• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşındaki oğlum kendisine bakan anneannesini artık görmek istemiyor ::::(

verdiğin karar cok doğru ve yerinde umarım cok eğlenirsiniz.benimde kardeşimin ayağına çaydanlık dökülmüştü hemde kızımın gözünün önünde uzun süre dayısına yaklaşamadı odaya girdiğinde korktu uzak olmasına rağmen webcam yada tel gördüğünde ağladı offf anne offff falan dedi yani bayağı zorlu bir süreçti ananesi ile yaşadığı durumda aynı böyle olabişlir.tatil olayına gelince kızım şimdi 2 yasında gecen sene gittik ve cok eglendilk hele kızım onun mutluluğu herseye değerdi bir an olsun bırakmayı düşünmedim yemek sorunun cok kolay halledersin otellerde cocuk menüsü oluyor ve onlara ayrı yemek odaları süper..ve sana tavsiyem bu kadar titiz olma lütfen yarın bu cocuk okula gidecek kreşe gidecek parklarda oynuyacak lütfen mikroplara da alışmalı bağışıklık kazanmalı yoksa çok üzülürsün...

yaaa arkadasım git gez eglenmene bak dogru söyluyosun otelde kim nası yaptı belli deil
emeklıyo cocugu nere koyucanda emeklicek otel odasına aykkabıyla giriyosun her yeri ne kadar temız olsada toz pislik götüryo
ev gibi olurmu ... biz bu kadar üstüne düşüyoruz o sana ilerde kac gün bakıcak acaba bide onu düşün hem göturmeme sebebinde onu düşünmen oda harab olucak orda senıde harap edıcek

temmuzda tatile gittik oğlumla beraber.orda üst solunum enfeksiyonu oldu.dr hava iklim değişimin adapte olamamış dedi.2. Gün ilk kez 39.5 dereceyi gördük termometre de.inanılmaz üzüldüm yarıda kesip geri döndük yol desen daha eziyetliydi.geldiğinde dünyanın antibiyotiğini içti.yeni yeni düzeldi zavallı.benim bırakıcak yerim yoktu.yoks anneme neden bırakmıyayım?herkesin kafasını dinlemeye hakkı var.sokağa atmıyo ya çocuğunu ne kadar büyük tepkiler bunlar...şaştım valla.

Sabah 5bucukta evden çıktık
Havaalanına geldik
Uyandı
Uçakta sorun çıkarmadı
Otelde saskindi
Havuz ve simit almıştık
Gördü Çıldırdı
Kahvaltısını yaptı
Öğle yemeğini çıkardı :(
Bu arada gece öldürüyordu
Peditus verdim
Bol kremledik
Yarım
Saat havuz basında uyudu bende guneslendim
Öğle yemeğinden sonra
Odaya çıktık sarhoş gibiydi :)
2,5 saat uyuduk
Esım uyandırdı
Merak etmiş
Saat 5 olmuş
Biraz havuza girdiler babasıyla
Bende guneslendim
Gunes yakmadı tabi
Aksam yemeği
Ve uyudu 10da
Zor dayandi

belkide biz süre ilgilenmediği için kızmıs annaneye sevdiği seyler alsın zamanla düzelir
ama kusura bakmasın kimse
bana cocuğu bırakıp tatile gitmek tuhaf geliyor
bizkimin için varız kimin için tatile gidiyoruz
cocuğumuz eğlensin değişik yerler görsün die
siz neden cocuğunuzu mahrum bırakıyorsunuz

ben hiç kızımı bırakmam tatil burnumdan gelsede yeterki o eğlensin mutlu osun

bir kaçç ay önce bu yzaıyı yazmısım..
kızımla tatile gittik ve burnumuzdan geldi yarıda tatili kesip eve geldik...
bir daha cocula tatil işini bir kez daha düşünücem :)

anneaneyi sargılı gorduyse bundan korkmus olabılır. bı oyun ıcınde bu sargı olayını kendı kolunda dene bebegın ıle bırlıkte sonra onun cıkarmasını ıste ıse yarayabılır.

büyük konuşmak istemem ama çocuğumu bırakıp tatile asla gitmem.şu an 8 aylık,önümüzdeki yıl onun adına tatil planı yapıyorum.yaz gelse de denizle tanışsa diye...
siz çocuğunuzun anneannesinden korkmasına tatile nasıl bırakıp gideceğim diyerek endişeleniyorsunuz.
konunun devamını okumadım bu arada,ilk mesaja istinaden yazıyorum.

