1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

Kızlar adetime 3 gün var bugün açık kahve akıntım oldu. Akşama kadar devamı gelmezse idrar testinde belli olur mu acaba

merhaba ben araniza yeni katildim yorumlarinizi gorup umutlanmak istemiyorum ama insan acaba diyor bir yerden sonra. benim adetime 6 gun var ve yaklasik 4 5 gundur kasiklarimda agri var bazen kesik kesik geliyor bazende adet olmusum gibi ve iki gundurde sag tarafimda hafif bir sislik var. agiz kurulugum susuzlugum cok fazla idrar rengim koyu ve surekli uykum geliyor. ve ozel bolgemde sislik var rengide degisti sanki test yaptim ama negatif cikti.

Kızlar ben dün bayıldım bu belirti mi kahvaltı hazırlarken birden düştüm açlıktan mı olmuştur yoksa bir şey mi var çok merak ediyorum

Kızlar benim adetlerim düzensiz.bugün olurum diye bekliyordum telefondaki clue uygulamasına göre ama olmadım.test aldım.erken gebelik testi.ne yapsam acaba... beklesem mi bir hafta.hiçbir belirti yok.ama ben adet olacağım zaman bile hiçbir belirtim olmuyordu. Akıntım var,sarımsı beyazımsı karışık.yapışkan kıvamda.ama hep oldum olası gelir o.kendi rengi sanırsam.. of ne yapsam yaa..

bende kı en belırgın belırtı kabızlık oldu baska hıc bı belırtı yasaamadım, adetım gecıkmeden asagı yukarı 10 gun onceden kabızlık basladı lıtrelerce su ıctım yok gecmedı sızde gecmeyen kabızlık varsa drekt gebelıkten suphelenebılırsınız

Zahmet olmazsa bakabilir misiniz?

Eklentiler

• CC08F386-BE03-4F0C-B529-351C5C0C4E5F.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 6.500
Bence yok üzülme bende beklemedeyim adetime 9 gün var. .. ama yokmuş gibi bu ay bişey.. her ay var diye umitleniyodum ama bu ay yok ümit yok içimde

Kızlar benim adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım ve 11.63 çıktı sonra muayene oldum rahim kalınlaşması var 1 hafta sonra gel dedi kimyasal gebelik mi bakalım dedi dedi ben birşey anlamadım

Kızlar benim adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım ve 11.63 çıktı sonra muayene oldum rahim kalınlaşması var 1 hafta sonra gel dedi kimyasal gebelik mi bakalım dedi dedi ben birşey anlamadım
Üzülme canım geç döllenmede olabilir bi bekle

Bende bu ay olmazsa bi ay denemem kaldı yoksa tüp bebek yaptırcam. Adetime 12 gün var ama dünden beri karnımın alt bölgesinde ağrı batma var neden oluyo ki bu yaa. Her ay hüsrana uğrıyom yoruldum ya. Hiç umudum kalmadı

Bide bişe sorcam benim 25 gün lekelenmelerim başlıyo. Yumurtlama lekelenmeden önceki 14. Gün mü

Kızlar adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kasıklarımda düz yatınca çekilme hissediyorum. Niye acaba ya? Belirti ama ne belirtisi bu acaba . Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye

Bende de var aynısı, senin gibi bende test yapmaya korkuyorum.. batma gibi sağ ve sol kasiklarim.. inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…