Saç Uzatma Yöntemleri 1 yıl boyunca resimli olarak saç uzatıyorum!

Saçlarını aynı renge boya..
Böyle çok kötü duruyor..
Aynı renk olsun o şekilde bakımına devam et çok daha iyi olur..
Uçlarıda cansız gibi duruyor:KK17:

Hangi bakımları yapıyorsun ?

Saçlarımın uçlarında röfle vardı geçen seneden, rengi aktı tabii bu zamana kadar. Ben de hiç ellemedim. Uzayınca düzelteceğim hepsini. Uçlarında kırık yok, boyadan dolayı öyle görünüyor. Şimdi boyama düşüncem yok. Hangi bakımları yaptığımı da bunca sayfada yazdım zaten. :KK66:

Kılzar çam terebentini şampuanın içine ne ölçüde döküyorsunuz

kızlar bide benim aklıma geçen gün bi fikir geldi eski bi tişörtü giydim saçımın nerde olduğunu anneme çizdirdim :) her ay yapıp uzamanın kaç cm olduğunu tam olarak öğrenebilirizz :)

kızlar bide benim aklıma geçen gün bi fikir geldi eski bi tişörtü giydim saçımın nerde olduğunu anneme çizdirdim :) her ay yapıp uzamanın kaç cm olduğunu tam olarak öğrenebilirizz :)

Süper fikir. Gerçekten bu aklıma gelmemişti, bunu ben de yapaym. Zaten kullanmadığım tişörtümü giyip çekiyorum fotoları. :KK45:

IMG_20140924_1[1].webp 24.09.2014
Saçlarım[1].webp Bu da şakaklarımda çıkan saçlar...

Fotoğrafları hep saçımı yıkayıp taradıktan sonra çektiğim için böyle elekriklenmiş görünüyor, kusura bakmayın. Bu ay saçlarımda dökülme başladı, büyük ihtimal mevsimsel. Geçen sene de olmuştu çünkü. Ama canım sıkıldı yine de.
Bu ayın değişikliği; saç kremi kullanmayı bırakmam + zinco hapına başlamam.:KK16:

Valla ben iyice kestim saçlarımı, 3 parmak falan gitti. :KK43: Dayanamadım, çok kuru, katır kutur, sürekli dolaşıyordu. Tararken ekstra zarar veriyordum. Her hafta kesmektense bir seferde hallettim, şu an yumuşacık artık kesmem herhalde. Uzamayı kahküllerimden daha iyi anlıyorum, iyice kendi rengime yaklaştı.
Fotoğraf eklerim.

Çam terebentin iyidir benim de şampuanımda var. :KK66:
Saçlarını kendin nasıl kesiyorsun tam olarak resimli olarak paylaşır mısın bende kendim kesmeyi düşünüyorum kuaförler kırıklarını al deyince baya bi kesiyorlar :D :)

bende deneyeceğim.. saçlarım ince telli ve çok az... bakım yağları serumlar falan kullanıyorum ama çok bir değişiklik olmadı.. o yüzden hep kısa kestiriyorum, erkek arkadaşım sinir oluyor :) ona güzel bir sürpriz olur :)

PhotoGrid_1411593096073 (2).webp

4aylik sac uzatma rutinim :) evet fazla uzamamis gorunuyor ama ben hafta sonu gidip kisalttim biraz yani amac kiriklarimi aldirmakti 4ay olmustu aldirmayali ama kuaforum hic kiriklarin yok sayilir demesine ragmen 2cm keserek saclarimi kisaltti:eek:
Tam 4aydir sacima hic bir sekilde kimyasal bisey degmedi, bu arada ikinci sampuana gectim bu kez baska bi sampuan kullaniyorum (bilginize organic sampuan kullaniyorum) Bu ay sacima hic bir sekilde bisey uygulamadim uzamasi icin nefes alsin istedim gelecek ay haftada 1 x rutine baslicam
Birsey farkettim saclarim eskisinden daha az dokuluyorrrrr :KK45:

