Yani üyeye göre bir yarışma değil,üyenin ortaya koyacağı çabaya,emeğe yönelik yarışmalar olsun..
Herkes canıma,cicime değil,ortaya sunulan emeğe oy vermeli..
Kategori eklemek isteyen lütfen belirtsin..
Cin fikirler yarışması açılmış diye kabul edelim ve Şuleyi bu fikrinden dolayı birinci seçelim derim ben.Hoşuma gitti.
Çok iyi fikir, teşekkürler Berşule...
Mektup, deneme, anı, hikaye... Hepsi birbirinden güzel. Elim erdiğince katılmaya çalışırım.
Bir tek ricam olacak:
Süre çok uzun tutulmasın. O zaman fazlasıyla sıkıcı oluyor. Çabuk sonuçlansın ve beğenilirse de tekrarlansın. Tıpkı Popstar gibi... Ben herkesin oylamada ciddi olacağından eminim.
Görüşmek üzere...
Eh, ikinci de sen olursun kesin.
bende jüri olmayı teklif ediyom..
çok pis yorum yaparım da:Roflol::Roflol:
Hadi nen!!!
Jüri hepimiziz...Yok öyle yağma...jeyyar
anuşkam bak ne diyorum
Haftada bir kategori..
Pazartesi adaylar belirlenir,çalışmalar ortaya koyulur..
cuma gecesine kadar herkes oylama yapar..
cumartesi açıklanır..
pazar günü kategori belirlenir
pazartesi hadi baştan
örneğin birincimiz oldu,yönetimden rica ederiz,açık profiline,şu yarışmanın birincisidir diye not düşülür..
Dediğim gibi beşi bir yerde taktim edecek hali yok sitenin..Her hafta yeni kategori,yeni birinci..
Arkadaşlar lütfen arkadaş hatrına oy vermeyelim,ikilik çıkmasın..
Ağzımızın tadıyla hem yarışalım,hem eğlenelim..Valla canımı sıkmayın,diskalifiye de getiririm yarışmalara:1closedeyes:
Layn sen ekiztazi neyin falan mı içiyon Şule cadısı.nedir bu hiperaktivite falan ha? Hafta içi yürüyüşler,derin donduruculara kışlık gıdalar hazırlayıp atmalar,deliler köşesi var ya hani bi tane eğlenceli vakitler midir nedir(hiç takılmam.alakam olmass) orayı idare etmeler,rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü annelikler,arada bir Bertuğla falan ilgilenmekler,anlık iletide gördüm birara seni,sonra da MSN deydin...La çabuk söyle,senden kaç tane var,pis hain.
bana görede bir katagori bulun bende katılmak istiyorum tamammı canımcım