ya ekmek yemiyince insanında karnı doymuyorki...ah bi alışsam ekmeksizliğe ahh
kelebek sen nasıl yaptın sırkeyı ben az once 1 bardak suya 2 yemek kasıgı koydum çok sert geldı ama ıctım böğğğk :120: bak etinin kızarmıs kepekli ekmegını al tadı cok guzel ben bayılarak yıodum yenıden basladım normal ekmegı aramıosun ve cok tok tutuo yanı benım kadar ekmek yıyen ınsan yoktur normalde ben bıle aramıorum sende onu kullansabahları ve akşamları yatmadan önce elma sirkeli su içmek çok faydalıymış..gerçi bi ara denedim bunu..ve 3 kilo filan vermiştim kısa sürede..ama sonra bıraktım ipin ucunu..tekrar denicem...gün içinde normal suda tüketmek faydalıymış kilo vermek açısından...
arkadaşlar başka bildiğiniz yöntemler varsa paylaşın bizimle,
bizde bi başarı öyküsü patlatalım burdan, o güzel desteklerinizle :)))
ben de normalde ıcını yemıodum zaten kabugunu yıodum ıcı mıgdemı bulandırıodu agzıma yumusak yumusak gelınce. smdı normal ekmegı tamamen bıraktım kızarmıs kepeklı ekmek yıorum artık kolayıda bırakıoru su andan ıtıbarenhiç yememezlik yapma tabi ben ilk başka 1 dilim ekmek yiyodum ondada içini yemiyordum. sabah kahvaltını mutlaka yap, akşam ekmek hiç yeme öğlende bi dilim ye
Bu süre zarfı içinde, elma sirkeli su, yeşil çay ,tarçın tüketicem bol bol...ve günde 2-3 lt su...ekmeği,şekeri tatlıyı hayatımdan bugünden itibaren çıkartıyorum...
Ve herakşam 50 mekik çekicem...işallah bunların bana çok faydası olur...
cnm zataen bu dedıgın sekılde ooooooo temmuza kadar 11 degıl 21 kılo bıle verırsın herseyı cıkarıyosun hayatından bence daha cok gıder
hadi arkadaşlar sizde bir tarih belirleyin.....ve o gün buraya başarımızı yazalım...benim büyük günüm 1 temmuz :))))))))))
merhaba bende diyete başladım inş. bende temmuzda 40 bedene düşerimsabahları ve akşamları yatmadan önce elma sirkeli su içmek çok faydalıymış..gerçi bi ara denedim bunu..ve 3 kilo filan vermiştim kısa sürede..ama sonra bıraktım ipin ucunu..tekrar denicem...gün içinde normal suda tüketmek faydalıymış kilo vermek açısından...
arkadaşlar başka bildiğiniz yöntemler varsa paylaşın bizimle,
bizde bi başarı öyküsü patlatalım burdan, o güzel desteklerinizle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?