• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşındaki oğlum kendisine bakan anneannesini artık görmek istemiyor ::::(

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba anneler
öyle dertliyim ki...
1 yaşında minik oğlum
her anımızda annem vardı yanımızda
9ay annem baktı
yemesinden içmesine
banyosundan gezmesine
herşeyiyle ilgilendi
ben dersaneye gidiyordum
gece ben bakıyordum
sonra annemin omzu kırıldı
ilgilenemedi
bu süreçte babam baktı
ve oğlum anneanne delisiyken birden dedesine aşık oldu
annemi istemiyor
kendine dokundurmuyor
sevmesine izin vermiyor
kucağına alınca katıla katıla ağlıyor
bugün pazara gittik annemle
5 dakika tut arabasını alayım geleyim dedim
aman yarabbim
pazar yıkılıo resmen ağlamasından
hemen kucağıma atladı
içini çeke çeke bir hal oldu :(
markette kasadayken annem arabayı dışarı çıkardı
yine ağladı
eve geldik
boynuma sarıla sarıla içini çeke çeke ağladı yavrum
uyudu kaldı koynumda
sımsıkı sarıldı
:(
az önce babam geldi,aldı götürdü
çok mutlu
gel diyorum hiiiiiiiiiiiç umursamıyor

İŞİN KÖTÜ YANI;
TATİLE GİDECEĞİZ EŞİMLE
HASTA OLUR DİYE GÖTÜRMEMEYE KARAR VERDİK OĞLUMU
BABAM HAVALARA UÇUYOR 5 GÜN OĞLUM ONLARDA KALACAK DİYE
PLANLARINI YAPMIŞ BİLE
AMA BU DURUMDA NASIL KALACAK
BABAM ASLA YALNIZ BIRAKMAMALI ANNEMLE OĞLUMU
ANNEMİN DE ZORUNA GİDİYOR BU DURUM
ÇILDIRACAĞIMMMMM
HER GÜN KARAR DEĞİŞTİRİYORUM
BİR GÜN GÖTÜRECEĞİM DİYORUM
ÖBÜR GÜN HASTA OLUR GÖTÜRMEM DİYORUM
EŞİM DE ŞAŞKIN
OFFFFFFFFFFF

canım hakkaten işin çok zor benimde 2,5 yaşında oğlum var ben çalıştığımdan dolayı 9 ayından beri annem bakıyor bende oğlumla ilk tatilimi oğlum 7 aylıkken yaptık sanada tavsiyem çocuğunuda götür yanında illaki çocukla zor oluyor ama en azından çocuğun yanında oluyor.

aynı durum benimde başıma geldi annem oğluma bakıyodu tam 5 aylıktan beri bayada alışkındı oğlum 16 aylıkken annem bize gelirken düşüp bacağını kırdı dediğin gibi oğlum kesinlikle ona gitmedi kucağındayken ağlıyodu kendim çalıştığım için bi süre babaanne ben baba dönüşümlü baktık işe başlayınca bi bakıcı buldum annemin evinde oğlumla ilgileniyodu düşün hiç tanımadığı bakıcıya gidyo ama anneme gitmiyo ama zamanla unuttu ve şimdi anneanne diye peşinde dolaşıyo sanıırm bi tepki veriyolar o dönemde bakmadığı için ama şu anada bi problem yok tabi aradan 3 ay geçti yani eskisine dönerler bu arada sık sık bira araya gelsinler yine alışır tatil konusunda nacizane fikrim kesinlikle oğlunuda götürmen ben geçen sene 8.5 aylıkken de beraber gittim bu sene 20 aylık yine beraber gitcez onunda hakkı tatil yapmak ve onsuz sanırım çok zorunlu olmadıkça ayrı kalamam :69:

