1 yaş doğumgünü hediyesi gerçekten derdim bu

Anneye hediyr almayin madem bu kadar ozeniyorsunuz yegeninize ona hatira kalacak birsey alin
Ismi yazili kolye alirdim ben sizin yerinizde olsam , sizden hatira olarak hrm uzun yillar takar hemde saklar

Bisiklet 3 tekerlekli ya da adını bilmiyorum ama tarif edeyim belki anlaşılır üstüne bindiğinde öne arkaya doğru hareket eden bi oyuncak. Yeğenime almıştık 1 yaşında severek 4 5 yaşına kadar oynadı.

Bence plastik arabalar guzel olur 1yas icin. Icine binecek cocuk,yaninda da koruyucu kollar var dusmez de.. anne babasinjn arkadan surebilecegi birseyden bahsediyorum. Akulu degil. Direksiyonu muzikli vs oluyor. Bence 1yasa o uygun.. akulu sanki biraz 3yas ustu gibi.. ben kizima 1.5 yasinda falan almistim dedigim tarz arabadan. :)

çeyrek altın
altın künye
masal kasetleri ve kasetçalar (cep telefonu kadar küçük google yazarsanız bulursunuz hem uygun da)

Kraft'ın güzel ebeveyn kontrollü bisikletleri var. Bence güzel olabilir. Hem anne, babanın da işine yarar.
Kesinlikle katılıyorum. Oğluma 1 yaş doğum gününde hediye gelmişti, iyiki almışlar diyorum.
Çünkü artık bebek arabasında durmak istemiyor, bu bisikleti kullanırken halinden gayet memnun:)

Lütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar :KK43: )
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
çok teşekkür ederim fikir belirtenlere.
Maddi kaygın Yok ise künye al

Akülü araba almayın bir yaş çocuğuna. Hem şimdi hem birkaç yıl boyunca kullanabileceği güzel bir oyuncak almak ve yeğeninizi şımartmak istiyorsanız, kaliteli bir mini piyano ya da bateri alabilirsiniz. Ahşap tren seti alabilirsiniz. Ya da güzel bir bin sür araba veya sallanan at alabilirsiniz. Bunlarla uzun süre severek oynar.

En güzeli çeyrek altın görümcemin oğluna çeyrek altın taktım ben . Onlar benim çocuğuma takmazlar ama olsun ben kendime yakışanı yaptım

Ne çeyrek altın ne künye bunlar sıradan şeyler bence aktivite masaları alabilirsiniz tabi annesi de oynatacak biriyse öyle kenarda durmasın yani hem çocuğun zeka gelişimi içinde çok iyi bir şey instagramda görmüştüm aktivite masaları tabloları inanılmaz eğleniyorlar

upload_2019-2-15_1-33-46.webp
AE499B5D-69A3-4C2D-9E17-358EB31BEE75.webp
D50D4998-D947-490F-A493-620C4FDDF709.webp
Eki Görüntüle 2235962
B6C60EEE-80EE-4655-8A59-8DE0813B07D8.webp
Umarım gözükür busy board diye geçiyo tablo derken bunlardan kastettim

Lütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar :KK43: )
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
çok teşekkür ederim fikir belirtenlere.
Ben sekiz sene önce bisiklet almıştım. Hala ilk bisikletimi halam aldı der. Ve sonraki yeğenlerimde kullandı. 3 tekerli anne kontrollü bisikletlerden.

Harikaymış bunlar ya
Fiyatları ne kadar acaba bunların
Googleya baktım ama bulamadım
İnstagranda mutlubebek.busyboard diye bir sayfa vardı sanırım. Ya da beceri tahtası diye geçiyor türkçe de, instagramda aratın, satan sayfalar var..ben de bunun kitabını söylemiştim keçeden yapıyorlar.siz bence bu mutlubebekbusyboard ve aktivitekitabım sayfalarını inceleyin, çok güzel bir hediye olur.

akülü arabayı ben yeğenime 2. yaş gününde almıştım o zaman bile 1 sene balkonda beklemişti kullanamadığı için. onu genelde 2 buçuk 3 gibi kullanabiliyolar. isim yazan altın künye olabilir. basit demezseniz üç tekerlekli arkadan ittirilebilen bisiklet olabilir.

Back
X