1 temmuzda buraya yazıcam...

hadi benım tarihimde 20 MAYIS olsun. 65 le başladım hedef 50 kızlar

ben sabah , öğle , ve yatmadan once 1 bardak ılık suya 2 yemek kasıgı sırke koyuyorum , prsıyonlarımı azalttım ekmek yok seker yok ve cooook acıkırsam dıe eve formun urunlerını stokladım hadı bakalım 20 mayısta ne kdr olucam görelim :18:

bi yontem daha var bunuda lısedeyken denemıstım ve cok zayıflattı 20 gunde sokgecırdı arkadaslarım benı gorduklerınde ama ben cok erıngec bı ınsan oldugum ıcın ugrasmak ıstemedım sırkeyı denemek ıstedım

5 6 yaprak maydnozu bı cay bardagı su ve yarım limonla robtta çekıosunuz ortaya yesıl kopuklu bı karısım cıkıo onu her sabah ıcıosunuz cok faydası var ılk baslarda cok berbat gelıo ama zamanla alısıosunuz.

tavsıye ederım erınmeyıp her sabah maydnoz yıkayıp ugrasıcak bayanlara

Son düzenleme:
ŞİMDİ 1 DİLİM BAKLAVA YEDİM....MORALİM ÇOK BOZULDU....yememek için direndim ama sonunda irademe yenik düştüm (

Arada olur öyle kaçamaklar takma kafana.Eğer öyle kaçamak yaptıysan ve sinir olduysan 50 tane filan mekik çek... :)

Benim vermem gereken 9 kilo var aslında aşırı kilolu gözükmüyorum boyum 1.65 kilom 64. Şuan ilk hedefim 60 olmak.Daha sonra 55.
Benim belirlediğim tarih 30 Mayıs. Bu tarihe kadar o kiloyu vermek istiyorum.
Bazı şeyleri aşırı derecede kısmak istemiyorum 17 yaşındayım ve gelişme çağındayım.Sadece abur cuburu kestim beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum ve yoğurt ile süt yemeyi artırdım.
Ayrıca benim yaşadığım yerde büyük bir yürüyüş alanı var çevresi 1 km. Hafta içi her gün 6 tur yürüyorum.Yani 6 km.
Belirlediğim tarihe kadar 9 kiloyu verebilir miyim sence? :):)

Bende senin gibiyim canım.
Kilo ve hedef olarak aynıyız.
Yalnızca benim hedef tarihim temmuz değil mayıs.
Bende her gün yeşil çay ve biberiye içiyorum.
Sitenin birinden öğrendiğim hareketleri 30-30 olmak üzere 60 defa yapıyorum.
İp atlama ve koşu yapıyorum.
Bakalım ne olacak.
Şu lanet kilolara SON!

Ben de size katıllmak istiyorum.
Boyum165 kilom 68... Çalışıyorum ve 1.5 yaşında bebeğim var düzenli spor yapmam pek mümkün değil.
Ben de Haziran 1'e kadar 59 olsam cok güzel olacak. Haftada iki kez mutlaka yazmaya calışırım.
Herkese başarılar:)

kızlaaaaaaaaaar ayın 15 inde başladım bugun 6. günüm ve tartıldım 2 kg vermişim 63 oldum yihuuuu durmak yok devam

CANIM BEN DAHA TARTILMADIM...ÖZELLİKLE TARTILMIYORUM..BİRAZ GEÇSİN OZAMAN TARTILICAM..
bahsettiğin maydanoz karışımını yapayım diyorum ama şimdi elma sirkeside tüketirken nasıl olucak..önce elma sirkesini ardından bu maydanoz karışımını mı içsek ki ?

ayrıca çörek otununda çok faydası varmış.bir iki kaşık çiğneyip yutuyorsun..çok çiğnemenede gerek yok..acayip iştah kesiyormuş..denicem..bugünde spora başladım..yani kendi çapımda..şu leslie diye bir bayan var adım sporu yapıyor..internetten videosuna bakıp uygulayabilirsiniz..yapanlar çok sıkılaştıklarını ve çok memnun olduklarını söylüyor..ayrıca sıkıcı değil çokta eğlenceli..

gün içinde 2-3 lt su tüketiyorum ve yeşil çay tabi...biraz hafiflediğimi hissediyorum ama tartılmıcam..haftaya tartılıcam..ozaman sonucu yazarım sizede...hadi kızlar azmimizi kaybetmeyelim..iki üç ay sonra hepimiz başarmış olalım..