hergün ya annemler bende biz annemdeyiz
muhakkak görüyor
görür görmez bakıyor ters ters
yaklaşacak olsa hemen annneeeeeeeeeeeee dio
dedesine kaçıyor
ıhhh ıhhh dio
vur anneanneme :(
tatil konusu
offfffff
ben severim güneşi
yatarım saatlerce
eşim sene boyu sabah 9 aksam 12 çalışır
birlikte olamayız bebeğim gelirse
onunla ilgilenmekten ben anlamam birşey
eşime çatarım
5gün trabzona gittik
2hafta ishal oldu
korkuyorum aynı durum olacak diye
yürüse neyse
emekliyor

sizin için tatılmı onemli cocugunuzmu ben karsıyım boyle seylere sız kendi rahatınızı dusunuyorsunuz resemen yok guneslenemem eşimle vakıt geciremem cocugunuzla rahat edemeyeceksenız erteleyın tatılınızı gıtmeyın iptal edin cocugunuz biraz daha buyuyunce seneye falan hep beraber plan yapın cıkın siz rahat ediceksiniz diye cocugunuz rahat edemediği yere nasıl bırakacaksınız annenızde durmak istemıyorsa huysuz oluyorsa cıkmayın bu sene tatıle yanlıs anlamayın ama siz bırakıp cocugunuzu tatıle gitsenız yıne rahat edemezsınızkı ayy durdumu cocuk ayy agladımı ayy huysuzluk cıkardı mı yıne bu sorular sureklı aklınızda olucak benım suan 32 aylık bır oğlum var ve ınanın dogdugundan beri cok huysuz bir cocuk sureklı aglayan yabancı bir evde olmak istemeyen evden baska bır yerde uyumayan ama ben ne olursa olsun gittiğim yolculuk yaptıgım yerlere goturdum oğlumu baktım cok mu huysuz oluyor hem cocuga hem bana eziyet oluyorsa cıkmadım o yolculuga allahh sıze eşinize cocugunuza uzun omurler versin önunuzde uzun yıllar var busene olmasa bir dahki sene ailece gidersiniz tatılınıze bir kere hastalandı dıye sureklı hasta olacak diye birseyde yok ayrıca ailece yapılan tatılın denızın kumun gunesin tadı cıkarırken bebeğinizin yuzunde olusan gulucugu emınım hiç bir seye deyısemezsizniz anneler bebekler olunca ister istemez bunalıyor helede calısyorsa daha bir stres oluyor haklısınız eşinizle basbasa birsey yapmakta bende eşimle basbasa vakıt gecirme ihtiyacı hep duyuyorum cocuk olduktan sonra ama napıyorum ayda bir sefer oğlumuzu bırakıp yemege sinemaya ya bir cay içmeye gidip kendimize mola veriyoruz buda yetiyor onun dısında her yere gotururuz oğlumuzu

Son düzenleme:
evet gamzeye katılıyorum,benimde 2yaşında bi oğlum var mesela oda çok huysuz bi çocuk anneme karşı ilk gördüğünde hırçın oluyo dokundurtmuyo ama sonra alışınca hiç ses çıkartmıyo,allahtan hergünde görüşürüz annemle,neyseki gittiğim heryere götürürüm oğlumuda kızımıda ,mesela kızım daha 1yaşında ve hiçte abisi gibi değil herkeze gidiyo çok insancıl,dedesine anneanesine sokakta sevenlere,ama benim içim hiç bizaman rahat olmaz biyere gittiğimde acaba şimdi nasıl ağlıyomu,huysuzmu acaba annem napıyo zorlanıyomu,oyüzden heryere benimledir çocuklarım,hıı tabikide eşimle baş başa kalma ihtiyacı duyuyorum bunalıyorum bazen,işte yalnızca ozaman anneme bırakırım çocuğu gezmeye gideriz eşimle,ama bikaçgünlüğüne hayatta bırakamam sırf tatil için yavrularım benim tatilimden daha kıymetlidir,eğer sizde öyle düşünüyorsanız ne ala yoksa dencek bi söz yokk,siz kararınızı vermişsiniz:19:

