Kızlar, haydi bakalım iş başına. Mektup yazmak sanıldığı kadar kolay değil çünkü. Malum, iletişim modernize oldu. Cep telefonları, bilgisayar, internet vb. çıktı, mertlik bozuldu. Zamane gençleri bayram kartlarının ne olduğunu bile bilmiyor. "Kestane kebap, acele cevap", "Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim." dedin mi bön bön bakıyorlar.
Vallahi ben ağzını öpeceğim Berşulem. Ayıp mayıp boşver. Mektup, edebiyatımızın önemli öğelerinden biriydi ve unutulmasına çok üzülüyordum.
Yalnız, katılacak arkadaşlardan bir ricam olacak:
Yazıların içeriği kadar, Türkçeyi ve yazım kurallarını hakkını vererek kullanmak da çok önemli. Bu nedenle özen göstererek ve araştırarak yazınız yazılarınızı.
Sitemizin DTNTH fanatikleri Kulübü, kanının son damlasına kadar hizmetinizdedir.
Herkese başarılar...
berşule abla bu iş ile ilgilenmesi gereken en azından sana yardım etmesi gereken biri var değilmi ve ben tüm gün kk 'dayım en azından okul açılana kadar...... bu konu ile ilgili topicleri açabilir yada anketlerle herkeze gaz verebiliriz e haliyle katılımda ona göre çoğalır ve çok zevkli bir iş olabilir eğer kabul edersen bunun kampanyalarıyla ben ilgilenmek istiyorum yani herkeze duyurma görevini bide şöle bir fikrim var bilmem ne kadar beğenirsin ama kazananlara fotoshop bilenler tarafından imza yerine koyulması için mektup yarışmasının birincisi kazananı şeklinde küçük imleçler hazırlarız böylece herkez bu yarışmaların ne kadar da zevkli olduğunu anlar onlarda katılmak ister benim düşüncem bu ....
berşule abla bu iş ile ilgilenmesi gereken en azından sana yardım etmesi gereken biri var değilmi ve ben tüm gün kk 'dayım en azından okul açılana kadar...... bu konu ile ilgili topicleri açabilir yada anketlerle herkeze gaz verebiliriz e haliyle katılımda ona göre çoğalır ve çok zevkli bir iş olabilir eğer kabul edersen bunun kampanyalarıyla ben ilgilenmek istiyorum yani herkeze duyurma görevini bide şöle bir fikrim var bilmem ne kadar beğenirsin ama kazananlara fotoshop bilenler tarafından imza yerine koyulması için mektup yarışmasının birincisi kazananı şeklinde küçük imleçler hazırlarız böylece herkez bu yarışmaların ne kadar da zevkli olduğunu anlar onlarda katılmak ister benim düşüncem bu ....
Merhaba,
Berşule son halini bu bölümün toparla konuşalım o halde. Nasıl yapalım ne yapalım ? Mektuplar bana maille yollanır ben isimsiz olarak yayınlarım her birine numara veririz. kimin ne yazdığı belli olmaz. mektupta ana tema ne olacak vs vs vs vs bunları düşündünüz mü ?