Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahküllerim şu an yarısı siyah yarısı kendi rengim. 2 aydan kısa bir sürede tümü kendi rengim olursa ne mutlu bana..![]()
simsiyah saçların kısalmış mı canım daha uzundu sanki
resim resim bende senle uzatmak istiyorum tatlım mümkünmüdür ? bende bakımlarla uzatmak istiyorum ama uzamıyorlar fazla
Evet biraz kestim uçlarından. ChopSuey'in dediği gibi kesmeyeceğim artık, kahküllerimi keserim sadece. Yıllardır çabalıyorum uzatmak için, yeter artık bu sefer uzayacak o kadar!![]()
Kahküllerimin resmi mi? Canım elimdeki telefon o kadar kötü çekiyor ki boyayla kendi saç rengim ayırt edilemez. Yani kahküller siyah görünüyor.
Tabi uzatalım. Ben sinameki ve sarımsaklı şampuan kullanıyorum. Sinameki çok etkili bir kür, tabi kişiden kişiye değişebiliyor etkisi.
Biraz kötü bir çekim ama napayım tek başıma anca bu kadar.Üzerine tıklayıca büyüyor resim.
Şimdi böyle sırtımda, bakalım kaç ayda ne kadar uzayacak.
Eki Görüntüle 1204137
Biraz kötü bir çekim ama napayım tek başıma anca bu kadar.Üzerine tıklayıca büyüyor resim.
Eki Görüntüle 1204137
anladım benim telefonda öyle canım :) ben geçen keratin bakımı yaptım şimdi sülfatsız şampuan kullanıyorum..hardal maskesi diye bir maske uyguladım aslında etkiliydi ama saçtan çıkması zor diye bıraktım 6 uygulamadan sonra..birde benim uçlarda kırıklar var sanırım dipten uzuyor bakıyorum boy hep aynı
Saçların fotoda canlı görünüyor, kesmeme kararın yerinde olmuş.Rengi de güzel. Uzatacağız inşallah.
![]()
Saclarin Cok Guzel Yaa *-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1204137
kızlar bende brezila fönü düşünüyorum sizin yorumunuz nedir bu konuda ?
Eki Görüntüle 1200154 24.07.2014
Başlangıç fotoğrafım bu... Bu fotoğrafı saçlarımı yıkayıp taradıktan sonra çektim... Yani doğal hali. 1 yıl boyunca her ay böyle fotoğraf çekip saçlarımın ne kadar uzadığını ve ne gibi değişimler olduğunu yazacağım.
Yaptıklarım:
-Sinameki kürünü uyguluyorum...(Badem yağıyla birlikte. Hint yağı da olur)
-Şampuanıma çam terebentin koydum.
-Diyete girdim, abur cubur yemeyi kestim.
-Banyoda saçımı şampuanladıktan sonra saç kremi uyguluyorum.
Bu kadar. 1 yılda nasıl bir değişim olacağını merak ediyorum.![]()
Bir şey soracağım cam terebentli şampuanınızı kullanınca saçınızda yağlık hissi kalıyormu
Şu an hala aynı boyda uçlarından kestiğim için fakat dipler uzuyor.
Birazdan yapacağım kürü sanırım 7. kür oluyor. Bir hafta daha yapıp iki hafta ara vereceğim.
Aslında kesmemem gerekiyor ne kadar uzadığını anlamam için ama uçları çok kötü yanıklar var. Biraz kesiyorum, yumuşuyor saçlar ama bir iki hafta sonra yine katır kutur. Yanık derdi bir bitse uzayacak saçlar.![]()
Ben 1 ayda çok bir değişim beklemiyorum tabii de uzadığını hissettim biraz. Bir de kalınlaştı sanki. Çam terebentin iyi geldi.![]()
Ben yapmıştım 2 ya da 3 sene önce. Çok güzel bir şey biraz zor uygulansa da. Uyguladıktan sonra saç boyamak yok ve özel şampuan kullanmalısın.
Albümler görünmüyor, görünse benim albümümdeki resimleri de görürdün. Şu konuyu incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-brezilya-fönü-keratin-tedavisi-yapmanın-İncelikleri.417209/
Sizin saçlarınız güzel duruyor, gür.Eki Görüntüle 1215973 Eki Görüntüle 1215974
sizce nasıl bu oruçta değil geçen oruçta omzumdaydı saçlarım . ve bu sureçte 4 5 boyamada sarı ve koyu renkler arasında gidip geldim ve bu nedenle şırı açıcı kullanmak zorunda kaldık . ombre mı adını tam bılmıyorum ve uclarına sarı attırmıstım oda var ucşarı mahvolmuştu resmen kıyamadım 3 4 cm kestim 3 4 ayda bir . bu boyda ve kalınlıkta işte
Sizin saçlarınız güzel duruyor, gür.
birde hızlı uzamaya başlasa artık
birde dökülme sorunum vardı , cam terebentin ve kullandıgım seyler etkisini gösterdi sanırım dökülmüyor artık . ve sanki gürleşti gibi geliyordu bana sizde aynı yorumu yaptıgınıza göre gürleşmiş :)