haklısınız
ben de götürmek istiyorum
ama etrafımdakiler ve eşim götürme diyor
götürme diyen sayısı çok olunca
yanlış karar veriyorum demekki diyorum
herkes duygusal yaklaşma
çocuğun sağlığını düşün diyor
oteldeki yemekler ne derece sağlıklıymış
büyük adamlar bile şehir dışına çıkınca hasta olurmuş
el kadar bebeğe yazıkmış

offff
oğlum grip olursa yakşalık 3 hafta sürüyor
burnu tamamen tıkanır
nefes alamaz
gecem gündüzüm karışır
doktor doktor gezeriz
kullanmadığımız ilaç sprey kalmaz

doktorumuzla konuştum
sırf bunun için muayenehanesine
deli midir bu kadın der gibi baktı bana
dedim tatile giderken götürsem mi
hasta olurmu
iki türlü hasta olur
birincisi yakın temastan grip
ikincisi gıdadan dolayı ishal
kimseye öptürme
yemeklerine dikkat et.
dedim nasıl yemeklerine dikkat edeyim
ben girip yapamamki.
eriksonun psikososyal gelişim kuramına göre
0-2yaş arası bebekler annebabadan ayrı kalırsa güvenduygusu zedelenirmiş
ve ilerde sorun yaşarmış
(sabah sabah manyak bu kadın demiştir)
dedi götür yanında.
yemesine dikkat et
be adam nasıl edeyim
çocuk bu
su dolu havuzu görecek
içine girmek isteyecek
havuz zaten başlı başına mikrop.
emekliyor,yere elini sürecek
odada orda oraya emekleyecek
havuzbaşında da.
ne bileyim
sakınan göze çöp batar derler yaaa
ben duygusal yaklaşıp götürsem orda hasta olsa kahrolurum
götürmesem tatilim burnumdan gelir
ne yaptı
nasıl
ağlıyor mu
rahat uyudu mu
orda çocukları görsem
keşke getirseydim derim

eşim bana sormadan sözde sürpriz yapmış bu tatili
bebeğimin uçak bileti bile alındı

hersaat başı fikrim değişiyor
çıldıracağımmmm

haklısınız
ben de götürmek istiyorum
ama etrafımdakiler ve eşim götürme diyor
götürme diyen sayısı çok olunca
yanlış karar veriyorum demekki diyorum
herkes duygusal yaklaşma
çocuğun sağlığını düşün diyor
oteldeki yemekler ne derece sağlıklıymış
büyük adamlar bile şehir dışına çıkınca hasta olurmuş
el kadar bebeğe yazıkmış

offff
oğlum grip olursa yakşalık 3 hafta sürüyor
burnu tamamen tıkanır
nefes alamaz
gecem gündüzüm karışır
doktor doktor gezeriz
kullanmadığımız ilaç sprey kalmaz

doktorumuzla konuştum
sırf bunun için muayenehanesine
deli midir bu kadın der gibi baktı bana
dedim tatile giderken götürsem mi
hasta olurmu
iki türlü hasta olur
birincisi yakın temastan grip
ikincisi gıdadan dolayı ishal
kimseye öptürme
yemeklerine dikkat et.
dedim nasıl yemeklerine dikkat edeyim
ben girip yapamamki.
eriksonun psikososyal gelişim kuramına göre
0-2yaş arası bebekler annebabadan ayrı kalırsa güvenduygusu zedelenirmiş
ve ilerde sorun yaşarmış
(sabah sabah manyak bu kadın demiştir)
dedi götür yanında.
yemesine dikkat et
be adam nasıl edeyim
çocuk bu
su dolu havuzu görecek
içine girmek isteyecek
havuz zaten başlı başına mikrop.
emekliyor,yere elini sürecek
odada orda oraya emekleyecek
havuzbaşında da.
ne bileyim
sakınan göze çöp batar derler yaaa
ben duygusal yaklaşıp götürsem orda hasta olsa kahrolurum
götürmesem tatilim burnumdan gelir
ne yaptı
nasıl
ağlıyor mu
rahat uyudu mu
orda çocukları görsem
keşke getirseydim derim

eşim bana sormadan sözde sürpriz yapmış bu tatili
bebeğimin uçak bileti bile alındı

