1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

Bende de var aynısı, senin gibi bende test yapmaya korkuyorum.. batma gibi sağ ve sol kasiklarim.. inşallah hamilesindir
Ay aynen aynı şeyi yaşıyoruz şuan. Adetlerin hep değişir miydi senin de böyle? İnşallah ikimizde hamileyizdir bu ay yaa

Kızlar bence test yapmaktan korkmayın sonuç neyse sonunda öğrenirsiniz ama varsa bişey daha erken öğrenip mutlu olursunuz ki inşallah vardır. Bi de kafamız oyun oynuyo resmen bize

Bence hemen test yap. Benim adetime 7 gün var
Ay aynen aynı şeyi yaşıyoruz şuan. Adetlerin hep değişir miydi senin de böyle? İnşallah ikimizde hamileyizdir bu ay yaa

İnşallah.. benim adetim bir geçen ay gecikti yoksa hiç aksamazdi. Soğan suyu içtim geçen ay, bu ay da incir kuru yaptım. İnşallah hamileyizdir

İnşallah olucak kızlar emeginiz boşa gitmez hiç ummadığınız anda bebişiniz sizle olacak inşallah en tez vakitte

Dersin tabi cnm ama inşallah vardır inşallah cok mutlu olursun ama bak olur ne hikayeler duyuyoruz. Nasıl zamanlar da geliyor bebiş. Allah ol demişse ne yaparsan yap o gelip senin oluyo biraz erken veya geç o yüzden içini ferah tut hep umutlu ol hep bi bekleyiş içinde ol ki rabbim onu sana getirsin. Hayata bu enerjiyi ver

Ne güzel düşüncelerin. İnşallah vardır bu ay çok istiyorum.. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ne zaman test yapsam çıkar acaba, adetime 7 gün var

Canım sabırla bekle adetini cok zor ama cok ta sabıraızsan yap bi test bi şey cıkmazsa üzülme bi de inşallah adetin gecer yaparsın o zaman kesin cıkar varsa inşallah cnm

Eklentiler

• F2DFD088-C787-4071-8F88-DB87BEF0E68E.jpeg
    F2DFD088-C787-4071-8F88-DB87BEF0E68E.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 4.645
Canım bi erken gebelik testi yapsana onda daha rahat cıkar varsa
Aslında daha ovulasyon dönemine yeni girdim adete 2 gün kala birlikteliğim olmuştu tam gününde adet oldum ama aklıma takıldı adete yakın ilişkiye girip adet olup diğer adetinde gelmeyince hamile olduğunu öğrenen bir ümit işte onun için yapıyorum 8 kasımda birliktelik oldu 10 kasımı akşamı da adet oldum bugün adetin üzerinden 13.gün normal hcg yaptım onları da attım yapmsmdaki amaçta kasık ağrım var arada sırada kendini belli eden şüphe duyup yaptım durum bu:KK49:

Canım adet olmuşsun iki gün sonra tutmamış olabilir ama gene de allahım kısmeti cnm bir hafta daha bekle cnm sonra bi daha yap cnm

X