1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirdi.ama kopkoyu değil. Yumurtlamaya yaklaştım sanırım dimi"...

Ben yeni katıldım aranıza merhabalar hepinize RAB'BİM ne istiyorsanız hayırlısı ile nasip eetsin hepinize inşallah aralikta kürtaj oldum boş gebelikten 19 ocakta adet oldum 1 haftadır bel kasik ağrım var kasiklarim yanıyor sanki... Hayra alamettir inşallahHoppa

Merhabalar ben bu limon testini yaptim ve hemen dibe coktu adetime 5 gun var ve 2 haftadir goguslerimde asiri agri var sabahlari hafif bir mide bulantisiyla kalkiyorum ama kahverengi bi leke soz konusu degil o yuzden gebelik testi yapmaktan korkuyorum ve belimde de asiri bir agri var kasiklarima kramp giriyor zaman zaman sık idrara da cikiyorum

Kızlar ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve burdan hergun belirtilere bakıyordum acaba hamilemiyim diyordum kendimde belirtiler arıyordum bugün hamile kalırsam burda yazacagim diye kendime söz verdim çok şükür dularim gerçekleşti.
Benim adetim 7 gün gectikten sonra testte pozitifi gördüm benim belirtilerim sürekli canım biseyler yemek istiyordu göğüslerim şişmişti özellikle uçları çok aciyordu anı kasık ağrılarım vardı ama çok nadir birden agriyop geçiyordu su an 5 haftalık yeni yeni kasıklarım sürekli ağrımaya başladı bazen migdem bulaniyodu ama nadir sürekli bulanmiyordu bide karnım çok gurulduyodu biraz garip ama dışardan bile duyulabiliyordu😃Bende çok sık idrara çıkma olmadı halende yok kişiye göre değişiyor galiba idrraimda koyu degildi oda kisiden kişiye değişebilir bide goguslerimin uçları yarık gibi olmistu benim belirtilerim bunlardi

20 ocakda yumurtlama gordum degerlendirdik 25 ocakda lekelenmem oldu 27 28 ocak da lekelenmem bitti 29 ve 30 u beyaz akintim oldu sizce hamilemiyim

Merhaba benimde aynı şekilde ilişkiden 1 buçuk hafta sonra kasıkta batma bel ağrısı ara ara mide bulantısı ve çok ama çok uyku hali oluyor sürekli esniyorum uyumak istiyorum ve bugün ilişkiden sonra süt beyaz akıntı yoğun bi şekilde oldu hatta afedersiniz eşimin penisinde gördüm sizdenhamile olabilir miyim göğüslerim şişti rahatsız ediyor bazen ateş gibi oluyor çok sık idrara çıkmaya başladım

X