1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

kızlar adetim geçeli 3.günüm .aksam test yaptım 2.çizgi hemen çıktı.ama bu sabah acayip sancı ve çok hafif kahvelik geliyor peçeteye. kimyasalmı yine acabaaaaaaaaaaaaaaaaa.offffffffffffffffffffffffffff

Yani kimyasal gebeliği bilmiyorum cnm bnm o yüzden pek bişey. Diyemiyorum. Ama ben kızımda test yaptım silik cizgi cıktı sonra yerleşme lekeleri geldi

İki üç gün sürdü cnm ağrı var mıydı hatırlamıyorum 4 yıl oldu. Kimyasal gebelik nasıl oluyo

İki üç gün sürdü cnm ağrı var mıydı hatırlamıyorum 4 yıl oldu. Kimyasal gebelik nasıl oluyo
benimde oğlum 6,5 yasında. ikinciyi düşündüğümüz ilk ay yaklaşık 1 yıl once adetim geçmişti 2,3 gün test yaptım hafif silik,kan verdim 80 çıktı.2 gün sonra 109 ve sonra 175 derken tekrar 45 e düştü .yani tutunamamış.atıldı.

3 4 gün gecti ama arada böyle geç oluyom cnm ama kasık ağrım var bi de sık idrara cıkıyom ama pisijolojikte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…