1 temmuzda buraya yazıcam...

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
Kendime hırs yapması açısından burda konu açıyorum..temmuzun 1 'ine kadar 11 kilo vericem...şimdi 75 kiloyum , yani 64 kilo olucam işallah...

Ve 1 temmuzda buraya tekrar yazıcam..hadi bakalım bismillah

Bu süre zarfı içinde, elma sirkeli su, yeşil çay ,tarçın tüketicem bol bol...ve günde 2-3 lt su...ekmeği,şekeri tatlıyı hayatımdan bugünden itibaren çıkartıyorum...

Ve herakşam 50 mekik çekicem...işallah bunların bana çok faydası olur...

bende bugun aldım elma sirkesini az sonra başlıorum içmeye . şekeri kestim ekmek olarakta şu kepeklı kızarmış ekmek var hani ondan kullanıorum hedefim 50 hadi bakalım hayırlısı

şekeri ve ekmeği bırakıp yedikleriize dikkat ederseniz herşey çok güzel olur :) allah yardımcınız olsun kızlar :)
ben 64 den 53-54 e düştüm 10 kilo verdim ha iyi oldumu hayır herkes bana kızıyo zayıflayınca çirkin oldun diolar ama evlendikten sonra 5 kilo alcam gelinlik giyene kadar böle :)

yazın 58 dım sımdı 65im ama cabuk kılo veren bı bunyem var bogazımdan kesıp ıradelı olursam 3 4 ayda saglam bı sekılde verırım dıe dusunuorum (inşallah) birbirimize gaz verelım burdan

sabahları ve akşamları yatmadan önce elma sirkeli su içmek çok faydalıymış..gerçi bi ara denedim bunu..ve 3 kilo filan vermiştim kısa sürede..ama sonra bıraktım ipin ucunu..tekrar denicem...gün içinde normal suda tüketmek faydalıymış kilo vermek açısından...

arkadaşlar başka bildiğiniz yöntemler varsa paylaşın bizimle,

bizde bi başarı öyküsü patlatalım burdan, o güzel desteklerinizle :)))

ben 64 tüm..ikiz doğum yaptım ve sonra dikkat etmedim kilolarıma...

şimdi 73 mü desem 74 mü desem 75 mi desem bilemedim..

ya ekmek yemiyince insanında karnı doymuyorki...ah bi alışsam ekmeksizliğe ahh

hiç yememezlik yapma tabi ben ilk başka 1 dilim ekmek yiyodum ondada içini yemiyordum. sabah kahvaltını mutlaka yap, akşam ekmek hiç yeme öğlende bi dilim ye

kelebek sen nasıl yaptın sırkeyı ben az once 1 bardak suya 2 yemek kasıgı koydum çok sert geldı ama ıctım böğğğk :120: bak etinin kızarmıs kepekli ekmegını al tadı cok guzel ben bayılarak yıodum yenıden basladım normal ekmegı aramıosun ve cok tok tutuo yanı benım kadar ekmek yıyen ınsan yoktur normalde ben bıle aramıorum sende onu kullan

hiç yememezlik yapma tabi ben ilk başka 1 dilim ekmek yiyodum ondada içini yemiyordum. sabah kahvaltını mutlaka yap, akşam ekmek hiç yeme öğlende bi dilim ye
ben de normalde ıcını yemıodum zaten kabugunu yıodum ıcı mıgdemı bulandırıodu agzıma yumusak yumusak gelınce. smdı normal ekmegı tamamen bıraktım kızarmıs kepeklı ekmek yıorum artık kolayıda bırakıoru su andan ıtıbaren sekeride 2 kup sekere dusurdum hadı hayırlısı ah bı 50 oldugum gunu görsem . aslında hedefım 48 ama sımdılık bı 50 dıyımde 2kıloyuda verırız hayırlısıyla

Niye Temmuz? Hem 11 kilo vermen gerekiyormuş.Sabredersen ve azmedersen hazirana kadar bile verebilirsin.
Her ay 4 kilo versen hayli hayli verirsin.3.5 ay var önünde... :)

cnm zataen bu dedıgın sekılde ooooooo temmuza kadar 11 degıl 21 kılo bıle verırsın herseyı cıkarıyosun hayatından bence daha cok gıder

KIZLAR NASIL MORAL VERDİNİZ ANLATAMAM...ben temmuzun birine kadar 11 kilo verebilirmiyim derken siz ayda 4 kilo verebileceğimi yazmışsınız..işallah..işallahh..daha beter gaza geldim şimdi..temmuzun 'ini hedef almamın sebebi hani ayda 2kilo verebilirsem 10 kiloyuda anca temmuza kadar veriririm diye düşündüm..hedefim 1 TEMMUZ..AMA ÇOK KARARLIYIM..

acayip kola içiyordum..hergün 3-4 bardak kesin..bıraktım kola içmeyi..ekmeği tatlıyı şekeri kestim..iki üç gündür ağzıma sokmadım..
sabahları ve akşam yatmadan önce sirkeli su içiyorum..gün içinde bol bol yeşil çay ve diğer bitki çayları..2-3 lt su..ama mekik çekemiyorum malesef..günde 50 mekil çekerim demiştim ama hiç fırsatım yok..

çocuklar geç yatıyor sonra ev temizliği filan halim kalmıyor..zaten akşama kadar işteyim..

arkadaşım sormuşsun ya, söyliyim bven sirkeyi 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum..bir su bardağıda ılık su..tadı çok iğrenç geliyorsa biraz limon sık içine..

hadi arkadaşlar sizde bir tarih belirleyin.....ve o gün buraya başarımızı yazalım...benim büyük günüm 1 temmuz :))))))))))

ŞİMDİ 1 DİLİM BAKLAVA YEDİM....MORALİM ÇOK BOZULDU....yememek için direndim ama sonunda irademe yenik düştüm (

merhaba bende diyete başladım inş. bende temmuzda 40 bedene düşerim hoş istediğim 38 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…