hersaat başı fikrim değişiyor
çıldıracağımmmm

kesinlikle düşünme bile uçak bileti bile alınmış ben geçen sene 8.5 aylıktı gittiiğimizde şimdi 20 aylık seninkide çok küçük sayılmaz bende dr uma sordum nelere dikkat ediyim diye havuza sokma dedi denize girsin bide ii yıkanmadığından emin olmadığın şeyleri yedirme onun dışında herşeyi yesin dedi benim gönlüm bırakmaya hiç razı olmaz burnumdan gelir o tatil ben nerde çocuğum orda hasta olduktan sonra götürmesende olabilir benim oğlum evde dışardan hiçbişey yemediği halde 3 ay önce çok kıötü ishal oldu olcağı varsa nerde olursa olsun olur sen tatilde mümkün olduğu kaqdar dikkat et dokunmıycak şeyler yedir gerisi allaha kalmış havuzada sokma msi gibi denize girsin :34:

yanlıs anlamayın amaa gercekten garip davranıyorsunuz yanı yorum yapıcak kelime bulamıyorum oğlunuz evin dısında hiç bir yerde yemek yemiyor yedirmiyorsunuz herhalde dısarıdan bir simit yada bir pastahaneden bir poğaca alıp eline vermediniz sanırım yada hiç ekmek falan yedirmiyorsunuz cunku otel gibi dusunuz o gıdalarında ne şekilde yapıldıgını bilmiyorsunuz ama yiyorsunuz otelin temızliğinden pisliğinden yemeklerinden havuzundan suphe ediyorsunuz maden neden ozaman bebeğinizide dusunurek bir plan yapmadınız yanı soylediğiniz hersey bir bahane sonucta cocugunuz var ve tatıl planı yapılarken cocugunuzu da goz onune almalıydınız tatıl planı yapılıp yer ayarlandıktan sonra yumurtadan cıkmadı ya bu cocuk

yanlıs anlamayın amaa gercekten garip davranıyorsunuz yanı yorum yapıcak kelime bulamıyorum oğlunuz evin dısında hiç bir yerde yemek yemiyor yedirmiyorsunuz herhalde dısarıdan bir simit yada bir pastahaneden bir poğaca alıp eline vermediniz sanırım yada hiç ekmek falan yedirmiyorsunuz cunku otel gibi dusunuz o gıdalarında ne şekilde yapıldıgını bilmiyorsunuz ama yiyorsunuz otelin temızliğinden pisliğinden yemeklerinden havuzundan suphe ediyorsunuz maden neden ozaman bebeğinizide dusunurek bir plan yapmadınız yanı soylediğiniz hersey bir bahane sonucta cocugunuz var ve tatıl planı yapılarken cocugunuzu da goz onune almalıydınız tatıl planı yapılıp yer ayarlandıktan sonra yumurtadan cıkmadı ya bu cocuk

tatil planını ben değil eşim yapmış
sürpriz oldu bana da
evet dediğiniz gibi
bebeğime dışardan hiçbirşey yedirmiyorum
herşeyini evde yapıyorum
dışarı çıkacaksamda
kavanoza koyup yanima alıyorum
meyvelerini sebzelerini sirkeli suda bekletiyorum
ev temizliği tam anlamıyla olsun diye hersabah
bebeğim uyanmadan
h20 ile siliyorum
onun için aldım
bilinçli olmayı abarttığımı biliyorum
rahat uyusun diye
çift kişilik yatakta
tek başına yatırıyorum
saatleri belli
dakik bir bebek
asla şaşmaz beslenmesi uykusu
düzenini kendi koydu çok şükür

belkide biz süre ilgilenmediği için kızmıs annaneye sevdiği seyler alsın zamanla düzelir
ama kusura bakmasın kimse
bana cocuğu bırakıp tatile gitmek tuhaf geliyor
bizkimin için varız kimin için tatile gidiyoruz
cocuğumuz eğlensin değişik yerler görsün die
siz neden cocuğunuzu mahrum bırakıyorsunuz