Eki Görüntüle 1252671

4aylik sac uzatma rutinim :) evet fazla uzamamis gorunuyor ama ben hafta sonu gidip kisalttim biraz yani amac kiriklarimi aldirmakti 4ay olmustu aldirmayali ama kuaforum hic kiriklarin yok sayilir demesine ragmen 2cm keserek saclarimi kisaltti:eek:
Tam 4aydir sacima hic bir sekilde kimyasal bisey degmedi, bu arada ikinci sampuana gectim bu kez baska bi sampuan kullaniyorum (bilginize organic sampuan kullaniyorum) Bu ay sacima hic bir sekilde bisey uygulamadim uzamasi icin nefes alsin istedim gelecek ay haftada 1 x rutine baslicam
Birsey farkettim saclarim eskisinden daha az dokuluyorrrrr :KK45:
bence bayağı uzama var canım maaşallah. :nazar::KK25:

DÜZELTME 24.09.2014 : Saç kremi kullanmayı bıraktım, saçımı yıkadıktan sonra maden suyu döküyorum + zinco hapına başladım.

canım internetimde bi sorun ar 12 sayfayada bakamadım hangi sampuanı kullanıyorsun acaba adını sorabilir miyim

ykyk ykyk İlk 2 ay Elidor kullandım, şimdi Loreal Elseve Arginine Direnç şampuanını kullanıyorum.

Ben de katılıyorum bu topice.
Temmuzda boş bir animda kuafore gittim. Rofle ya da gölge yaptı kalın kalın. Saçım daha önce hiç işlem gormemisti. Hiç hoşuma gitmedi ve 20 gün sonra hemen kapattirdim. Doğal saçım açık kestane-kestane arası bir kahve. Koyu kahveye 2 kez boyandi. En son da 15 eylülde boyandi ve şimdi tekrar doğal sacima dönmesini bekliyorum. Ilk başta hiçbir şey yapmadım. Sonra baktım ki bu süreci hızlandırmak lazım. Neler yapabileceğimi araştırdım.
Aksu vitalin içinde birçok yağ olan saç bakım yağını aldım, içine ayrıca hint yağı, sarımsak yağı, Hindistancevizi yağı, buğday yağı ve ceviz yağı da ekledim. Bunu haftada 1 kez yapacağım. Ayrıca masaj olarak haftada 1 de cam terebentin ve badem yağı yapıp 15 dakika bekleyeceğim. Şampuan olarak organix biotinli sampuana başladım. Otaci argan bakim maskesi kullaniyorum. Organix cok kuru yapili oldugundan. Ayrıca çinko ve solgarin 5000lik biotini. Henüz 2 hafta oldu. 2 ay içinde 3 cm uzamis saçım bakimlar olmadan. Saçım oldukça uzundu belime kadar olmasa da. Kuaföre biraz kes dedim ama 15 cm kadar kisaltti. Dert değil yine de. Benim amacım boyadan kurtulmak olduğundan... Uzattikca kisaltmak ve yaza kut kestirmek istiyorum. Umarım boyadan en kisa surede kurtulurum.
HC care bakım yağını aldım. Bu bakim yağı ile 1 ayı geçirdikten sonra onu da dönüşümlü olarak kullanacağım. Yağa da arada bmiks katmayi düşünüyorum. Beslenme çok önemli bu arada. Bol su da. Ayrıca saç derime masaj yapıyorum.
Uzun yıllar sonra 14 senedir hiç kısa saç kullanmamis biri olarak kısa saçı deneyimlemek zorunda kalacağım. Boyaya ömür boyu bulasmayi düşünmüyorum.
şampuan içine bir şey katma fikrine sıcak bakmadım. Cam terebentin saçı da kurutuyormus benim de kuru saçlarım maalesef.
Gelişmeleri ben de paylaşacağım. 15 aralık 3. Ayım olacak boyadan sonraki. Umarım hepimiz istediğimiz uzamayi yakalar amacimiza ulasiriz.

Kizlaaaaaaarrr bende varim hosbuldummmm :) bende sampuanima cam terebent esansi koyuyorum , bir devazgecilmezim bebe yagim (dustan sonra islak sacima surup tariyorum) saclarim cok kuruyor diyenlere kesinlikle oneririm cunku benim de saclari asiri kuru , cok iyi geliyor bana , bu arada ilk resim agustos , ikinci resim kasim ayi birkac gun once cektim , opuyorummmmm

Eklentiler

• index.webp
    index.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 1.834
Back
X