arkadaşlar bir dip not daha...mutlaka ama mutlaka günde bir bardak süt yada bir kase yoğurt tüketmeyi ihmal etmeyelim...ve beyaz ekmekten kesinlikle uzak duralım..zamanla bünye bunada alışacak..

kızlaaaaaaaaaar ayın 15 inde başladım bugun 6. günüm ve tartıldım 2 kg vermişim 63 oldum yihuuuu durmak yok devam
tebrik ederim seni canım..nasıl başardın bunu..elma sirkesini günde 3 kezmi içtin..açken mi tokken mi tükettin..ve şu bahsettiğin maydanozlu karışımı yaptınmı..

ben nekadar verdim acaba

...başarıcaz canım ...ve bizi görenlerin ağzı açık kalacak :)))

bu arada biberiyenin faydası ne . nasıl tüketiyorsun.

canım düzenli spor yapman mümkün değilse bile az evvel linkini verdiğim göbek hareketlerini yap en azından...mutlaka faydasını görürsün..günde 8 dk...çok değil..vicudun sıkılaşır 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi görünürsün.

tebrik ederim seni canım..nasıl başardın bunu..elma sirkesini günde 3 kezmi içtin..açken mi tokken mi tükettin..ve şu bahsettiğin maydanozlu karışımı yaptınmı..

ben nekadar verdim acaba
yok canım o maydonozu yapmaya cok erınıorum o yuzden yapmıorum

2 kasık sırke bı bardak suya bu sekılde gunde uc defa yaptım . 1.sabah acken 2.ögle yemekten once 3.aksam yatmadan once. ve ekmek kesınlıkle yemıorum etinin kızarmıs kepeklı ekmegı var sabah kahvaltı yaparken 2 dılım ondan yıorum sadece, aksam yemegınde yemıorum zaten .spor yapamıorum gecen sene apandst amlyatı olmustum hala dıkıs yeırm agrıo bu kadar ne spor yaptım ne bıse 2 kılo vermısım ha tabı sekerı ve tuzuda kestım başaracagııız

canım bu kadar karıstırıp ıcme gecen nette dolasırken okudum adamın bırı zayıflıcam dıye sırke, bu bıtkı cayları, lımonlu su, soda ıce ıce mıdesını delmıs karın zarı ılthaplanmasından hayatı kaybetmıs hem bobreklerını cok yorar bence bu sırkeyı yap bıde corek otu bol bol su ıc bıde 2 gunde bır dedıgım maydnuzu yap yeter bence saglıgından olursun allah korusun.:26:

canım ben çörek otunu filan denemicem..sadece senin şu bahsettiğin maydanoz kürünü yapıcam..bide elma sirkeli su..ama hangisini nezaman içeceğimi bilemedim.

canım ben çörek otunu filan denemicem..sadece senin şu bahsettiğin maydanoz kürünü yapıcam..bide elma sirkeli su..ama hangisini nezaman içeceğimi bilemedim.
bigun sırke bıgun maydonoz yap bence
akşamları çok acıkırsan ne yapıyosun ?
eti formun princ patlagını aldım onu yıorum cok cok acıkırsam ama ben zaten daha oncede gunde 2 ogun yerdım bunyem bole alısmıs sabah kahvaltı bıde 4 5 gıbı aksam yemegı yıorum. aralarda acıkıncada dedıgım gibi pirinc patlagı .

kizlar bende varimm 54 kiloyum 48 olcam 2 hafta olcsk ins. 1 kg verdim :) 3 haziranda benim gunumm :))

...başarıcaz canım ...ve bizi görenlerin ağzı açık kalacak :)))

bu arada biberiyenin faydası ne . nasıl tüketiyorsun.

Biberiye çayı göbek bölgesindeki yağları eritiyormuş.
Biberiye yağı ise selülitlere iyi geliyormuş.
Henüz yağını kullanmadım ama çayının etkisi olduğunu söyleyebilirim. :))
Aktardan sallama çay şeklinde aldım ben o şekilde kullanıyorum. :)

ya suan morelim cok bozuk kendimi o kadar kasmama ragmen bi incelme yok yapamicam gibime geliyo yrdim edin kizlar

ya suan morelim cok bozuk kendimi o kadar kasmama ragmen bi incelme yok yapamicam gibime geliyo yrdim edin kizlar

Sakin birakma ve vazgecme canim... Bilincaltinin seni kandirmasina izin verme... Basaracaksin ve ben de kendime soz verdim yarindan itibaren baslayacagim...

Internetten Karamaya kefir siparisi verdim... Yarin gelir.. Ise yaradigini buradan ogrendim.. Gunde ogunlerden once 2 bardak ac karna iciyorsun... Bu kadar...

Bakalim ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…