- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
ŞİMDİ 1 DİLİM BAKLAVA YEDİM....MORALİM ÇOK BOZULDU....yememek için direndim ama sonunda irademe yenik düştüm(
tebrik ederim seni canım..nasıl başardın bunu..elma sirkesini günde 3 kezmi içtin..açken mi tokken mi tükettin..ve şu bahsettiğin maydanozlu karışımı yaptınmı..kızlaaaaaaaaaar ayın 15 inde başladım bugun 6. günüm ve tartıldım 2 kg vermişim 63 oldum yihuuuudurmak yok devam
Bende senin gibiyim canım.
Kilo ve hedef olarak aynıyız.
Yalnızca benim hedef tarihim temmuz değil mayıs.
Bende her gün yeşil çay ve biberiye içiyorum.
Sitenin birinden öğrendiğim hareketleri 30-30 olmak üzere 60 defa yapıyorum.
İp atlama ve koşu yapıyorum.
Bakalım ne olacak.
Şu lanet kilolara SON!
Ben de size katıllmak istiyorum.
Boyum165 kilom 68... Çalışıyorum ve 1.5 yaşında bebeğim var düzenli spor yapmam pek mümkün değil.
Ben de Haziran 1'e kadar 59 olsam cok güzel olacak. Haftada iki kez mutlaka yazmaya calışırım.
Herkese başarılar:)
yok canım o maydonozu yapmaya cok erınıorum o yuzden yapmıorumtebrik ederim seni canım..nasıl başardın bunu..elma sirkesini günde 3 kezmi içtin..açken mi tokken mi tükettin..ve şu bahsettiğin maydanozlu karışımı yaptınmı..
ben nekadar verdim acaba
canım bu kadar karıstırıp ıcme gecen nette dolasırken okudum adamın bırı zayıflıcam dıye sırke, bu bıtkı cayları, lımonlu su, soda ıce ıce mıdesını delmıs karın zarı ılthaplanmasından hayatı kaybetmıs hem bobreklerını cok yorar bence bu sırkeyı yap bıde corek otu bol bol su ıc bıde 2 gunde bır dedıgım maydnuzu yap yeter bence saglıgından olursun allah korusun.:26:CANIM BEN DAHA TARTILMADIM...ÖZELLİKLE TARTILMIYORUM..BİRAZ GEÇSİN OZAMAN TARTILICAM..
bahsettiğin maydanoz karışımını yapayım diyorum ama şimdi elma sirkeside tüketirken nasıl olucak..önce elma sirkesini ardından bu maydanoz karışımını mı içsek ki ?
ayrıca çörek otununda çok faydası varmış.bir iki kaşık çiğneyip yutuyorsun..çok çiğnemenede gerek yok..acayip iştah kesiyormuş..denicem..bugünde spora başladım..yani kendi çapımda..şu leslie diye bir bayan var adım sporu yapıyor..internetten videosuna bakıp uygulayabilirsiniz..yapanlar çok sıkılaştıklarını ve çok memnun olduklarını söylüyor..ayrıca sıkıcı değil çokta eğlenceli..
gün içinde 2-3 lt su tüketiyorum ve yeşil çay tabi...biraz hafiflediğimi hissediyorum ama tartılmıcam..haftaya tartılıcam..ozaman sonucu yazarım sizede...hadi kızlar azmimizi kaybetmeyelim..iki üç ay sonra hepimiz başarmış olalım..
arkadaşlar bir dip not daha...mutlaka ama mutlaka günde bir bardak süt yada bir kase yoğurt tüketmeyi ihmal etmeyelim...ve beyaz ekmekten kesinlikle uzak duralım..zamanla bünye bunada alışacak..
canım bu kadar karıstırıp ıcme gecen nette dolasırken okudum adamın bırı zayıflıcam dıye sırke, bu bıtkı cayları, lımonlu su, soda ıce ıce mıdesını delmıs karın zarı ılthaplanmasından hayatı kaybetmıs hem bobreklerını cok yorar bence bu sırkeyı yap bıde corek otu bol bol su ıc bıde 2 gunde bır dedıgım maydnuzu yap yeter bence saglıgından olursun allah korusun.:26:
bigun sırke bıgun maydonoz yap bencecanım ben çörek otunu filan denemicem..sadece senin şu bahsettiğin maydanoz kürünü yapıcam..bide elma sirkeli su..ama hangisini nezaman içeceğimi bilemedim.
eti formun princ patlagını aldım onu yıorum cok cok acıkırsam ama ben zaten daha oncede gunde 2 ogun yerdım bunyem bole alısmıs sabah kahvaltı bıde 4 5 gıbı aksam yemegı yıorum. aralarda acıkıncada dedıgım gibi pirinc patlagı .akşamları çok acıkırsan ne yapıyosun ?
...başarıcaz canım ...ve bizi görenlerin ağzı açık kalacak :)))
bu arada biberiyenin faydası ne . nasıl tüketiyorsun.
ya suan morelim cok bozukkendimi o kadar kasmama ragmen bi incelme yok yapamicam gibime geliyo yrdim edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?