vallaha arkadaşlar sizlere şaştım kaldım hele konu sahibine ikikere şaştım asla kocamla başbaşa kalmak uğruna çocuğumu bu kadar uzun süre bırakmak istemem onu geç hastalanırmışda yok burnundan gelirmişde gitme ozaman yansın biletde tatide parada hiçbişey ama hiçbişey kızımın bensiz olduğunda kişiliğine açılan yarayı tamir edemez mecbur kalmadıkca hastalık iş ölüm kalım Allah korusun bırakmayın bebeğinizi kimselere burnunuzdan geldiyse geri dönün hastalandıysa erteleyin lütfen bencil olmayın. ayrıca sokağa atma meselesi değil bu ana baba en güvendiğimiz insanlar elbette ama siz ondan ayrıyken başına bişey gelse neolacak

bu arada tatil için ölüdenizi çocuklarla raht edebilmek adına söylüyorum şiddetle tavsiye ederim

büyük konuşmak istemem ama çocuğumu bırakıp tatile asla gitmem.şu an 8 aylık,önümüzdeki yıl onun adına tatil planı yapıyorum.yaz gelse de denizle tanışsa diye...
siz çocuğunuzun anneannesinden korkmasına tatile nasıl bırakıp gideceğim diyerek endişeleniyorsunuz.
konunun devamını okumadım bu arada,ilk mesaja istinaden yazıyorum.

Benim şu an 1 aylık oğlum var bu sene tatil düşünmüyoruz kendini toparlayana kadar. Yaşı ilerleyince bir kaç günlüğüne de olsa anneme bırakıp tatile gitmeyi düşünürüm. Çünkü evlilik kurumunun sağlıkla devam edebilmesi için eşlerin birbirine zaman ayırması gerekli. Ama bu her tatile çocuğum olmadan çıkacağım anlamına gelmez. Elbette ailece tatiller de yapacağız.Bunun bencillikle alakası yok,karı koca birbirine ne kadar zaman ayırırsa o evlilik o kadar sağlıklı olur ve bu çocukların yararınadır. Ama tabi çocuğunuzun benim annem gibi gözünüzü arkada bırakmayacak bir bakıcısı olmalı. Çocuk olduktan sonra evlilik bağlarının gevşemesine bu "bencillik olur çocuğum olmadan hiç bir yere gitmem" düşüncesi yol açıyor.İnanın eşimizin de en az çocuklarımız kadar ilgiye ihtiyacı var,kafa dinlemeye ihtiyacı var. Bunu bencillik olarak görmeyin. Önce eşinizle aranızdaki bağlar sıkı olmalı ki,birbirinize zaman ayırmalısınız ki çocuğunuz bu güvenle beslenmeli. Bunun yararını gören aileler etrafımda çok var. Bir babanın çocuğuna vereceği en büyük hediye annesini sevmektir. Bunun kalıcı olması da eşlerin de ara sıra bir kaç gün de olsa başbaşa kalmasıyla mümkündür. Sevginin kalıcı olması dileğiyle..

Son düzenleme:
Benim şu an 1 aylık oğlum var bu sene tatil düşünmüyoruz kendini toparlayana kadar. Yaşı ilerleyince bir kaç günlüğüne de olsa anneme bırakıp tatile gitmeyi düşünürüm. Çünkü evlilik kurumunun sağlıkla devam edebilmesi için eşlerin birbirine zaman ayırması gerekli. Ama bu her tatile çocuğum olmadan çıkacağım anlamına gelmez. Elbette ailece tatiller de yapacağız.Bunun bencillikle alakası yok,karı koca birbirine ne kadar zaman ayırırsa o evlilik o kadar sağlıklı olur ve bu çocukların yararınadır. Ama tabi çocuğunuzun benim annem gibi gözünüzü arkada bırakmayacak bir bakıcısı olmalı. Çocuk olduktan sonra evlilik bağlarının gevşemesine bu "bencillik olur çocuğum olmadan hiç bir yere gitmem" düşüncesi yol açıyor.İnanın eşimizin de en az çocuklarımız kadar ilgiye ihtiyacı var,kafa dinlemeye ihtiyacı var. Bunu bencillik olarak görmeyin. Önce eşinizle aranızdaki bağlar sıkı olmalı ki,birbirinize zaman ayırmalısınız ki çocuğunuz bu güvenle beslenmeli. Bunun yararını gören aileler etrafımda çok var. Bir babanın çocuğuna vereceği en büyük hediye annesini sevmektir. Bunun kalıcı olması da eşlerin de ara sıra bir kaç gün de olsa başbaşa kalmasıyla mümkündür. Sevginin kalıcı olması dileğiyle..

o kadar güzel yazmışsın ki hislerime tercüman oldun benım uzun süre yanı bi kac gün bırakacak kimsem yok ama arada bi kac saatligine görümceme eltime bırakıp yemege gidiyoruz gezmeye cıkıyoruz ..
cocukla gidecek olsam dısarda oda perişan oluyo uykusu gelıyo mızmızlanıyo
ne gerek var

Back