ben hiç kızımı bırakmam tatil burnumdan gelsede yeterki o eğlensin mutlu osun

bebeginiz anneninizin kolunun alcili halini gorduyse muhtemelen anlayamamis,korkmus ve bu korkusunu kolu normale donse de atamamistir,zamanla duzelecegini tahmin ediyorum.Tatil sorununa gelince,gerci ortada bir sorun yok ama siz aslinda icten ice bebeginizi goturmek istemiyor ve bunun icin hakli sebebpler ariyorsunuz,cunku onu annenizde birakip da guneslenmek tad vermeyecektir.ben de gunesi,denizi,tatili,uyumayi cok ama cok seven biriyim,ve bu sevdigim seylerin hic birini yapamayacgimi bile bile 1 yasindaki kizimi babasi yanimizda olmadigi halde bu sene tatile goturdum.Yanimizda baskalari da vardi elbet ama cocugumun sorumlulugu 24 saat bana aitti,siz dusunun nasil bir tatil yapabildigimi.Ama ben kendimi degil,kizimi tatile goturuyorum diye yola ciktim,o guneslenebilsin,denizle tanissin,azcik deniz suyu yutsun,havasi degissin,dunyasi buyusun istedim.benim acimdan cok zor da olsa,kizim icin cok guzel bir tecrube oldu cok sukur ve ben ahh vah niye bronzlasamadan denizin tadina doyamadan eve dondum demedim hic,kizimin nasil guzel vakit gecirdigini ve bunu ona saglayabildigimi bilmek beni herseyden cok mutlu etti.Yemek konusuna gelince,evet tatil boyunca kesinlikle evde oldugu gibi saglikli ve zamaninda beslenemedi kizim,hijyen konusunda da evdeki gibi olmasi beklenemez ama bunlara da alismasi lazim sonucta,her zaman her yerde ev ortamini ve ev yemeklerini saglayamayacagiz bebeklerimize,buna cabalamak da biraz abarti geliyor bana zaten.Yanimiza hazir kavanoz aldim bol bol,plajda ve acil durumlarda kavanoz mamasi yedi surekli,arada da meyve kavanozu.Sabah ogununde kahvaltisini her zamanki gibi yapti(peynir ve yumurtasini daha evden goturdum,ekmek sonucta her yerde var ve hepsini sutle islayip verdim).Arada corba,yapilan diger yemeklerden vs verdim(otelde kalmadik ama istedigimizi yapma imkanimz da yoktu) ve gece de kutularda goturdugum devam sutlerinden verdim.Uzun lafin kisasi istedikten sonra ve evden belli bir hazirlikla gittikten sonra yemek sorunu halloluyor.hasta olmasindan ben de cok korkuyordum,nitekim biraz bir geniz akintisi ile donduk tatildena ama cok sukur ciddi bir rahatsizliga donusmedi.deniz soguktu ama kizim suyu asiri sevdigi icin biraz uzun sure denisde kalmasina izin verdim sanirim,biraz usuttum kuzumu.bu arada siz bir de ucakla yolculuk yapacaginiz icin bebeginiz cok da hirpalanmayacak,ben kizimla 14 saat suren ve 7 vasita degistirdigimiz arada saatlerce guneste beklemek zorunda kaldigimiz yorucu bir yolculugun sonunda tatil yerine varabildim.Degdi mi??eisnlikle degdi :)

