back
X