bebeginiz anneninizin kolunun alcili halini gorduyse muhtemelen anlayamamis,korkmus ve bu korkusunu kolu normale donse de atamamistir,zamanla duzelecegini tahmin ediyorum.Tatil sorununa gelince,gerci ortada bir sorun yok ama siz aslinda icten ice bebeginizi goturmek istemiyor ve bunun icin hakli sebebpler ariyorsunuz,cunku onu annenizde birakip da guneslenmek tad vermeyecektir.ben de gunesi,denizi,tatili,uyumayi cok ama cok seven biriyim,ve bu sevdigim seylerin hic birini yapamayacgimi bile bile 1 yasindaki kizimi babasi yanimizda olmadigi halde bu sene tatile goturdum.Yanimizda baskalari da vardi elbet ama cocugumun sorumlulugu 24 saat bana aitti,siz dusunun nasil bir tatil yapabildigimi.Ama ben kendimi degil,kizimi tatile goturuyorum diye yola ciktim,o guneslenebilsin,denizle tanissin,azcik deniz suyu yutsun,havasi degissin,dunyasi buyusun istedim.benim acimdan cok zor da olsa,kizim icin cok guzel bir tecrube oldu cok sukur ve ben ahh vah niye bronzlasamadan denizin tadina doyamadan eve dondum demedim hic,kizimin nasil guzel vakit gecirdigini ve bunu ona saglayabildigimi bilmek beni herseyden cok mutlu etti.Yemek konusuna gelince,evet tatil boyunca kesinlikle evde oldugu gibi saglikli ve zamaninda beslenemedi kizim,hijyen konusunda da evdeki gibi olmasi beklenemez ama bunlara da alismasi lazim sonucta,her zaman her yerde ev ortamini ve ev yemeklerini saglayamayacagiz bebeklerimize,buna cabalamak da biraz abarti geliyor bana zaten.Yanimiza hazir kavanoz aldim bol bol,plajda ve acil durumlarda kavanoz mamasi yedi surekli,arada da meyve kavanozu.Sabah ogununde kahvaltisini her zamanki gibi yapti(peynir ve yumurtasini daha evden goturdum,ekmek sonucta her yerde var ve hepsini sutle islayip verdim).Arada corba,yapilan diger yemeklerden vs verdim(otelde kalmadik ama istedigimizi yapma imkanimz da yoktu) ve gece de kutularda goturdugum devam sutlerinden verdim.Uzun lafin kisasi istedikten sonra ve evden belli bir hazirlikla gittikten sonra yemek sorunu halloluyor.hasta olmasindan ben de cok korkuyordum,nitekim biraz bir geniz akintisi ile donduk tatildena ama cok sukur ciddi bir rahatsizliga donusmedi.deniz soguktu ama kizim suyu asiri sevdigi icin biraz uzun sure denisde kalmasina izin verdim sanirim,biraz usuttum kuzumu.bu arada siz bir de ucakla yolculuk yapacaginiz icin bebeginiz cok da hirpalanmayacak,ben kizimla 14 saat suren ve 7 vasita degistirdigimiz arada saatlerce guneste beklemek zorunda kaldigimiz yorucu bir yolculugun sonunda tatil yerine varabildim.Degdi mi??eisnlikle degdi :)

kesinlikle götürmeye karar verdim
otel a plus
full herşey dahil
uçak da var
bu kadar konfora
götürmem gerek
sizin yaşadıklarınızı okuduktan sonra

evdeki gibi düzenli beslenemiyolar ama bi yandanda bütün yıl gerekli olan vitamini güneşten sağlıyolar.havalar zaten sıcak olduğu için çok çokta yemelerini beklemeyin.bende 2 yaşındaki oğlumla tatile gittim.oldukça zordu bizim için.çalıştığımız için sadece akşamları bikaç saat birlikte oluyoruz ama 1 haftalık tatilde gece gündüz birarada kaldık.babannemiz bebeği bize bırakın siz tatil yapın gelin dediler ama ben çocuğum olmadan nasıl tatil yapcamki.hangi vicdana sığar.sen güneşlen denize gir.o çocuk 4 duvarın arasında oyuncaklarıyla yetinsin...olmaz götüreceğiz dedik ve çekirdek aile gittik.zor olmadı mı ? 1 haftayı burnumuzdan getirdi.son 2 3 gün durduk yere ağlamaya başladı.hiçbişey yokken dede ananane diye ağladı.yemek yemedi.ama olsun.yinede oğlum denizde çok güzel vakit geçirdi.oyunlar oynadı.herkeste çok sevdi miniğimi:))))

tatil planını ben değil eşim yapmış
sürpriz oldu bana da
evet dediğiniz gibi
bebeğime dışardan hiçbirşey yedirmiyorum
herşeyini evde yapıyorum
dışarı çıkacaksamda
kavanoza koyup yanima alıyorum
meyvelerini sebzelerini sirkeli suda bekletiyorum
ev temizliği tam anlamıyla olsun diye hersabah
bebeğim uyanmadan
h20 ile siliyorum
onun için aldım
bilinçli olmayı abarttığımı biliyorum
rahat uyusun diye
çift kişilik yatakta
tek başına yatırıyorum
saatleri belli
dakik bir bebek
asla şaşmaz beslenmesi uykusu
düzenini kendi koydu çok şükür

Bu kadar çok titiz olursanız oğlunuz en ufak mikroptan hastalanabilir. Trabzona gidince ishal oldu demişsin mutlaka bu kadar titiz olduğunuz için olmuş olabilir. Benim kızım da 1 yaşına giricek dışardayken simit alıp eline veriyorum. Allah a şükür hiç hasta olmadı. Siz böyle davranırsanız çocuğunuz büyüsede onunla tatile gidemezsiniz. Tatili bırakın çocuk bi parkta oynasa hemen hasta olur. Kusura bakmayın ama bana biraz abartı geldi yaptıklarınız. Hepimiz çocuğumuzun iyiliğini isteriz...

Son düzenleme:
canım,
öncelikle yanlış anlama ama çocuğu bu kadar steril ortamda tabiri caizse fanus içinde yaşatmaya devam edersen ileride ciddi sağlık sorunları ile karşılaşabilirsin...
biz ilk tatilimizi yaptığımızda kızım 3. ayını bitirmişti.. ilk akşam sanırm bir gaz sancısı oldu bir de ilk gece sivrisineklerin hücumunu saymazsak çok güzel 5 gün geçirdik ki o sene maddi olarak sıkıntılıydık ucuz bir pansiyon bulmuştuk , üstelik çarşafları saymazsak çok da hijyenik değildi.. sabah kahvaltıdan sonra denize gidiyorduk eşimle sırayla denize giriyorduk :)) iki saat kalıp emzirmek için kızımla pansiyona dönüyordum duşumuzu alıp emziriyordum sonra ikimiz de güzel bir uyku çekip saat 5 5 buçuk gibi emzirip tekrar denize gidiyorduk.. yine nöbetleşe denize girdik.. zor muydu evet biraz zordu, belki istediğim kadar denize giremedim, istediğim gibi bronzlaşamadım ama kızım tatilimize ayrı bir keyif kattı...

sonrasında her sene tatilimizi yaptık , her sene bir öncekinden daha güzel ve eğlenceli geçti, kızımız ve yaptığı şebeklikler bizi çok eğlendirdi ... tamam evdeki düzenin ve temizliğin olmuyor ama onunla geçirdiğimiz güzel zamanlar herşeye değer :)))
üstelik ikinci tatilimizi yaparken o sene kızımın ciddi bir iştah sorunu vardı, evde zor yediriyordum dışarıda nasıl olacak diye korkarak gitmiştim ama kızı beni yemek konusunda şaşırttı , otelimizn çorbalarını çok severek yedi beni yemek konusnda hiç üzmedi :))))

belki ben şanslı bir anneydim bilemiyorum ama kızımla tatilimiz ayrı bir güzel , ondan önceki tatilimiz çok monotonmuş :))
şimdiden iyi tatiller

Son düzenleme:
son kararımı yazdım
okumadan cevap yazma lütfen

sizin on kararınız benı ılgılendirmiyor ben dusuncelerimi yazıyorum ayrıca yukarıdakı mesajlara bakarsanız etrafınızdakilerin ve eşinizin goturme hasta olur demeleri uzerine goturmemeyı dusundugunuzu yazmıstınız sonrta biz burdan bu dusuncenızın yanlıs oldugunu yazdıgımız için fikriniz değişti goturme kararı aldınız korkarım 2 gun sonra tekrar değişir bu fikriniz

Back